ROXY Snow S Up gyerek téli kesztyű Mitt K Mttn Mem0
10 690 Ft

Lány egyujjas téli kesztyű praktikus cipzáras rögzítéssel rendelkezik. Dry Flight technológiával kezelt, amely tökéletes vízlepergető hatást biztosít. A Roxy Snow S Up gyerek téli kesztyű Mitt K Mttn Mem0 mindennapos viseletre alkalmas.

Matt Fiú hosszú ujjú pamut póló LIMIT 9
10 490 Ft

A lány kesztyű vízálló és Tootex lélegző membránnal rendelkezik, amely a kezeket szárazan és melegen tartja. A szélességet gumiszalaggal, lehet beállítani, amely meghúzva megakadályozza a hó bejutását az ujjakba. A matt CATS rózsaszín A lány kesztyű szigetelő KWM réteggel van kiltöltve.

ROXY Snow S Up gyerek téli kesztyű Mitt K Mttn Prr4
10 690 Ft

Lány egyujjas téli kesztyű praktikus cipzáras rögzítéssel rendelkezik. Dry Flight technológiával kezelt, amely tökéletes vízlepergető hatást biztosít. A Roxy Snow S Up gyerek téli kesztyű Mitt K Mttn Prr4 mindennapos viseletre alkalmas.

Reima Gyerek egyujjas kesztyű Tassu
8 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Reima****meleg gyermek ujjatlan kesztyűi a száraz és fagyos téli napokhoz a leginkább megfelelőek. Szélálló, szellőző anyagból, valamint víz- és szennyeződés-mentes felületből készül. A cipzár megkönnyíti az öltözködést, a puha polárbélés kellemes hatást ad a bőr számára. Reima embléma a csaton. Szárítógépben szárítható a kesztyű. Két színben kapható.

Didriksons1913 gyerek kesztyű BIGGLES, 6 - 8, sötétkék
8 690 Ft

A Didriksons1913 gyártmányú BIGGLES gyermek kesztyű hosszabb, hogy gyermeked kezét megvédje. A téli játékok még könnyebbek lesznek, mivel a hó nem kerül a kesztyű alá, mert szigetelt A kesztyűk poliamidból készültek, felületiimpregnálással.

Matt 3211 DOO KID GLOVES WP ZIPPER pink
10 690 Ft 10 490 Ft

Lány bélelt kesztyű DOO KIDS GLOVES WP ZIPPER a Matt márkától, a vízhatlan cipzárnak köszönhetően a legkisebb gyermekek is könnyedén felveszik A kesztyűk hosszabbak és a végükön gumiszalaggal vannak ellátva annak biztosítása érdekében, hogy a hó ne kerüljön alá. Kiváló választás téli síeléshez.

Matt lány kesztyű 3216 Love Cats
10 990 Ft

Kesztyű lányoknak vízálló és Tootex lélegző membránnal rendelkezik, amely a kezeket szárazan és melegen tartja. A szélességet gumiszalaggal, lehet beállítani, amely meghúzva megakadályozza a hó bejutását az ujjakba. A matt 3216 Love Cats rózsaszín kesztyű lányoknak szigetelő KWM réteggel van kitöltve.

Matt 3211 DOO KID GLOVES WP ZIPPER blue
10 690 Ft 10 490 Ft

A fiú DOO KIDS GLOVES WP ZIPPER kesztyű kiváló választás a síeléshez a Matt márkától. Meleg kesztyű vízálló cipzárral játékosan felöltözteti még a legkisebb gyermekeknek is. A kesztyűk hosszabbak és a végükön gumiszalaggal vannak ellátva annak biztosítása érdekében, hogy a hó ne kerüljön alá.

Matt fiú kesztyű DOO ZIPPER
10 690 Ft 10 490 Ft

Fiú kesztyű vízálló felületkezeléssel és puha KWMG szigetelő réteggel, amely szárazon és melegen tartja a kezeket. A szélessége gumival beállítható, amely a behúzás által megakadályozza a hó ujjakhoz jutását. Matt fiú kesztyű DOO ZIPPER blue vízálló cipzárral ellátva a könnyebb felhúzásért.

