Coleman Push+ 200 LED lámpa

Coleman Push+ 200 LED lámpa

Értékelés: 4,7
10 990 Ft

Praktikus asztali lámpa. A Coleman Push+ 200 kiválóan megvilágítja a teret és a takarékos diódáknak hála akár 400 órán át képes világítani. A lámpa 200 lm fényerővel rendelkezik, a beállított világítás módtól függően egészen 9 m-ig elvilágít. A lámpa előnye az átgondolt BatteryLock technológia, amely véd az önkisüléssel szemben.

Easy Camp Sinai Lantern
8 590 Ft

Easy Camp Sinai Lantern nagy teljesítménnyel, amely a nagy családi sátort is megvilágítja. Kétféle megvilágítási módot kínál, és kampóra felakasztható

Outwell Doradus Lime Green
12 490 Ft

Az Outwell Doradus egy összecsukható LED lámpa. Funkcionalista dizájn és beépített fényérzékelő. Használható, mint állólámpa, de az asztal fölé is felakasztható.

LEDLENSER P14

LEDLENSER P14

Értékelés: 4,1
23 490 Ft 19 990 Ft

Akció

Nagyteljesítményű multifunkciós lámpa. A Ledlenser P14 800 lm teljesítménnyel rendelkezik és akár 350 m világító távolsággal. A zseblámpa köszönhetően az Advanced Focus System funkciónak lehetővé teszi a fénysugárnak a zseblámpa fejének egyszerű mozgatásával történő összpontosítását. További praktikus funkciója a Dynamic Switch, amely lehetővé teszi a fényintenzitás közötti gyors váltást.

Intex LED lámpa Gömb
13 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Díszlámpa 12 fehér és 1 RGB LED izzóval, ami változtatja a színét. IPX8 vízállósággal rendelkezik. Automatikusan kikapcsol 5 óra működés után. Kampóval felakasztáshoz és javító folttal. Az Intex LED Gömb lámpa minden kertben és beltérben megtalálja a helyét.

Coleman Twist+ 300 LED

Coleman Twist+ 300 LED

Értékelés: 4,5
25 990 Ft

Praktikus multifunkciós asztali lámpa. Coleman Twist+ 300 LED 300 lm fényerővel rendelkezik, és egészen 8 m-ig elvilágít. Tartós anyagból készült, így használható mind a műhelyben, mind a kempingezésnél. A lámpa egy integrált Li-Ion akkumulátorral rendelkezik, amely könnyen feltölthető az USB porton keresztül.

Campingaz LUMOGAZ Plus

Campingaz LUMOGAZ Plus

Értékelés: 5
9 890 Ft

A Coleman LUMOGAZ Plus egy megbízható túra lámpa, amely gázpalackra működik, Easy-clic Plus csatlakozású. A lámpa üveg cilinderrel rendelkezik, teljesítménye szabályozható, fogantyúval ellátott a könnyű hordozás vagy felakasztás érdekében.