Therm-A-Rest NeoAir All Season SV Matrac
56 990 Ft

41 990 Ft
+ ingyen szállítás

Therm-A-Rest NeoAir All Season SV Matrac segítségével a kempimgtúrák közben is olyan alvásélményben lehet része, mintha csak otthon feküdne a saját ágyában. A SpeedValve technológiának köszönhetően háromszor gyorsabban fújódik fel, mint a korábbi modellek, időt és energiát spórolva meg Önnek. A NeoAir technológia minden All Season matrac elengedhetetlen jellemzője: a hagyományos szigeteléssel készült matracokkal ellentétben a NeoAir súlya jóval könnyebb és a tárolása, hordozása is egyszerűbb. Három rétegével magába zárja a meleget és tökéletes kényelmet nyújt, a Core Matrix típusú anyagszerkezet pedig minimalizálja a hőveszteséget. Fedezze fel a kempingezés egészen egyedi élményeit egy olyan matrac segítségével, amely kifogástalan kényelmet és nyugodt éjszakákat biztosít az év bármely szakában!


Therm-A-Rest NeoAir Venture Matrac, Élénkzöld
27 990 Ft

19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Therm-A-Rest NeoAir Venture Matrac segítségével a kempimgtúrák közben is olyan alvásélményben lehet része, mintha csak otthon feküdne a saját ágyában. A NeoAir technológia a matrac elengedhetetlen jellemzője: a hagyományos szigeteléssel készült matracokkal ellentétben a NeoAir súlya jóval könnyebb és a tárolása, hordozása is egyszerűbb. A WaveCore anyagszerkezet megbízható minőséget és kényelmes, strapabíró tartósságot biztosít. Tökéletes választás túrázáshoz, nyaralásokhoz, vagy akár fesztiválokhoz. Fedezze fel a szabadtéri pihenés egészen egyedi élményeit egy olyan matrac segítségével, amely kifogástalan kényelmet és nyugodt éjszakákat biztosít használója részére!


Therm-A-Rest NeoAir Trekker Matrac, Élénkzöld
34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Therm-A-Rest NeoAir Trekker Matrac segítségével a kempimgtúrák közben is olyan alvásélményben lehet része, mintha csak otthon feküdne a saját ágyában. A NeoAir technológia a típus elengedhetetlen jellemzője: a hagyományos szigeteléssel készült matracokkal ellentétben a NeoAir súlya jóval könnyebb és a tárolása, hordozása is egyszerűbb. Három rétegével és tartós anyagával magába zárja a meleget és tökéletes kényelmet nyújt, a három irányú, Core Matrix típusú anyagszerkezet pedig minimalizálja a hőveszteséget. Fedezze fel a kempingezés egészen egyedi élményeit egy olyan matrac segítségével, amely kifogástalan kényelmet és nyugodt éjszakákat biztosít használója számára!


Yate Burtovka Matrac, Szürke/Fekete, 6 cellás
12 990 Ft

9 890 Ft

A Yate Burtovka matrac erős, strapabíró anyagával kiváló választás lehet strandolásra, vagy kiránduláshoz, sátorozáshoz. A belső szigetelés tovább növeli az anyag tartósságát, valamint hőszigetelő tulajdonságát. A klasszikus téglalap alakú matrac prémium minőségű anyaghasználatának és kialakításának köszönhetően maximális kényelmet nyújt.


Husky Funny 10 Zöld

Husky Funny 10 Zöld

Értékelés: 4
15 990 Ft
15 490 Ft

Husky Funny 10 egy kényelmes, összerakható felfújható integrált pumpával ellátott szivacsmatrac . A 10cm vastagság kiegyenlíti a terep egyenetlenségeit, ezáltal kényelmes alvást biztosít.


Coleman Comfort bed single NP

Coleman Comfort bed single NP

Értékelés: 4,5
10 990 Ft

Coleman Comfort egyszemélyes ágy, kényelmes gumimatrac. Kellemes tapintású velúrszerű felszínnel, dupla szelep tömítéssel, a levegőszivárgás megelőzésére . A matrac úgynevezett nagy teherbírású PVC-ből készül, mely rendkívül nagy ellenállású a kiszakadás elkerülése érdekében.


