Böker Plus 01BO772 Wildcat

Márka: Böker Plus Katalógus száma: 100046841505

Közvetlenül partnerünktől

Böker Plus 01BO772 Wildcat

A nemzetközileg elismert katonai, rendõri és biztonsági szakértõkkel szoros együttmûködésben a Böker plus kifejleszti és teszteli funkcionális és mûködõ késeket professzionális felhasználók számára. A Böker Plus kések funkcióik és kialakításuk szempontjából innovatívak, és garantáltak a mindennapi További információ

34739

34 739 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100046841505

Leírás

Termékleírás

A nemzetközileg elismert katonai, rendõri és biztonsági szakértõkkel szoros együttmûködésben a Böker plus kifejleszti és teszteli funkcionális és mûködõ késeket professzionális felhasználók számára. A Böker Plus kések funkcióik és kialakításuk szempontjából innovatívak, és garantáltak a mindennapi használatra. A koncepció, a kialakítás és az építés Solingenben valósul meg, a kések pedig Európában, az USA-ban és Ázsiában készülnek.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Súly 129 g
Él hosszúsága 71 cm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.