Jetboil MiniMo Adventure
53 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

tűzhely piezo-gyújtással és 1 l űrtartalmú főzőedénnyel van ellátva, amely neoprén borítású, így nem égeted meg magad, ha megérinted. Hőjelzővel szintén el van látva, amely figyelmeztet a forrásban lévő vízre. A Jetboil MiniMo Adventure könnyen szállítható.

Coleman Fyrepower Alpine
16 790 Ft

Coleman Fyrepower Alpine hatékony, tartós és stabil outdoor gázfőző beépített gáz előmelegítővel és széles alappal. Természetesen pieza gyújtókkal és a beépített szélárnyékkal ellátott, amely korlátozza a hőveszteséget . A hosszabb cső problémamentes működést és manipulációt biztosít nagy gázpalackkal.

Jetboil MiniMo Sunset
58 190 Ft
+ ingyen szállítás

tűzhely piezo-gyújtással és 1 l űrtartalmú főzőedénnyel ellátott, amely neoprén borítású, így nem égeted meg magad, ha megérinted. Hőjelzővel szintén ellátott, amely figyelmeztet a forrásban lévő vízre. A Jetboil MiniMo Sunset könnyen szállítható.

Jetboil Flash Matrix
45 690 Ft
+ ingyen szállítás

A Jetboil Flash Matrix ultrakönnyű főzőkészlet kitolja az utazás közbeni főzés határait. Előnye, hogy fele annyi gázt használ, mint egy átlagos gázfőző a hatékony égőknek és a speciális hőcserélőnek köszönhetően.

Campingaz CAMP BISTRO
10 420 Ft 8 790 Ft

Campingaz Camp Bistro ideális asztali tűzhely választás kempingben való kényelmes főzéshez. Szintén jó szolgálatot tesz áramkimaradáskor. CP 250 gázpalackra működik.