Böker Arbolito BBAK Arbolito Esculta Black Guayacan

Márka: Böker Arbolito Katalógus száma: 100051744171

Közvetlenül partnerünktől

Böker Arbolito BBAK Arbolito Esculta Black Guayacan

Kompakt kültéri kés, Böker Arbolito Esculta Black Guayacan vadászatra, természetben tartózkodáshoz, táborozáshoz és túrázáshoz. N695 acélból készült, szilárd, sima élű penge van, fekete Cerakote felülettel. Áthalad az egész késen (teljes érintkezés), és a kézvédelem érdekében egy kétoldalas védővel További információ

60952

60 952 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 100051744171

Leírás

Termékleírás

Kompakt kültéri kés, Böker Arbolito Esculta Black Guayacan vadászatra, természetben tartózkodáshoz, táborozáshoz és túrázáshoz. N695 acélból készült, szilárd, sima élű penge van, fekete Cerakote felülettel. Áthalad az egész késen (teljes érintkezés), és a kézvédelem érdekében egy kétoldalas védővel van elválasztva a fogantyútól. A nyél tömör sötét ébenfa guayacani fából készült. Bőr tokkal jár.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Súly 374 g
Él hosszúsága 145 cm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.