Camp Gear Gyermek összecsukható szék 600D
12 990 Ft

10 990 Ft

Kompakt összecsukható baba szék CA Chair 600D kids alu 600D nylonból és könnyű alumíniumból készült. A szék extra stabilizáló elemmel rendelkezik és a biztosítékkal a véletlen összecsukódás ellen.


Westige CLASSIC
8 690 Ft

5 690 Ft

WESTIGE CLASSIC összecsukható kempingszék lenyűgöz a kényelmével. Az acél konstrukciónak köszönhetően maximális teherbírása 110kg. Hasznos tartozék a kartámaszban elhelyezett italtartó.


Coleman Standard Quad Chair Kempingszék
7 790 Ft

Coleman Standard Quad Chair összecsukható, kényelmes kempingszék. Megerősített acél szerkezetének köszönhetően 113 kg-ig terhelhető. Mivel kis méretűre összecsukható, így tökéletes választás a helyszűkében lévő utazóknak. Jobb karjánál kiegészítőül egy pohártartóval, ami kényelmessé teheti a mindennapokat


Westige FAST

Westige FAST

Értékelés: 5
2 490 Ft

WESTIGE FAST háromlábú szék kiváló kiegészítő utazásokhoz. Alumínium szerkezetének köszönhetően nagyon könnyű. Teherbírása 140 kg.


Coleman Deck Chair összecsukható kempingszék
17 490 Ft
+ ingyen szállítás

Kiváló minőségű Coleman összecsukható kempinszék. Párnázott ülő és hátrésszel a tökéletes kényelem érdekében. Vigye magával utazásaihoz, vagy a hétvégi nyaralóba. Strapabíró alumínium szerkezetű és praktikus, kis helyen elfér.


Coleman Sling Chair Green Kempingszék
20 850 Ft
+ ingyen szállítás

Coleman Sling Chair modern, dizájnos és kiemelkedően kényelmes kialakításával a kempingek kihagyhatatlan kelléke lehet. A magas hátfal biztosítja a fej és a nyak megfelelő tartását. Az alumínium kialakítás ellenállóságot és tartós élettartamot biztosít. Az ívelt, ergonómikus kartámasz kényelmes kéztartást tesz lehetővé.


Coleman Summer Sling Kempingszék
20 850 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Coleman Summer Sling egy alumínium keretes összecsukható kemping szék. Csak dőljünk hátra és élvezzük a megérdemelt pihenést e a hálós anyagból készült, magas támlájú kemping szék segítségével. Az erős hálókiváló légáteresztő, valamint rendkívül gyorsan megszárad. Ergonómikus kialakítása pozitívan hat a fej és a nyak tartására. Tartós alumínium váz és modern design jellemzi ezt a divatos kerti bútordarabot.


Coleman Kickback Kempingszék
10 990 Ft

Kényelmes, puha anyagú Coleman Kickback kempingszék, melynek stabil váza és ideális dőlésszöge biztosítja a tökéletes pihenést. A szék váza egy mozdulattal összezárható, majd rugalmasan tárolható. Erős alumíniumváza akár 113 kg-ig terhelhető.


Camp Gear Pad
14 990 Ft

9 590 Ft

Camp Gear pad a kempingezés hasznos és praktikus kiegészítője. Minőségi anyagokból, acél vázzal és erős műanyagból készült. Kombinálja a hozzá tartozó asztallal!


Tatonka Fischerstuhl olive

Tatonka Fischerstuhl olive

Értékelés: 5
25 990 Ft

24 470 Ft
+ ingyen szállítás

Tatonka Fischerstuhl hátizsák és szék egyben. A néhány rekesszel ellátott összerakható szék ideális társ halászoknak vagy piknikezésre.


Vango Balmoral kempingszék
3 990 Ft

Vango Balmoral könnyű, összecsukható kempingszék. A 3 lábú szék kiemelkedik kivételes összecsukhatóságával és a vállpántnak köszönhető egyszerű hordozhatóságával.


Easy Camp Movie seat Single
6 490 Ft

5 790 Ft

Felfújható kemping fotel érintésre nagyon kellemes anyagból készült. Könnyen felfújható és az útra bepakolható. Easy Camp Movie seat Single minden kempingeléskor, fesztiválon vagy családi ünnepségen jól kihasználható.


Outwell Catamarca Arm Chair XL Claret
16 090 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Praktikus kényelmes fotel. Outwell Catamarca Arm Chair XL Claret tartós acélkerettel és kellemes poliészter huzattal rendelkezik. Szilárd felépítésének köszönhetően a fotel teherbírása akár 150 kg. Az előnyei közé tartoznak a kompakt méretei az összerakása után és a könnyű súlya.


Outwell Fergus
19 490 Ft

17 590 Ft
+ ingyen szállítás

Ergonomikus kempingszék egy gyorsan száradó poliészter szövetborítással rendelkezik, amely kényelmes ülést biztosít. Tartalmaz egy háttámlát, amely 5 beállítási opcióval rendelkezik. Könnyen összecsukható és hordozható. Outwell Fergus ideális kempingezéshez.


