ROXY lány téli kesztyű Jetty G So Mit G Mttn Kvj0, M, fekete

ROXY Lány téli kesztyű Jetty G So Mit G Mttn Kvj0

14 490 Ft
Újdonság

Lány egyujjas téli kesztyű praktikus szíjjal az összehúzáshoz. Dry Flight technológiával rendelkezik, amely tökéletes vízlepergető hatást biztosít.

Forgalmazó: MALL
Dakine Yukon Mitt Ai Mikes gyerek kesztyű, S, kék

Dakine Yukon Mitt Ai Mikes gyerek kesztyű

12 690 Ft
Újdonság

Mintás gyermek Yukon kesztyű a Dakine márkától. A szigetelésről egy 4 oldalú sztreccs gyapjú anyag gondoskodik, míg a kesztyűbe egy hőpárna helyezhető.

Forgalmazó: MALL
Reima Gyerek egyujjas kesztyű Tassu 0 rózsaszín
1x

Reima Gyerek egyujjas kesztyű Tassu

9 890 Ft
Újdonság

Reima****meleg gyermek ujjatlan kesztyűi a száraz és fagyos téli napokhoz a leginkább megfelelőek. Szélálló, szellőző anyagból, valamint víz- és szennyeződés-mentes felületből készül. A cipzár megkönnyíti az öltözködést, a puha polárbélés kellemes hatást ad a bőr számára. Reima embléma a csaton. Szárítógépben szárítható a kesztyű. Két színben kapható.

Forgalmazó: MALL
ROXY Snow S Up gyerek téli kesztyű Mitt K Mttn Prr4, L, kék
1x

ROXY Snow S Up gyerek téli kesztyű Mitt K Mttn Prr4

10 690 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Lány egyujjas téli kesztyű praktikus cipzáras rögzítéssel rendelkezik. Dry Flight technológiával kezelt, amely tökéletes vízlepergető hatást biztosít. A Roxy Snow S Up gyerek téli kesztyű Mitt K Mttn Prr4 mindennapos viseletre alkalmas.

Forgalmazó: MALL
-13%
Etape Air Fekete/Kék, L
33x

Etape Air

4 290 Ft
3 690 Ft

Férfi kerékpáros kesztyű csúszásbiztos felületkezeléssel és antibakteriális frottírszövettel, amely az izzadtság letörlésére alkalmas. GelPro béléssel van ellátva, amely mérsékli a rezgésátvitelt a kézre. Az Etape Air szilikonkarikákkal rendelkezik a lehúzás megkönnyítése érdekében.

Forgalmazó: MALL
SETINO Fiú kesztyűk "Bing" - sötétkék - 10x13 cm

SETINO Fiú kesztyűk "Bing" - sötétkék - 10x13 cm

1 095 Ft

Odakint havazott és a kisfia ki szeretne menni? Nyugodtan kiengedheti, de csak azután, hogy ráadta a gyermek téli kesztyűt. Elég néhány hógolyót készítenie puszta kézzel és a fia az ujjait már nem is fogja érezni.

Partnerünktől: Golds24
-25%
Eplusm Lány ujjak kesztyűk "Bing" - rózsaszín - 12x16 cm

Eplusm Lány ujjak kesztyűk "Bing" - rózsaszín - 12x16 cm

1 460 Ft
1 095 Ft
Újdonság

Odakint havazott és a kislánya ki szeretne menni? Nyugodtan kiengedheti, de csak azután, hogy ráadta a gyermek téli kesztyűt. Elég néhány hógolyót készítenie puszta kézzel és a lánya az ujjait már nem is fogja érezni.

Partnerünktől: Golds24