KinderKraft MILO kenguru

KinderKraft MILO kenguru

Értékelés: 4,7
15 490 Ft

MILO kenguru biztosítja a gyermek biztonságos helyzetét – megfelel a csípőízületi diszplázia Nemzetközi intézete által támasztott követelményeknek. 3,2 és 20 kg közti testsúlyú gyermekek számára ajánlott.

Ergobaby EMBRACE - Pure Black

Ergobaby EMBRACE - Pure Black

Értékelés: 4,5
26 190 Ft

Az amerikai Ergobaby márkáú kényelmes és kellemes babahordozó, az Embrace Pure Black, az újszülöttek és a szülők számára egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy kapcsolatban maradjanak, amelyhez a gyermek a terhesség ideje alatt hozzászokott. Támogató deréköv és széthúzható hevederek a keresztezés lehetőségével biztosítják a kényelmet a viselet egész ideje során.

KinderKraft NINO

KinderKraft NINO

Értékelés: 4,8
12 490 Ft

Baba hordozó NINO biztosítja a biztonságos helyzetét, a gyermeknek- megfelel a feltételeknek , amit a nemzetközi diszplázia csípőízület intézet hozott. A Nino hordozóban a gyermek lába " M " alakban, oldalirányban, amely a megfelelő szög a gyermek életkorától függően.

Manduca Sling babahordozó kendő
18 390 Ft

Manduca sling elasztikus babahordozó kendő 3,5 – 15 kg-os gyermekek hordozására alkalmas (az ideális kényelem érdekében 9 kg-ig). Elasztikus és stabil, megfelelő támogatást nyújt a még nem stabil gyermek hátnak. Tömege 0,6 kg, egy méret, gyönyörű színű. 100% bio pamut, mosógépben mosható.

Manduca bellybutton by manduca XT Boho 2
53 090 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az ergonomikus hordozót úgy tervezték, hogy gyermekedet születéstől egészen 5 éves koráig szállítsd.

Tula FTG Babahordozó

Tula FTG Babahordozó

Értékelés: 5
56 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Tula FTG Babahordozó egy kényelmes és funkcionális megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a gyermek születéstől fogva testközelben legyen. A babahordozó állítható, sem a baba sem a szülő gerincét nem terheli. A gyermek egész idő alatt ergonomikus helyzetben ül, amely természetes M formát hoz létre a lábak számára. 3,2 – 20,4 kg súlyú gyermekeknek ajánlott.

Tula Toddler hordozó

Tula Toddler hordozó

Értékelés: 5
53 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tula Toddler Hordozó könnyen használható, mindennapi használatra alkalmas a városban vagy a természetben. Ideális választás, hogy kiélvezd a mindennapi kalandokat gyermekeddel babakocsi nélkül. 11–27 kg-os gyermekek számára megfelelő. A gyermek tömege egyenletesen oszlik el a két vállon és a csípőn. Nem terheli meg sem a szülő, sem a gyermek gerincét.

Ergobaby ADAPT COOL AIR MESH - Raven
52 490 Ft
+ ingyen szállítás

Alkalmazkodó növekvő Adapt Cool Air Mesh hordozó az Ergobaby amerikai márkától, részben hálós, biztosítja a kellemes könnyedséget és az anyag fontos légáteresztő képességét. A babahordozó a kisbaba születése óta alkalmas mindennapi hordozásra városban és kültereken.

Ergobaby ADAPT HORDOZÓ - Midnight Blue
52 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az alkalmazkodó növekvő Adapt Midnight Blue hordozót az Ergobaby amerikai márkától gyermekeknek születésüktől kezdve a kisgyermek korukig tervezték. Az ülés ergonomikus szerkezete alkalmazkodik a növekvő gyermekhez egészen 20 kg testsúlyig.

