Böker Plus 01KALS171 Boker Plus AKS-74 Tanto évforduló

Márka: Böker Plus Katalógus száma: 100047793623

Közvetlenül partnerünktől

Böker Plus 01KALS171 Boker Plus AKS-74 Tanto évforduló

A nemzetközileg elismert katonai, rendõri és biztonsági szakértõkkel szoros együttmûködésben a Böker plus kifejleszti és teszteli funkcionális és mûködõ késeket professzionális felhasználók számára. A Böker Plus kések funkcióik és kialakításuk szempontjából innovatívak, és garantáltak a mindennapi További információ

35430

35 430 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100047793623

Leírás

Termékleírás

A nemzetközileg elismert katonai, rendõri és biztonsági szakértõkkel szoros együttmûködésben a Böker plus kifejleszti és teszteli funkcionális és mûködõ késeket professzionális felhasználók számára. A Böker Plus kések funkcióik és kialakításuk szempontjából innovatívak, és garantáltak a mindennapi használatra. A koncepció, a kialakítás és az építés Solingenben valósul meg, a kések pedig Európában, az USA-ban és Ázsiában készülnek.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Súly 97 g
Él hosszúsága 85 cm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.