LEATHERMAN Skeletool Zsebszerszám
32 990 Ft

Multifunkciós zsebszerszám mely egyesíti a könnyű súly és a praktikusság kombinációját. Alapszerszámokat tartalmaz, melyeket az ember a leggyakrabban használ, és mindez elfér egy zsebben. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, mely garancia a hosszú élettartamra. Övklipszének köszönhetően pedig még tartó sem kell hozzá. könnyedén hordozható.

LEATHERMAN Tread Karkötő multiszerszám, Fekete
84 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Leatherman Tread Karkötő multiszerszám egy olyan praktikus, multifunkcionális kiegészítő, amelynek 10 szeme szabadon variálható, így könnyedén testreszabható a karkötő hossza és a funkciók választéka. A funkció közé tartozik többek között többféle méretű csavarhúzó, csavarkulcs, vágóhorog, imbuszkulcs, üvegnyitó, dugókulcs is. A rozsdamentes acélnak és a fekete DLC bevonatnak köszönhetően sokáig és tartósan használható.

Gerber Suspension Multifunkciós szerszám
13 990 Ft

GERBER Suspension nyitott keretes multifunkciós szerszám, rugós szerszámváltással. Saf.T.Plus zárrendszer ellátott, ezért használata rendkívül biztonságos. A designt a Gerber cég szülővárosának, Portlandnak a hídjai ihlették. Rendkívül strapabíró eszköz, amellyel a legkeményebb munkák is gond nélkül elvégezhetőek.

Victorinox SwissTool CS Plus Készlet
61 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Victorinox SwissTool CS Plus-szal soha nem érheti kellemetlen meglepetés ha elromlik valami otthonában, hiszen ezzel a készlettel szinte bármit megjavíthat. Kiváló útitárs, mert többek között fafűrész, olló és konzervnyitó is található benne. A zsebében is könnyedén elfér, így mindig magával hordhatja.

LEATHERMAN Wingman

LEATHERMAN Wingman

Értékelés: 5
28 090 Ft
+ ingyen szállítás

Könnyű multifogó, amely 14 különböző eszközt rejt magában. A Leatherman Wingman rozsdamentes acél multifogó például kombinált élű kést, többfunkciós késeket, üveg és konzervnyitót rejt magában.