Var 2

Var 2

Értékelés: 5
8 985 Ft 7 490 Ft

Turisztikai Var gáztűzhelyet hétvégi kirándulások, kerékpár-, hegyi túrák és hegymászások alkalmával érdemes használni.

Jetboil MiniMo Adventure
68 985 Ft 53 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

tűzhely piezo-gyújtással és 1 l űrtartalmú főzőedénnyel van ellátva, amely neoprén borítású, így nem égeted meg magad, ha megérinted. Hőjelzővel szintén el van látva, amely figyelmeztet a forrásban lévő vízre. A Jetboil MiniMo Adventure könnyen szállítható.

Coleman Kemping gázfőző

Coleman Kemping gázfőző

Értékelés: 5
14 985 Ft 12 990 Ft

2 év garancia

Coleman kemping gázfőző kis méretének és könnyű kivitetelezésének köszönhetően megfelelő választás lehet minden túrázáshoz. Extrém feltételek mellett is alacsony fogyasztás.

Robens Fire Midge Stove Titanium
15 600 Ft 9 690 Ft

A rendkívül könnyű és kompakt titán rezsót Robens Fire Midge Stove Titanium értékelni fogja az összes túrázó, aki minden grammot meg akar menteni. Nagy szilárdság és korrózióval szembeni ellenállás természetes alkotórészei a titánnak.

MSR WhisperLite Internationale Tűzhely
45 810 Ft 38 090 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az MSR WhisperLite International egy megbízható, könnyen kezelhető tűzhely. Folyékony tüzelőanyagokkal működik, mint a benzin és a kerozin. A Shaker Jet fúvókának köszönhetően könnyen tisztítható. Kis helyen is elfér, tehát kíviálóan alkalmas túrázásokhoz vagy több napos expedíciókhoz.

Campingaz CAMP BISTRO

Campingaz CAMP BISTRO

Értékelés: 5
10 485 Ft 8 790 Ft

Campingaz Camp Bistro ideális asztali tűzhely választás kempingben való kényelmes főzéshez. Szintén jó szolgálatot tesz áramkimaradáskor. CP 250 gázpalackra működik.

Coleman Unleaded Feather

Coleman Unleaded Feather

Értékelés: 5
43 485 Ft 36 190 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Unleaded Feather hatékony kempingfőző minden időjárásban használható, beleértve a nagy szelet is. A beépített tisztító tű automatikusan tökéletes állapotban tartja a tűzhelyet. Könnyű indulás, jó lángszabályozás és nagyon az égő és a tartályok jó stabilitása. A kempingfőző kiválóan működik télen.

Coleman Fyrepower Alpine
20 235 Ft 16 790 Ft

Coleman Fyrepower Alpine hatékony, tartós és stabil outdoor gázfőző beépített gáz előmelegítővel és széles alappal. Természetesen pieza gyújtókkal és a beépített szélárnyékkal ellátott, amely korlátozza a hőveszteséget . A hosszabb cső problémamentes működést és manipulációt biztosít nagy gázpalackkal.

Jetboil Flash Matrix
45 690 Ft
+ ingyen szállítás

A Jetboil Flash Matrix ultrakönnyű főzőkészlet kitolja az utazás közbeni főzés határait. Előnye, hogy fele annyi gázt használ, mint egy átlagos gázfőző a hatékony égőknek és a speciális hőcserélőnek köszönhetően.

Coleman Fyrelite Start gázfőző + gázpalack C300P
11 235 Ft 9 290 Ft

Coleman Set gázfőző Fyrelite Start + gázpalack C300P hű segítségévé válik minden gasztro turista számára. Fyrelite Start lehajtható karokkal a könnyű hordozhatóság érdekében és teljesítmény szabályzás, gázpalack C 300 Performance a csavaros szeleprendszernek köszönhetően bárhol leválaszthatod a fogyasztóról. A magas teljesítmény eléréséhez még a hidegebb napokon is bután/propán keverékkel töltve ** 70/30 arányban**.

Esbit Pocket Kemping Tűzhely
7 490 Ft 6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Esbit Pocket egy nagyon kényelmes kemping tűzhely. Felhasználóbarát, kompakt és nagyon jó energiafogyasztású. Kemény horganyzott acélból készült, tehát nagyon strapabíró. Kevés helyet foglal, így azoknak is ajánljuk, akik szeretnek több helyet megspórolni a táskájukban túrázás során.

Jetboil MiniMo Sunset
58 190 Ft
+ ingyen szállítás

tűzhely piezo-gyújtással és 1 l űrtartalmú főzőedénnyel ellátott, amely neoprén borítású, így nem égeted meg magad, ha megérinted. Hőjelzővel szintén ellátott, amely figyelmeztet a forrásban lévő vízre. A Jetboil MiniMo Sunset könnyen szállítható.