CAMP Essential Light Mat

CAMP Essential Light Mat

Értékelés: 4
19 090 Ft 14 490 Ft

CAMP Essential Light Mat egy ultrakönnyű matrac a túrázás és kempingezés szerelmeseinek. Dupla szelepes, egy műanyag és egy sárgaréz, aminek köszönhetően még gyorsabban lehet felfújni és leereszteni. Anyaga alacsony nedvszívó képességű, így akár a legrosszabb időben is szinte teljesen száraz marad, ráadásul különleges bevonata a szennyeződések nagy részének is ellenáll. A matrac antibakteriális és gombaölő szerrel is kezelt, a csomag pedig egy hordtáskát és egy javítókészletet is tartalmaz.

Therm-A-Rest NeoAir Trekker Matrac, Élénkzöld
57 190 Ft
+ ingyen szállítás

Therm-A-Rest NeoAir Trekker Matrac segítségével a kempimgtúrák közben is olyan alvásélményben lehet része, mintha csak otthon feküdne a saját ágyában. A NeoAir technológia a típus elengedhetetlen jellemzője: a hagyományos szigeteléssel készült matracokkal ellentétben a NeoAir súlya jóval könnyebb és a tárolása, hordozása is egyszerűbb. Három rétegével és tartós anyagával magába zárja a meleget és tökéletes kényelmet nyújt, a három irányú, Core Matrix típusú anyagszerkezet pedig minimalizálja a hőveszteséget. Fedezze fel a kempingezés egészen egyedi élményeit egy olyan matrac segítségével, amely kifogástalan kényelmet és nyugodt éjszakákat biztosít használója számára!

Therm-A-Rest NeoAir Voyager Matrac, Fenyőzöld
33 490 Ft
+ ingyen szállítás

Therm-A-Rest NeoAir Voyager Matrac segítségével a kempimgtúrák közben is olyan alvásélményben lehet része, mintha csak otthon feküdne a saját ágyában. A NeoAir technológia a típus elengedhetetlen jellemzője: a hagyományos szigeteléssel készült matracokkal ellentétben a NeoAir súlya jóval könnyebb és a tárolása, hordozása is egyszerűbb. Három rétegével magába zárja a meleget és tökéletes, stabil, biztonságos kényelmet nyújt, hála WaveCore típusú anyagszerkezetnek. Fedezze fel a kempingezés egészen egyedi élményeit egy olyan matrac segítségével, amely kifogástalan pihenést és nyugodt éjszakákat biztosít használója részére!

Intex Beépített párnával rendelkező matracok queen
14 990 Ft

A felfújható Intex matrac beépített párnával queen, amely minőségi vinil anyagból készült velúr felülettel. A levegő magjának többkamrás eloszlása alkalmassá teszi a látogatók elhelyezésére.

Bestway Velúr felfújható matrac - egyszemélyes 185 x 76 x 22cm
5 190 Ft

Elengedhetetlen a kényelmés alváshoz utazás és kempingezés során de vendégágyként is tökéletes – a Bestway felfújható egyszemélyes matrac teret biztosít a zavartalan alváshoz. A matrac tartós, előtesztelt vinylből készült, felülete pedig puha velúr. Gyorsan felfújható a csavaros szelepnek köszönhetően.

Coleman Extra Durable Airbed Raised Double matrac
45 490 Ft 43 490 Ft
+ ingyen szállítás

Coleman Extra Durable Airbed Raised Double magasított kétszemélyes matrac poliészterből, belső laminálással. Sátorba vagy tartalék fekhelyként ideális vendégek számára. A beépített Wrap ´n´ Roll huzat megkönnyíti az összecsomagolását és a hordozását. A matrac méretei: 198×137×47 cm, összecsomagolást követően 38×36 cm.

Coleman Comfort Bed Double

Coleman Comfort Bed Double

Értékelés: 2
16 890 Ft 16 190 Ft

Felfújható duplamatrac Coleman Comfort Bed Double kellemes szemis felülettel ideális turisztikához kempingben, szintén szolgálhat pótágyként a háztartásban. Airtight rendszere a szelep záródását biztosítja, tehát alvás alatt az alattad lévő matrac nem ereszt le.

Coleman Extra Durable Airbed Double
27 490 Ft
+ ingyen szállítás

Kétszemélyes matrac Coleman Extra Durable Airbed Double könnyen összecsomagolható rendszerrel és átszúrás elleni védelemmel. Airtight rendszer tökéletes szelep zárást biztosít folyamatos szivárgás mentesen. A matrac méretei: 198×137×22 cm, összecsomagolást követően 38×28 cm.

Campingaz Quickbed Airbed Double matrac
11 490 Ft 11 190 Ft

Campingaz Quickbed Airbed Double ** kétszemélyes felfújható matrac. Ideális túrázáshoz, vagy egyéb olyan tevékenységekhez, amelyek során hosszabb időn át tartózkodsz egy helyen. Az Airtight rendszer tökéletesen lezárja a szelepet, így megakadályozza a szivárgást. A matrac méretei: 188×137×19 cm, **összecsomagolást követően 36×31 cm.

Coleman Comfort Bed Compact Single
7 790 Ft 7 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Coleman Comfort Bed Compact Single egyszemélyes felfújható matrac ideális rövidebb sátorozáshoz a hálószobába. Airtight rendszer tökéletes szelep zárást biztosít folyamatos szivárgás mentesen. A matrac méretei: 189×65×17 cm, összecsomagolva 38×21 cm.

Coleman Comfort bed single

Coleman Comfort bed single

Értékelés: 4,5
10 990 Ft 10 690 Ft

Comfort bed single egyszemélyes felfújható matrac kellemes szemis felülettel és kettős tömítésű Airtight szeleppel, így véd a levegő szivárgásával szemben. A matrac ún. heavy duty PVC anyagból készült a nem kívánt átszúrással szembeni maximális tartósság érdekében.

