Cattara Gáz fűtés + tűzhely HEAT & COOK

Cattara Gáz fűtés + tűzhely HEAT & COOK

Száma: 9336000
Közvetlenül partnerünktől
Kültéri kombinált fűtő- és ételmelegítő, kültéri használatra alkalmas. Hely a CP250 patron számára (220g). Minden csatlakoztatott gáznak meg kell felelnie az EN 417 szabvány követelményeinek. A kényelmes és gyors használat érdekében a… További információ
20 495 Ft
Partnerünktől: gumko

Partnerünk által szállítva

2023.10.06 - 2023.10.09 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: gumko

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9336000

Leírás

Kültéri kombinált fűtő- és ételmelegítő, kültéri használatra alkalmas.

Hely a CP250 patron számára (220g). Minden csatlakoztatott gáznak meg kell felelnie az EN 417 szabvány követelményeinek. Piezo gyújtás és gázáram-szabályozás a kényelmes és gyors használat érdekében.

A készülék kiváló hőtani tulajdonságokkal rendelkező kerámiaégővel van felszerelve. A fogantyú összehajtása és lefektetése után alkalmas az ételek melegítésére is egy edényben (max. 23 cm átmérőjű).

A készülék teljesen fémből készült szerkezete maximális tartósságot biztosít, a tetején lévő fogantyú pedig megkönnyíti a kezelést.

Műszaki adatok
Hőteljesítmény 1.7 kW
Gázfogyasztás 108 g/h
Gáz típusa LPG
Gyújtás piezo
Méretek 275 × 275 × 180 mm
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.