Ergobaby Kendő/Aura Wrap

Ergobaby Kendő/Aura Wrap

Értékelés: 2
20 790 Ft
+ ingyen szállítás

Az Ergobaby Kendő/Aura Wrap szoros kapcsolatot teremt a szülő és a kisbaba között a baba életének első heteiben. Az egyszerű megkötés megkönnyíti a teljesen kezdő kendőhasználók munkáját is. Eukaliptuszból és akácból készült ultrapuha és szellős anyag a legédesebb álomba ringatja kisbabádat.

Tula FTG Babahordozó - Skylar
56 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tula FTG Babahordozó – A Skylar egy kényelmes és funkcionális megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a gyermek születéstől fogva testközelben legyen. A babahordozó állítható, sem a baba sem a szülő gerincét nem terheli. A gyermek egész idő alatt ergonomikus helyzetben ül, amely természetes M formát hoz létre a lábak számára. 3,2 – 20,4 kg súlyú gyermekeknek ajánlott.

Tula FTG Coast Babahordozó - Beyond
56 990 Ft
+ ingyen szállítás

FTG Coast Babahordozó – A Beyond egy kényelmes és funkcionális megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a gyermek születéstől fogva testközelben legyen. A babahordozó állítható, sem a baba sem a szülő gerincét nem terheli. A gyermek egész idő alatt ergonomikus helyzetben ül, amely természetes M formát hoz létre a lábak számára. 3,2 – 20,4 kg súlyú gyermekeknek ajánlott.

Tula Free-To-Grow babahordozó

Tula Free-To-Grow babahordozó

Értékelés: 4,9
53 590 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Tula Free-to-Grow Babahordozó növekvő, kényelmes és funkcionális. A teljes mértékig állítható ergonomikus babahordozó állítható magasságú és szélességű, igazodik növekvő gyermekedhez. Ez az innovatív babahordozó születéstől fogva használható (3,2 kg súlytól), újszülött betét használata nélkül. Mindennapi használatra alkalmas a városban és a természetben, ideális választás, hogyan élj át minden kalandot gyermekeddel, babakocsi használata nélkül.

KinderKraft Gyermekhordozó MILO black
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Gyermekhordozó MILO az eredeti formatervezés és a kényelem kombinációja. A releváns szerkezete biztosítsa a csecsemő biztonságos pozícióját hordozás közben, és az anyag, amelyből készült, garantálja a puhaságot és a kényelmet.

Babybjörn Babahordozó zsák Black
14 490 Ft

Ha nedves és hideg az idő, a BabyBjörn babahordozó zsák biztosítja, hogy a gyereked melegben és szárazságban legyen. Lágy és rugalmas fleece-ből készült, amely vízálló és szélálló, de tökéletesen lélegző.

Babybjörn BB előke babahordozóra MINI 2 db Tencel
4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

2 darab vízálló előke a BabyBjörn babahordozókra, ami segít a babahordozó felszínét megvédeni az étel darabkáktól és a folyadékoktól. Az alsó rétege tencel és modal kombinációjából, a felső része tencelből készült. A BB előke babahordozóra MINI 2 db Tencel 60 °C -on mosható és könnyen karbantartható.

Babybjörn ONE 3D Mesh 2018 babahordozó
58 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

BabyBjörn ONE 3D Mesh ergonomikus babahordozó puha és nagyon kényelmes. Gyermekeddel együtt nő. A gyermek születésétől fogva egészen 3 éves koráig megfelelő. 4 szállítási pozíciót kínál, amelyek egyszerűen és biztonságosan változtathatóak. 3D hálós anyagból készült, ennek köszönhetően légáteresztő és gyorsan szárad.

Tula Standard Babahordozó

Tula Standard Babahordozó

Értékelés: 4,7
49 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tula Standard Babahordozó, amely könnyen használható és alkalmas hagyományos, mindennapos használatra városban és természetben egyaránt, ideális választás a gyermekével töltött kocsi nélküli kalandokhoz. Kényelmes támasz a 7 és 20 kg közötti gyermekek számára. Egyenletesen elosztja a gyermek testsúlyát a szülő két válla és oldala között. Nem terheli sem a szülő, sem a gyermek hátgerincét.

