Nite Ize LSB3-01-R6 szálak Ize S-Biner® SlideLock® rozsdamentes acél # 3 - fekete

Márka: Nite Ize Katalógus száma: 100017793790

Közvetlenül partnerünktől

Nite Ize LSB3-01-R6 szálak Ize S-Biner® SlideLock® rozsdamentes acél # 3 - fekete

Az ikonikus Nite Ize S-Biner karabiner SlideLock rozsdamentes acél # 3 fekete , kettős kivitelben, SlideLock mechanizmussal felszerelve, amely lehetővé teszi minden kapu független zárását az összes tárgy rögzítése érdekében. Különböző méretben kapható, tökéletes módot biztosítva a kulcsoktól a kulac További információ

1558

1 558 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100017793790

Leírás

Termékleírás

Az ikonikus Nite Ize S-Biner karabiner SlideLock rozsdamentes acél # 3 fekete , kettős kivitelben, SlideLock mechanizmussal felszerelve, amely lehetővé teszi minden kapu független zárását az összes tárgy rögzítése érdekében. Különböző méretben kapható, tökéletes módot biztosítva a kulcsoktól a kulacsokig és a felszerelésekig történő rögzítéséhez, rögzítéséhez és csatlakoztatásához.

 – kiváló minőségű rozsdamentes acélszerkezettel, fekete kivitelben
 – dupla rozsdamentes acél kapukkal csúszó zár funkcióval
 – 1 db csomagban

3. méret
 – méretei 30 × 68 × 10 mm
 – súlya 15 g
 – 11 kg teherbírással


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.