Victorinox SwissTool CS Plus Készlet
67 990 Ft

58 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Victorinox SwissTool CS Plus-szal soha nem érheti kellemetlen meglepetés ha elromlik valami otthonában, hiszen ezzel a készlettel szinte bármit megjavíthat. Kiváló útitárs, mert többek között fafűrész, olló és konzervnyitó is található benne. A zsebében is könnyedén elfér, így mindig magával hordhatja.


Victorinox SwissTool Spirit + Bőrtok
74 990 Ft

54 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Victorinox SwissTool Spirit Plus 40 különböző funkciója bármilyen helyzetben megoldást nyújthat, minden szükséges eszközzel el van látva. Kiváló útitárs, mert többek között fafűrész, olló és konzervnyitó is található benne. A márkanevet kiemelkedő minőség, tartósság és tapasztalat jellemzi, nemhiána vállal a cég a gyártási és az anyaghibákra örök garanciát!


Gerber Suspension multiszerszám készlet mini
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Praktikus multiszerszám készlet Suspension és egy összecsukható kés Paraframe mini. A multiszerszám nyitott szerkezettel rendelkezik kombinált fogóval és további 11 szerszámmal. A biztonságot az átvitelnél a SAFE T-PLUS biztosíték biztosítja. A kés rozsdamentes acél fogantyúval és sima szénacél pengével van ellátva. Egy kézzel kinyitható és kompakt méretekkel rendelkezik.


Gerber Vise multiszerszám zsebbe 6 cm
7 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kis méretű sokoldalú szerszám. Gerber Multiszerszám Vise zsebbe 6cm 9 szerszámmal rendelkezik és rozsdamentes acélból készült. Teljes hossza 10 cm, súlya csupán 71 g, amely biztosítja, hogy kényelmesen magaddal viheted táskádban, kerékpáron vagy hátizsákod oldalzsebében.


LEATHERMAN Tread LT
74 990 Ft
+ ingyen szállítás

Stílusos karkötő, amely 29 darab praktikus eszközt rejt magában. A Leatherman Tread LT részeben megtalálható több nagyságú csavarhúzó, imbuszkulcs és csavarkulcs szett továbbá sörnyitó, vágó penge, SIM kártya kiszedő, üvegtörő tüske. A karkötő az egyes láncszemek eltávolításával méretre alakítható.


LEATHERMAN Wingman
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Könnyű multifogó, amely 14 különböző eszközt rejt magában. A Leatherman Wingman rozsdamentes acél multifogó például kombinált élű kést, többfunkciós késeket, üveg és konzervnyitót rejt magában.