Opinel VRI 8 Gombázó kés

Opinel VRI 8 Gombázó kés

Értékelés: 4,5
6 990 Ft

5 990 Ft

Az Opinel VRI 8 egy hagyományos fanyelű zsebkés speciális pengével,mely tökéletes a gombászáshoz. A kés végén egy tisztító kefe is található. Pengéje visszazárható, és egy biztonsági gyűrű segítségével rögzíthető. A gyűrűnek köszönhetően garantált, hogy a kés nem fog véletlenül kinyílni, így elkerülhetőek a balesetek. Túrázáshoz, kempingezéshez elengedhetetlen kellék. Kiváló minőségű anyagainak köszönhetően hosszú élettartamú.


Opinel VRI N°08 Outdoor Zsebkés
9 990 Ft

6 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Opinel N°08 Outdoor zsebkés rozsdamentes acél pengével. A markolat speciális anyagból készült, amely ellenáll az extrém magas és alacsony hőmérsékletnek is. A markolatba beépített vészsíp akár 110dB hangerővel is szólhat. Ideális kültéri vízi sportokhoz, például vitorlázáshoz, siklóernyőzéshez, kanyoninghoz.


Opinel VRI N°07 Animal Opinel Gyermek kés
4 990 Ft

3 990 Ft

Kiváló minőségű VRI Opinel Animal N°07 összecsukható gyermek kés, rozsdamentes acél pengével és gyertyán fából készült markolattal. A kés szabadalmaztatott Virobloc biztonsági gyűrűvel szerelt. Markolata lovas motívumokkal díszített.


Opinel N°08 (S14) Kés

Opinel N°08 (S14) Kés

Értékelés: 5
15 990 Ft

12 990 Ft

2 év garancia

AZ Opinel N°08 kés kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmas kertészeti célból történő alkalmazásra. Magas minőségi anyagokból készült, mindezt a bükkfa nyél és a rozsdamentes, részben fogazott acélpenge is biztosítja. „ViroBloc“ rendszer a penge véletlenszerű mozgásának megakadályozására, így nyújtva maximális védelmet.


Opinel VRI 10 zsebkés + dugóhúzó
8 890 Ft

VRI 10 zsebkés + dugóhúzó praktikus összecsukható zsebkés, kiegészítve egy dugóhúzóval. A markolat tömör bükkfából készült, amellyet tartós lakkozás véd. Biztonsági gyűrűvel van ellátva. Mind a kés, mind pedig a dugúhúzó könnyedén nyitható.


Opinel yéI 8 + bőrtok

Opinel yéI 8 + bőrtok

Értékelés: 5
8 090 Ft

VRI 8 zsebkés + bőrtok markolata tömör bükkfából készült, amelyet erős lakkréteg véd. Pengéje visszazárható, és egy biztonsági gyűrű segítségével rögzíthető. A gyűrűnek köszönhetően garantált, hogy a kés nem fog véletlenül kinyílni, így elkerülhetőek a balesetek.


Opinel Kertészeti Szett
21 190 Ft

2 év garancia

A Kertészeti szett tartlamaz egy rozsdamentes acélból készült recés/ fűrész kést,amely 12 cm-es, egy keretész kést, amely 8,5 cm-es, és egy oltó kést, amely 8 cm. TOVÁBB OLVASOM->


Opinel N°08 Kerti kés

Opinel N°08 Kerti kés

Értékelés: 5
3 990 Ft

3 690 Ft

Opinel N°08 kerti kés bükkfából készült markolatával és rozsdamentes acél pengéjével prémium minőséget biztosít, valamint kis súlya miatt közkedvelt eszköz mind a hobbi-, mind a professzionális kertészek között. „ViroBloc“ védelmi rendszere megakadályozza a penge kicsapódását zárt állapotban, így maximális biztonságot nyújt.


Opinel VRI N°09 DIY Grey Zsebkés
7 990 Ft

Az Opinel N°09 Outdoor DIY Grey egy 8 cm hosszú rozsdamentes acél pengével ellátott zsebkés. A drótvágásra és huzalcsupaszításra is használható eszköz 2 db csavarhúzó fejet is tartalmaz. A Viroblic biztonsági gyűrű biztonságos használatot és szállítást biztosít.