Matt gyerek kesztyű Panda
11 890 Ft

Újdonság

Gyerek egyujjas síkesztyű a Matt márkától panda képével. A kesztyű vízálló és lélegző Tootex membránnal rendelkezik, amely szárazon és melegen tartja a kezeidet.

Stonz fiú kesztyű Baby Mitts, MIBLU140ZC
10 390 Ft

Stonz Baby Mittz kesztyű, melyet speciálisan gyermekek számára terveztek újszülött kortól 2 éves korig. A kesztyű hossza a csukló fölé ér, így a felsőruházatra könnyen felvehető, és két állítható gumiszalaggal megakadályozza a lecsúszást. A kesztyű eredeti, remek ujj nélküli kivitelben, a még könnyebb felhelyezése érdekében, és a márkajelzéssel díszítve.

Matt gyerek kesztyű Panda
10 690 Ft

Újdonság

Gyerek egyujjas síkesztyű a Matt márkától panda képével. A kesztyű vízálló és lélegző Tootex membránnal rendelkezik, amely szárazon és melegen tartja a kezeidet.

Matt lány kesztyű DOO ZIPPER RS rózsaszín
10 690 Ft 10 490 Ft

Lány kesztyű vízálló felületkezeléssel és puha KWMG szigetelő réteggel, amely szárazon és melegen tartja a kezeket. A szélessége gumival beállítható, amely a behúzás által megakadályozza a hó ujjakhoz jutását. Matt lány kesztyű DOO ZIPPER RS rózsaszín vízálló cipzárral ellátva a könnyebb felhúzásért.

Quiksilver Mission Yth Mit B Mttn Kzm6 Fiú kesztyű
12 390 Ft

Fiú kesztyű a világhírű Quicksilver márkától. Téli bélelt modell Warm Flight technológiával. Touch Screen réteg a mobil eszközök kijelzőjének vezérléséhez. Az anyag összetétele 100% poliészter. Az összehúzható csuklórésznek köszönhetően hosszabb szabás. Vízálló réteg a kényelmes viselet érdekében.

Castelli Dolcissima Biciklis kesztyű
14 990 Ft

Castelli Dolcissima Glove a híres olasz márka Castelli női kerékpáros kesztyűje. Az optimális formatervezés a hölgyek sajátosságaihoz és a kiváló minőségű hab béléshez igazodik.

ROXY Jetty G gyerek téli kesztyű Mitt G Mttn Kvj6
12 390 Ft

Lány egyujjas téli kesztyű praktikus szíjjal az összehúzáshoz. Dry Flight technológiával rendelkeznek, amely tökéletes vízlepergető hatást biztosít. A Roxy Jetty G gyerek téli kesztyű Mitt G Mttn Kvj6 mindennapos viseletre alkalmas.

ROXY Jetty G gyerek téli kesztyű So Mit G Mttn Mhf0
12 390 Ft

Lány egyujjas téli kesztyű praktikus szíjjal az összehúzáshoz. Dry Flight technológiával rendelkezik, amely tökéletes vízlepergető hatást biztosít. A Roxy Jetty G gyerek téli kesztyű So Mit G Mttn Mhf0 mindennapos viseletre alkalmas.

Dakine YUKON GLOVE gyerek kesztyű
10 990 Ft

A gyerek kesztyű belső polárbéléssel rendelkezik, amely szépen felmelegítik a gyerek kezét. Vízálló anyag ideális választás sokféle téli szórakozáshoz. A Dakine gyerek kesztyű, a YUKON GLOVE-tól olyan sporttevékenységekben használható, mint a síelés vagy a snowboard.

Craft Siberian Glow kesztyű

Craft Siberian Glow kesztyű

Értékelés: 4,5
18 990 Ft

Szél és víz ellen bélelt, egész fényvisszaverős kerékpáros kesztyű, Craft Siberian Glow VentAir Wind membránnal. A polár bélés hőérzetet biztosít.

Dakine BRAT MITT gyerek kesztyű
8 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A gyerek kesztyű belső polárbéléssel rendelkezik, amely szépen felmelegítik a gyerek kezét. Oldalsó bemenettel biztosítja az egyszerű illeszkedést A Dakine gyerek kesztyű, a BRAT MITT-től olyan sporttevékenységekben használható, mint a síelés vagy a snowboard.