Talált termékek száma: 9

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Coleman Standard Quad Chair Kempingszék
6 990 Ft

6 290 Ft

Akció

Coleman Standard Quad Chair összecsukható, kényelmes kempingszék. Megerősített acél szerkezetének köszönhetően 113 kg-ig terhelhető. Mivel kis méretűre összecsukható, így tökéletes választás a helyszűkében lévő utazóknak. Jobb karjánál kiegészítőül egy pohártartóval, ami kényelmessé teheti a mindennapokat


Coleman Deck Chair összecsukható kempingszék
16 990 Ft

15 990 Ft

Kiváló minőségű Coleman összecsukható kempinszék. Párnázott ülő és hátrésszel a tökéletes kényelem érdekében. Vigye magával utazásaihoz, vagy a hétvégi nyaralóba. Strapabíró alumínium szerkezetű és praktikus, kis helyen elfér.


Robens Wilderness Cooking Table
7 007 Ft

6 590 Ft

Kis alacsony asztal Robens Wilderness Cooking Table ideális a rezsó alá, vagy mint egy tálaló asztal a kávéra és reggelire a fűben. A természetben való főzéshez stabil bázist képez.


Easy Camp Halton
14 390 Ft

Easy Camp Corby ideális a dolgok kényelmes tárolására. Sátorfelszerelés szervezése 3 polcon és 4 zsebben. A hálós ablakok lehetővé teszik a jó szellőzést.


Outwell Nain Low Table

Outwell Nain Low Table

Értékelés: 5
4 590 Ft

Outwell Nain Low Table egy alacsony, többcélú asztal, finom kivitelben. A könnyű alumínium keret és a kompakt méretek alkalmasak a könnyű szállítására.


Robens Adventure Aluminium Table S
15 873 Ft

14 990 Ft

Stabil összecsukható asztal Robens Adventure Aluminium Table S könnyű alumínium szerkezet. Szállítási konténer a részét tartalmazza.


Vango Mammoth Smoke Szekrény-46%
33 990 Ft

18 290 Ft

Akció

Vango Mammuth egy praktikus, stabil szerkezetű szekrény három polccal. Remek kiegészítő kempingezés során, hiszen segítségével könnyen rendezheti és egyszerűen megtalálhatja a szükségek eszközöket, ruhadarabokat. Összecsukható, könnyen szállítható.


Husky Morty asztal
20 990 Ft

A Husky Morty egy kisebb méretű, tárolóhálóval ellátott szilárd összecsukható asztal.


Coleman Summer Sling Kempingszék
20 848 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A Coleman Summer Sling egy alumínium keretes összecsukható kemping szék. Csak dőljünk hátra és élvezzük a megérdemelt pihenést e a hálós anyagból készült, magas támlájú kemping szék segítségével. Az erős hálókiváló légáteresztő, valamint rendkívül gyorsan megszárad. Ergonómikus kialakítása pozitívan hat a fej és a nyak tartására. Tartós alumínium váz és modern design jellemzi ezt a divatos kerti bútordarabot.