Outwell Folding Beach Chair Black
9 890 Ft

8 890 Ft

Újdonság

Hordozható összecsukható szék, amelynek terhelhetősége 100 kg és állítható háttámlával rendelkezik. A rajta található zseb tökéletes apró dolgok elhelyezésére. Az Outwell Folding Beach Chair Black széket elsősorban fesztiválokon, kempingezéskor és a tengerparton használhatod ki a legjobban.


Outwell Folding Beach Chair Classic Blue
9 890 Ft

8 890 Ft

Újdonság

Hordozható összecsukható szék, amelynek terhelhetősége 100 kg és állítható háttámlával rendelkezik. A rajta található zseb tökéletes apró dolgok elhelyezésére. Az Outwell Folding Beach Chair Classic Blue széket elsősorban fesztiválokon, kempingezéskor és a tengerparton használhatod ki a legjobban.


Outwell Folding Beach Chair Piquant Green
9 890 Ft

8 890 Ft

Újdonság

Hordozható összecsukható szék, amelynek terhelhetősége 100 kg és állítható háttámlával rendelkezik. A rajta található zseb tökéletes apró dolgok elhelyezésére. Az Outwell Folding Beach Chair Piquant Green széket elsősorban fesztiválokon, kempingezéskor és a tengerparton használhatod ki a legjobban.


Outwell Folding Furniture Campo
19 390 Ft

17 490 Ft

Újdonság

Hordozható összecsukható szék aminek terhelhetősége 125 kg a lábrésze pedig kiszélesített, mely a jobb stabilitást biztosítja, ha a szék puhább talajon áll. Párnázott kartámasszal, pohártartóval és szállításra szolgáló táskával rendelkezik. A Outwell Folding Furniture Campo széket nemcsak kempingezéshez lehet használni.


Outwell Folding Furniture Casilda Claret
15 690 Ft

14 190 Ft

Újdonság

Kényelmes szék, ami 120 kg teherbírással rendelkezik a félhold alakjával. Rendkívül könnyű és kényelmes Outwell Folding Furniture Casilda Claret ellenálló acél konstrukcióval.


Outwell Folding Furniture Catamarca Claret
9 690 Ft

8 790 Ft

Újdonság

Kényelmes összecsukható szék, 125 kg teherbírással és beépített bögretartóval. Kényelmes kartámlát tartalmaz a kényelmed érdekében. Outwell Folding Furniture Catamarca Claret ellenálló acél konstrukcióval rendelkezik és könnyen szétnyitható és összecsukható.


Outwell Folding Furniture Pardelas M
27 390 Ft

24 590 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Napozóágy nem csak napozásra, ami kellemesen meglep majd a hálós anyagú párnájával ami levehető és légáteresztő. Nem csak a kertben használhatod ki, de a kempingben vagy a strandon is. Az Outwell Folding Furniture Pardelas M tartós acél konstrukcióval rendelkezik.


Outwell Furniture Angela Black
12 390 Ft

11 190 Ft

Újdonság

Hordozható összecsukható szék, melynek terhelhetősége 100 kg. Kényelmed érdekében párnázott háttámlával rendelkezik. Párnázott ülést és szállításra alkalmas zsákot tartalmaz. Furniture Angela Black ellenálló acél konstrukcióval rendelkezik, könnyen szétnyitható és összecsukható.


Outwell Furniture Campo Claret
19 390 Ft

17 490 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Kényelmes összecsukható szék, 125 kg teherbírással és levehető bögretartóval. Párnázott kartámlát tartalmaz a kényelmed érdekében. Outwell Furniture Campo Claret ellenálló acél konstrukcióval rendelkezik és könnyen szétnyitható és összecsukható.


Outwell Furniture Picota oldalsó asztallal
21 090 Ft

18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Hordozható összecsukható szék, 125 kg teherbírással és oldalsó asztallal, ami italtartóval rendelkezik. Párnázott kartámla a kényelmed érdekében. Outwell Furniture Picota oldalsó asztallal, az ellenálló acél konstrukció könnyen szétnyitható és összecsukható.


Outwell Goya Chair Claret
21 090 Ft

18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Kényelmes összecsukható szék, 100 kg teherbírással, kartámlával és poliészter huzattal rendelkezik. Nemcsak kempingezés közben, hanem kirándulás közben is használható. Outwell Furniture ellenálló acél konstrukcióval rendelkezik és könnyen szétnyitható és összecsukható.


Outwell Yukon
7 790 Ft

6 990 Ft

Kényelmes szék ülőkével 45 cm magasságban a föld felett. Tartalmaz egy tartós alumínium keretet és szövött poliészter felületet. Könnyen összecsukható és hordozható. Outwell Yuko ideális kempingezéshez.


Outwell Folding Furniture Catamarca Black
9 690 Ft

8 790 Ft

Újdonság

Kényelmes összecsukható szék, 125 kg teherbírással és beépített bögretartóval. Kényelmes kartámlát tartalmaz a kényelmed érdekében. Outwell Folding Furniture Catamarca Black ellenálló acél konstrukcióval rendelkezik és könnyen szétnyitható és összecsukható.


Outwell Folding Furniture Derwent
19 490 Ft

17 590 Ft

Újdonság

Hordozható összecsukható szék, 125 kg teherbírással és levehető italtartóval. A megfelelő gerinctámasztáshoz háttámlával és nyaktámlával rendelkezik. Outwell Furniture ellenálló acél konstrukcióval rendelkezik és könnyen szétnyitható és összecsukható.