Sensor Tube-20%
4 390 Ft

3 490 Ft

Akció

Sál Sensor Tube légáteresztő gyorsan száradó anyagból készült. Ez alkalmas a sisak alá, ideális a síeléshez és a kerékpározáshoz. Lehet használni, mint egy fejpánt, sapka, csuklya, sál a nyakba, sál a fejre, az orr védelmére, száj, csuklópánt.


Puma Ferrari LS Knitted Scarf-21%
16 190 Ft

12 690 Ft

Kiárusítás

Ferrari LS Knitted Scarf Puma családból kombinálja az eleganciát és a minőséget a kétrétegű kötött sállal stílusos logóval és ferrari logóval Ebben a sál mindig melegen és kényelmesen tart.


Sensor Tube Merino Wool Sál-21%
5 690 Ft

4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Sensor Tube Merino Wool Sál, lélegző gyorsan száradó pamut anyagból készült. Hordható sisak alatt is kerékpározás, vagy sielés közben. Többféle funkciójának köszönhetően, akár fejpántként, maszként, kendőként is használható.


Sensor Tube Thermo-20%
5 390 Ft

4 290 Ft

Akció

Sál Sensor Tube Thermo kötött fejpánttal a megemelt hőszigetésért és gyorsanszáradó poliészterből készült. Lehet használni, mint egy fejpánt, sapka, csuklya, sál a nyakba, sál a fejre, az orr védelmére, száj, csuklópánt.


Sensor Tube gyerek

Sensor Tube gyerek

Értékelés: 4
3 658 Ft

3 390 Ft

Gyerek verziója a sálnak Sensor Tube légáteresztő gyorsan száradó poliészter anyagból készült. Ez alkalmas a sisak alá, ideális a síeléshez és a kerékpározáshoz. Lehet használni, mint egy fejpánt, sapka, csuklya, sál a nyakba, sál a fejre, az orr védelmére, száj, csuklópánt.