Talált termékek száma: 17

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Westige CLASSIC
8 690 Ft

5 690 Ft

WESTIGE CLASSIC összecsukható kempingszék lenyűgöz a kényelmével. Az acél konstrukciónak köszönhetően maximális teherbírása 110kg. Hasznos tartozék a kartámaszban elhelyezett italtartó.


Coleman Standard Quad Chair Kempingszék
6 990 Ft

6 290 Ft

Akció

Coleman Standard Quad Chair összecsukható, kényelmes kempingszék. Megerősített acél szerkezetének köszönhetően 113 kg-ig terhelhető. Mivel kis méretűre összecsukható, így tökéletes választás a helyszűkében lévő utazóknak. Jobb karjánál kiegészítőül egy pohártartóval, ami kényelmessé teheti a mindennapokat


Camp Gear Összecsukható gyerek asztal
9 990 Ft

8 350 Ft

Kiváló minőségű acél szerkezetű, MDF deszkából készült Camp Gear összecsukható gyermek asztal. Az asztal vízálló, így ideális kempingezés során, vagy a kertben való használathoz. Az asztal könnyedén összeszerelhető.


Westige FAST
2 490 Ft

WESTIGE FAST háromlábú szék kiváló kiegészítő utazásokhoz. Alumínium szerkezetének köszönhetően nagyon könnyű. Teherbírása 140 kg.


Camp Gear Pad-49%
14 990 Ft

7 590 Ft

Akció

Camp Gear pad a kempingezés hasznos és praktikus kiegészítője. Minőségi anyagokból, acél vázzal és erős műanyagból készült. Kombinálja a hozzá tartozó asztallal!


Easy Camp Halton
14 390 Ft

Easy Camp Corby ideális a dolgok kényelmes tárolására. Sátorfelszerelés szervezése 3 polcon és 4 zsebben. A hálós ablakok lehetővé teszik a jó szellőzést.


Vango Mammoth Smoke Szekrény-46%
33 990 Ft

18 290 Ft

Akció

Vango Mammuth egy praktikus, stabil szerkezetű szekrény három polccal. Remek kiegészítő kempingezés során, hiszen segítségével könnyen rendezheti és egyszerűen megtalálhatja a szükségek eszközöket, ruhadarabokat. Összecsukható, könnyen szállítható.


Husky Morty asztal
20 990 Ft

A Husky Morty egy kisebb méretű, tárolóhálóval ellátott szilárd összecsukható asztal.


Vango Mammoth Double Excalibur kempingszekrény-30%
39 990 Ft

27 690 Ft

Akció

A Vango Mammoth Double egy praktikus és stabil kempingszekrény 6 polccal, hogy a sátorban és a víkendházban is mindent a helyén találj. A szekrény egyszerűen szállítható a táskában, ami a csomagolás része.


Vango Birch Kempingasztal

Vango Birch Kempingasztal

Értékelés: 4
16 180 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Vango Birch kempingasztal praktikus, összecsukható és egyszerűen szállítható. A szabadban is kényelmet biztosít, ráadásul rendkívül strapabíró. Egyenként állítható lábai biztosítják a stabilitást egyenetlen felületen is. Könnyen elfér egy autó csomagtartójában, dobozán pedig egy praktikus fül található, ami megkönnyíti a mozgatását.


Vango Chair Kirra Excalibur szék
19 691 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Vango Kirra egy stail kemping szék. A szivacsozása a kényelemre lett megteremtve. Kemény kartámasz a teherbírás fokozására. A szék kompakt méretre hordtáskába összecsukható.


Outwell Goya Chair
8 690 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Outwell Goya Chair egy elegáns fotel. A finom szövet növeli a kényelmet és a robosztus acél keret biztosítja a megbízható funkciót.


Vango Chair Kraken Excalibur szék
23 187 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Vango Kraken egy kempigezésre ideális stabil szék. A szék a teherbírás fokozására két kartámasszal, valamint kényelmes szivacsozással rendelkezik. Könnyen összecsukható, kompakt méretekbe egy hordtáskába.


Outwell Casilda

Outwell Casilda

Értékelés: 4,5
8 290 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Outwell Casilda egy alacsonyabb fotel félhold alakjában. Kényelmes párnázott ülés és háttámla sokkal puhább ülőhelyhez.


Outwell Catamarca Arm Chair XL
7 590 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Outwell Catamarca Arm Chair XL egy erős, széles fotel. A finom szövet növeli a kényelmet és a robosztus acél keret biztosítja a megbízható funkciót.


Vango Aspen Kempingasztal-48%

Vango Aspen Kempingasztal

Értékelés: 3,5
18 990 Ft

9 790 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Vango kempingasztal praktikus, összecsukható és egyszerűen szállítható. A szabadban is kényelmet biztosít, ráadásul rendkívül stabil és strapabíró. Könnyen elfér egy autó csomagtartójában, dobozán pedig egy praktikus fül található, ami megkönnyíti a mozgatását.


Vango Kraken 2 Nutmeg
24 990 Ft

22 415 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Vango Kraken 2 egy kempigezésre ideális stabil szék. A szék a teherbírás fokozására két kartámasszal, valamint kényelmes szivacsozással rendelkezik. Könnyen összecsukható, kompakt méretekbe egy hordtáskába.