Mattel Barbie Vőlegény Ken

Mattel Barbie Vőlegény Ken

Értékelés: 4,4
6 850 Ft

Mondj „Igen!”-t Kennek. Vőlegény Ken készen áll minden esküvői történetre. Ken tökéletesen elegáns a fekete szmokingjában. A kinézetét kiemelik a csodálatos tartozékok – fekete cipő és egy rózsaszín csokornyakkendő!

Mattel Barbie BMR1959 Ken oldaltáskával, deluxe
11 240 Ft

Abszolút elegáns Ken® a divatos deluxe kollekcióból, amely a legújabb divat trendeket követi retro mánia vonásával a divat ifjú és tapasztalt szerelmeseinek! Hagyd, hogy elbűvöljön Kenem® a színes melegítő felsőjében, és kék rövidnadrágjával. A ruhát szandál, övtáska és szemüveg egészíti ki.

Mattel Barbie Modell Ken 154 - Lila haj
3 710 Ft 3 290 Ft

Akció

Minden Ken™ baba a Modell kollekcióból kivételes külsővel és outfittel rendelkezik, amelyet a legújatt divat trendek ihlettek. A ruhák, cipők és kiegészítők sokszínűségének köszönhetően a Ken™ baba végtelen számú lehetőséget nyújt a kislányok számára, miként ébreszthetik fel képzelőerejüket.

Mattel Barbie BMR1959 Ken zöld hajja, divatos, deluxe-15%
10 090 Ft 8 490 Ft

Akció

Abszolút elegáns Ken® a divatos deluxe kollekcióból, amely a legújabb divat trendeket követi retro mánia vonásával a divat ifjú és tapasztalt szerelmeseinek! Hagyd, hogy Ken® elvarázsoljon neon zöld rövidnadrágjával és kék kabátjával. Egész öltözetét naracssárga cipője, nyaklánca és szemüvege egészítik ki.

Mattel Barbie Modell Ken 153 - Rasztahaj-17%
4 000 Ft 3 290 Ft

Akció

Minden Ken™ baba a Modell kollekcióból kivételes külsővel és outfittel rendelkezik, amelyet a legújabb divat trendek ihlettek. A ruhák, cipők és kiegészítők sokszínűségének köszönhetően a Ken™ baba végtelen számú lehetőséget nyújt a kislányok számára, miként ébreszthetik fel képzelőerejüket.

Mattel Barbie Princess Adventure Herceg
6 530 Ft 6 300 Ft

Vesd bele magad a mesébe és élj át rengetek szórakoztató királyi kalandok Kennel, a koronaherceggel. A Ken baba a közkedvelt Princess Adventure film álltal inspirált kollekció darabja, ami a népszerű Barbie™ Dreamhouse Adventures sorozat motívumai alapján készült.

Mattel Barbie Ken Foglalkozások Focista
4 790 Ft

Mi leszel, ha nagy leszel? Még nem döntötted el? Ne félj nagyokat álmodni és hagyd, hogy Ken inspiráljon, aki nem fél megragadni a lehetőséget és követni az álmait.

Mattel Barbie Ken Foglalkozások Tűzoltó
4 790 Ft

Mi leszel, ha nagy leszel? Még nem döntötted el? Ne félj nagyokat álmodni és hagyd, hogy Ken inspiráljon, aki nem fél megragadni a lehetőséget és követni az álmait.