Böker Plus 01BO010 hitelkártya kés

Böker Plus 01BO010 hitelkártya kés

Száma: 5829570
Közvetlenül partnerünktől
A lapos nyakú Böker Plus Cred kártyakést John Kubasek tervezte, és alkalmas szabadidős és mindennapi (EDC) használatra. Kicsi és kompakt, a nyakában lévő gömblánccal vagy zsebcsipesszel viselhető. 440C rozsdamentes acélból készült, sima élű pengéje van, kézzel nyílik a penge furatán keresztül, és eg További információ
18 130 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Vega Solutions

Partnerünk által szállítva

2022.9.28 - 2022.9.29 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vega Solutions

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 5829570

Leírás

A lapos nyakú Böker Plus Cred kártyakést John Kubasek tervezte, és alkalmas szabadidős és mindennapi (EDC) használatra. Kicsi és kompakt, a nyakában lévő gömblánccal vagy zsebcsipesszel viselhető.

440C rozsdamentes acélból készült, sima élű pengéje van, kézzel nyílik a penge furatán keresztül, és egy Framelock rögzíti. A fogantyú titán és G10 kombinációja, zsebcsipesszel.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.