CAMP Essential Light Mat

CAMP Essential Light Mat

Értékelés: 4
18 990 Ft

14 990 Ft

CAMP Essential Light Mat egy ultrakönnyű matrac a túrázás és kempingezés szerelmeseinek. Dupla szelepes, egy műanyag és egy sárgaréz, aminek köszönhetően még gyorsabban lehet felfújni és leereszteni. Anyaga alacsony nedvszívó képességű, így akár a legrosszabb időben is szinte teljesen száraz marad, ráadásul különleges bevonata a szennyeződések nagy részének is ellenáll. A matrac antibakteriális és gombaölő szerrel is kezelt, a csomag pedig egy hordtáskát és egy javítókészletet is tartalmaz.


Coleman Comfort Bed Compact Single
7 790 Ft

Coleman Comfort Bed Compact Single egy egyszemélyes felfújható matrac, ideális rövidebb hálószobákba és fesztiválokra.


Therm-A-Rest NeoAir Voyager Matrac, Fenyőzöld
31 990 Ft

24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Therm-A-Rest NeoAir Voyager Matrac segítségével a kempimgtúrák közben is olyan alvásélményben lehet része, mintha csak otthon feküdne a saját ágyában. A NeoAir technológia a típus elengedhetetlen jellemzője: a hagyományos szigeteléssel készült matracokkal ellentétben a NeoAir súlya jóval könnyebb és a tárolása, hordozása is egyszerűbb. Három rétegével magába zárja a meleget és tökéletes, stabil, biztonságos kényelmet nyújt, hála WaveCore típusú anyagszerkezetnek. Fedezze fel a kempingezés egészen egyedi élményeit egy olyan matrac segítségével, amely kifogástalan pihenést és nyugodt éjszakákat biztosít használója részére!


Campingaz Quickbed single NP Matrac
7 810 Ft

Campingaz Quickbed NP felfújható, egyszemélyes gumimatrac. Ajánlott beltéri és küldtéri használatra egyránt. Kényelmes tapintású velúr szerű felszínnel, igényes megjelenés, dupla szelep tömítéssel, nagy teherbírású PVC anyagból, mely rendkívül nagy ellenállású a akiszakadás elkerülése érdekében.


Coleman Comfort Bed Double

Coleman Comfort Bed Double

Értékelés: 1
16 890 Ft
+ ingyen szállítás

Coleman Comfort Bed Double egy tágas felfújható dupla matrac kellemes velúrbőr felülettel, amely kempingezéskor ideális családi vagy otthoni használatra is.


Therm-A-Rest BaseCamp AF Felfújható matrac
29 990 Ft
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Therm-a-Rest BaseCamp egy rendkívül kényelmes felfújható matrac, egész éves használatra. Könnyű és puha anyagból készült, meéy azonban nem megy a szilárdság és tartósság rovására.


Coleman Comfort Bed Compact Double
12 990 Ft

Coleman Comfort Bed Compact Double egy kétszemélyes felfújható matrac, ideális ideiglenes megszálláskor.


High Peak Tulsa matrac
11 990 Ft

10 990 Ft

A High Peak Tulsa egy könnyű felfújható matrac. 6 × 6,5 cm vastagságú felfújható kamra, hétvégi események során használható ki.


Outwell Flock Classic w/ Pillow & Pump Single
6 190 Ft

Outwell Flock Classic w/ Pillow & Pump Single egy széles felfújható matrac, amely tartós PVC-ből készül. Az alvó felület puha velúrból áll. A beépített lábpumpa és az emelt párna terület fokozzák a **kényelmet **.


Outwell Flock Classic w/ Pillow & Pump Double
9 890 Ft

Outwell Flock Classic w/ Pillow & Pump Double egy széles felfújható matrac, amely tartós PVC-ből készül. Az alvó felület puha velúrból áll. A beépített lábpumpa és az emelt párna terület fokozzák a **kényelmet **.


Coleman Extra Durable Egyszemélyes felfújható matrac
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Coleman Extra Durable egy kényelmes, egyszemélyes felfújható gumimatrac. Légmentes Double Lock szeleppel záródik, amely megakadályozza a levegő szivárgását. A matrac nagy teherbírású PVC anyagból készült ezért maximálisan tartós.


Husky Fatty 10 felfújható matrac, Zöld
21 990 Ft

20 490 Ft
+ ingyen szállítás

Husky Fatty a Funny matrac szélesebb változata. Egy könnyű és jól tárolható felfújható matracról van szó. A 10 cm vastagsága révén kiválóan szigetel a földtől és kiegyenlíti a felszín egyenetlenségeit. Az anyag RipStop kezelése növeli annak ellenállóképességét. A matrac részét képezi egy beépített lábpumpa és egy oldalsó leeresztőszelep.