Therm-A-Rest NeoAir All Season SV Matrac
56 990 Ft
+ ingyen szállítás

Therm-A-Rest NeoAir All Season SV Matrac segítségével a kempimgtúrák közben is olyan alvásélményben lehet része, mintha csak otthon feküdne a saját ágyában. A SpeedValve technológiának köszönhetően háromszor gyorsabban fújódik fel, mint a korábbi modellek, időt és energiát spórolva meg Önnek. A NeoAir technológia minden All Season matrac elengedhetetlen jellemzője: a hagyományos szigeteléssel készült matracokkal ellentétben a NeoAir súlya jóval könnyebb és a tárolása, hordozása is egyszerűbb. Három rétegével magába zárja a meleget és tökéletes kényelmet nyújt, a Core Matrix típusú anyagszerkezet pedig minimalizálja a hőveszteséget. Fedezze fel a kempingezés egészen egyedi élményeit egy olyan matrac segítségével, amely kifogástalan kényelmet és nyugodt éjszakákat biztosít az év bármely szakában!

High Peak Tulsa matrac
10 990 Ft 8 790 Ft

A High Peak Tulsa egy könnyű felfújható matrac. 6 × 6,5 cm vastagságú felfújható kamra, hétvégi események során használható ki.

Husky Matrac Fatty 10 kék

Husky Matrac Fatty 10 kék

Értékelés: 5
22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Praktikus felfújható matrac 10 cm hőszigetelő réteggel és még egyenetlen felületeken is kényelmes. Egyszerűen összecsomagolható és nagyon könnyű. Husky Matrac Fatty 10 kék; kellemes alvást biztosít minden kiránduláson, ahová csak eljutsz. A javító készlet a csomagolás részét képezi.

Husky Fatty 10 felfújható matrac, Zöld
22 790 Ft

Husky Fatty a Funny matrac szélesebb változata. Egy könnyű és jól tárolható felfújható matracról van szó. A 10 cm vastagsága révén kiválóan szigetel a földtől és kiegyenlíti a felszín egyenetlenségeit. Az anyag RipStop kezelése növeli annak ellenállóképességét. A matrac részét képezi egy beépített lábpumpa és egy oldalsó leeresztőszelep.

Husky Funny 10 Kék

Husky Funny 10 Kék

Értékelés: 5
16 990 Ft
+ ingyen szállítás

Husky Funny 10 egy kényelmes, összerakható felfújható szivacsmatrac nagyon kényelmes 10 cm vastagsággal. Ennek a vastagságnak köszönhetően képes kiegyenlíteni a terep nagyobb egyenetlenségeit is.

Husky Funny 10 Zöld

Husky Funny 10 Zöld

Értékelés: 4
16 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Husky Funny 10 egy kényelmes, összerakható felfújható integrált pumpával ellátott szivacsmatrac . A 10cm vastagság kiegyenlíti a terep egyenetlenségeit, ezáltal kényelmes alvást biztosít.

Outwell Flock Classic Single
7 800 Ft 4 490 Ft

Outwell Flock Classic Single egy széles felfújható matrac, amely tartós PVC-ből készül. Az alvó felület puha velúrból áll. A kettős zárószelep lehetővé teszi a könnyű felfújást és leeresztést.

Therm-A-Rest NeoAir Venture Matrac, Élénkzöld
28 490 Ft
+ ingyen szállítás

Therm-A-Rest NeoAir Venture Matrac segítségével a kempimgtúrák közben is olyan alvásélményben lehet része, mintha csak otthon feküdne a saját ágyában. A NeoAir technológia a matrac elengedhetetlen jellemzője: a hagyományos szigeteléssel készült matracokkal ellentétben a NeoAir súlya jóval könnyebb és a tárolása, hordozása is egyszerűbb. A WaveCore anyagszerkezet megbízható minőséget és kényelmes, strapabíró tartósságot biztosít. Tökéletes választás túrázáshoz, nyaralásokhoz, vagy akár fesztiválokhoz. Fedezze fel a szabadtéri pihenés egészen egyedi élményeit egy olyan matrac segítségével, amely kifogástalan kényelmet és nyugodt éjszakákat biztosít használója részére!

Yate Burtovka Matrac, Szürke/Fekete, 6 cellás
13 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Yate Burtovka matrac erős, strapabíró anyagával kiváló választás lehet strandolásra, vagy kiránduláshoz, sátorozáshoz. A belső szigetelés tovább növeli az anyag tartósságát, valamint hőszigetelő tulajdonságát. A klasszikus téglalap alakú matrac prémium minőségű anyaghasználatának és kialakításának köszönhetően maximális kényelmet nyújt.

Yate Burtovka Matrac, Kék/Szürke, 6 cellás
17 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Yate Burtovka matrac erős, strapabíró anyagával kiváló választás lehet strandolásra, kiránduláshoz vagy sátrazáshoz. A belső szigetelés tovább növeli az anyag tartósságát, valamint hőszigetelő tulajdonságát. A klasszikus téglalap alakú matrac prémium minőségű anyaghasználatának és kialakításának köszönhetően maximális kényelmet nyújt.

Coleman Comfort Bed Compact Double
12 990 Ft 12 490 Ft

Kétszemélyes felfújható matrac Coleman Comfort Bed Compact Double ideális pótágyként a háztartásba. Airtight rendszer tökéletes szelep zárást biztosít folyamatos szivárgás mentesen. A matrac méretei: 189×120×17 cm, összecsomagolást követően 38×30 cm.