Böker Plus 01BO539 XS Satin

Böker Plus 01BO539 XS Satin

Száma: 5829197
Közvetlenül partnerünktől
A kicsi Böker Plus XS Satin zsebes összecsukható kést Chad Los Banos tervező tervezte mindennapi (EDC) késként, bármikor és bárhol használható. Sima élű pengéje 440C rozsdamentes acélból készült, szatén felületű, kétoldalas hüvelykujjal nyitható, és egy Slipjoint rögzíti, amely rugóként működik a ké További információ
24 050 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Vega Solutions

Partnerünk által szállítva

2022.9.28 - 2022.9.29 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vega Solutions

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 5829197

Leírás

A kicsi Böker Plus XS Satin zsebes összecsukható kést Chad Los Banos tervező tervezte mindennapi (EDC) késként, bármikor és bárhol használható.

Sima élű pengéje 440C rozsdamentes acélból készült, szatén felületű, kétoldalas hüvelykujjal nyitható, és egy Slipjoint rögzíti, amely rugóként működik a kés hátuljában. A markolat fekete csúszásgátló G10-ből készült, a szilárdabb fogás érdekében. Zsebcsipesszel.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.