Intex Felfújható matrac downy prestige full
14 290 Ft
+ ingyen szállítás

Az Intex matrac felfújható downy prestige minőségi vinilből készült velúr felülettel. 3-in-1 szelep gyorsabb felfújásra és leereztésre képes..


Bestway Velúr felfújható matrac - egyszemélyes 185 x 76 x 22cm
4 990 Ft

4 490 Ft

Elengedhetetlen a kényelmés alváshoz utazás és kempingezés során de vendégágyként is tökéletes – a Bestway felfújható egyszemélyes matrac teret biztosít a zavartalan alváshoz. A matrac tartós, előtesztelt vinylből készült, felülete pedig puha velúr. Gyorsan felfújható a csavaros szelepnek köszönhetően.


Campingaz Quickbed Double NP

Campingaz Quickbed Double NP

Értékelés: 3,5
11 490 Ft

Campingaz Quickbed Double egy különlegesen kényelmes felfújható matrac, mely gondoskodik a pihentető alvásról. Hosszab kirándulásoknál, fesztiválokon vagy éppen lakásfelújításnál nélkülözhetetlen társ. Légmentes rendszerrel van ellátva, ami megakadályozza a levegő szivárgását, így garantálja a tökéletes tömítést.


Intex Felfújható matrac Queen Classic
10 990 Ft
10 490 Ft
+ ingyen szállítás

Intex felfújható ágy Queen Classic minőségi vinilből készült velúr felülettel. Többkamrás levegőmag elosztás és szélességét tekintve alkalmas 2 fő részére .Alkalmas a látogatók elhelyezésére.


Intex Felfújható matrac Twin
7 190 Ft

Az Intex Twin felfújható ágy minőségi vinil anyagból készült velúr felülettel. Ugyancsak alkalmas utazásra és látogatók elhelyezésére.


Outwell Flock Classic Single
3 090 Ft

Outwell Flock Classic Single egy széles felfújható matrac, amely tartós PVC-ből készül. Az alvó felület puha velúrból áll. A kettős zárószelep lehetővé teszi a könnyű felfújást és leeresztést.


Easy Camp Hexa Mat
5 390 Ft

Outwell Hexa Mat egy könnyű felfújható matrac. Beépített lábpumpa alacsony súllyal és térfogattal ideális a kempingezésekhez és fesztiválokhoz.


Husky Matrac Fatty 10 kék
22 490 Ft

21 190 Ft
+ ingyen szállítás

Praktikus felfújható matrac 10 cm hőszigetelő réteggel és még egyenetlen felületeken is kényelmes. Egyszerűen összecsomagolható és nagyon könnyű. Husky Matrac Fatty 10 kék; kellemes alvást biztosít minden kiránduláson, ahová csak eljutsz. A javító készlet a csomagolás részét képezi.


Robens Vapour 60
19 990 Ft

17 990 Ft
+ ingyen szállítás

felfújható matrac lapos szeleppel rendelkezik, ami lehetővé teszi a fel- és lefújást. A légkamrák szokatlan alakúak és alvás közben megtartják a szükséges hőt. A Robens Vapour 60 könnyen összecsomagolható és kis helyen elfér.


Yate Burtovka Matrac, Kék/Szürke, 6 cellás
16 990 Ft

13 990 Ft

A Yate Burtovka matrac erős, strapabíró anyagával kiváló választás lehet strandolásra, kiránduláshoz vagy sátrazáshoz. A belső szigetelés tovább növeli az anyag tartósságát, valamint hőszigetelő tulajdonságát. A klasszikus téglalap alakú matrac prémium minőségű anyaghasználatának és kialakításának köszönhetően maximális kényelmet nyújt.


Coleman Extra Durable Airbed Raised Double matrac
45 490 Ft
+ ingyen szállítás

Coleman Extra Durable Airbed Raised Double magasított kétszemélyes matrac poliészterből, belső laminálással. Sátorba vagy tartalék fekhelyként ideális vendégek számára. A beépített Wrap ´n´ Roll huzat megkönnyíti az összecsomagolását és a hordozását. A matrac méretei: 198×137×47 cm, összecsomagolást követően 38×36 cm.