Cold Steel 20KK hideg acél Kudu

Márka: Cold Steel Katalógus száma: 100018263005

Közvetlenül partnerünktől

Cold Steel 20KK hideg acél Kudu

20KK hideg acél Kudu Dél-Afrikában ezt az egyszerű kést szinte mindenütt értékesítik. Az afrikai hagyomány szerint a fiúk férfivé válnak. Afrikában ez a kés kivitele jó, de a gyenge feldolgozása és a gyártás során felhasznált anyagok nem az ereje, ám az őslakos kereskedők túlságosan magas árakon További információ

4606

4 606 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100018263005

Leírás

Termékleírás

20KK hideg acél Kudu

  • Dél-Afrikában ezt az egyszerű kést szinte mindenütt értékesítik. Az afrikai hagyomány szerint a fiúk férfivé válnak. Afrikában ez a kés kivitele jó, de a gyenge feldolgozása és a gyártás során felhasznált anyagok nem az ereje, ám az őslakos kereskedők túlságosan magas árakon értékesítik, évente millió darabban.
  • A Cold Steel úgy döntött, hogy kihasználja ennek a késnek a lehetőségeit, és elkészítette saját modelljét, amely modellje elsősorban a hagyományos KUDU kés kialakítását vette alapul, és javította annak feldolgozását és minőségét. A hideg acél kivitelben lapos csiszolású pengét használnak, amely kiváló minőségű német Krupp 4116 rozsdamentes acélból készül, 56–57 HRC-ig edzett, hogy a kés éles legyen és könnyen élesíthető.
  • A késfogantyú tükrözi az alkotók szándékát hatékony és megfizethető összecsukható kés létrehozására. A 43% -ban üvegszálak készülnek, amelyeket Zytel-vel megerősítettek.
  • A fogantyút speciális textúrával érdesítik, hogy utánozzák a fa felületét, és egy csiszolt acél emblémával díszítik, amely az afrikai Kudu antilop kürtjét ábrázolja.
    A Kudu hihetetlen teljesítmény és ár arányt képvisel. Mindent készen áll, és kiváló munkát fog végezni gyakorlati munkakéssel, de késként egy halász vagy vadász számára is.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Súly 68 g
Él hosszúsága 108 cm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.