Manduca Ergonomikus babahordozó PureCotton
39 290 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Manduca PureCotton ergonomikus hordozót úgy tervezték, hogy gyermekedet születéstől egészen 5 éves koráig szállíthasd. Alkalmas újszülöttek hordozására és szoptatására is egy újszülött bélésnek köszönhetően. Hosszú háttámla, amelyet egyszerűen cipzár segítségével meghosszabbíthatsz. A lábak körüli puha párnázás megakadályozza a bőrkeményedések kialakulását a soványabb gyermekeknél.

Simply Good Babahordozó-kendő
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Babahordozó-kendő. Nincs ahhoz hasonló érzés, mint amikor a kisbaba anyukája mellett lehet, élvezi a meleget és biztonságban érezheti magát.

Manduca XT Cotton Denim

Manduca XT Cotton Denim

Értékelés: 4,9
51 790 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Manduca XT Cotton egy ergonomikus gyerekhordozó születéstől gyermekkorig – 20 kg, további kiegészítők nélkül Állítható méretű minden kisgyermek és szülő számára. Három pozícióban viselhető – hason, háton és oldalt.

Chicco Boppy Comfy Fit Grey / Babahordozó és sál
21 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Chicco babahordozó / sál Boppy Comfy Fit Grey 2in1 egy baba sál és babahordozó egyben. Ez lehetővé teszi, hogy magaddal vidd gyermed, miközben a kezed szabadon marad. Ez egy gyengéd ölelésben tartja a babáját, és lehetővé teszi az ergonómikus hordozást a baba megfelelő fejlődéséhez.

Chicco Myamaki gyermek hordozó
18 190 Ft
+ ingyen szállítás

A Chicco Myamaki – Denim babahordozó egy új, praktikus, ergonómikus hordtáska gyermekek számára, figyelemmel kísérve fejlődésüket és szüleik igényeit.

Babybjörn BB One Cotton Ergonomikus hordozó
51 990 Ft

2 év garancia

Ez a babahordozó a Babybjorn márkától a baba 12. hónapos korától 3 éves koráig és legfeljebb 15 kg súlyig használható. A hordozó egészségre ártalmatlan és biztonságos anyagokból készül és 4 helyzetbe állítható.

Babybjörn BB babahordozó MINI, Dove blue, 3D Jersey
30 990 Ft

Ergonomikus kialakítású Babybjorn babahordozó maximum 11 kg-os teherbírással, kiváló minőségű anyagokból készült, amik nem károsak a kicsi egészségére. A felhasznált anyagok megfelelnek a nemzetközi OEKO-TEX Standard vizsgálati feltételeknek.

Babybjörn BB Ergonom.babahordozó One Air, Slate Blue, 3D Mesh
58 990 Ft

2 év garancia

Babahordozó gyerekekre 3 éves kortól – kb. 12 kg súly, megfelel az Oeko-Tex Standard 100 szabványnak. A praktikus babahordozó légátéeresztő 3D mesh hálós anyaggal ellátott, 4 pozícióban hordható benne a gyerek a háton és elöl.

Babybjörn BB MINI mesh babahordozó
34 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Ez a babahordozó babáknak 12 hónapos korig és legfeljebb 11 kg súlyig alkalmas, egyszerűen testre szabható és a baba helyzetéhez igazítható. Kiváló minőségű anyagokból készült hordozó, amelyek óvják a baba egészségét.

CYBEX Maira.click Lavastone

CYBEX Maira.click Lavastone

Értékelés: 5
43 790 Ft 41 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A MAIRA.click egy bepattintható babahordozó a CYBEX Gold termékcsaládból. Az egyszerű bepattintható mechanizmus lehetővé teszi a gyors illesztést és a babahordozó eltávolítását. A többfunkciós fejtámla és a nyaktámasz testreszabható a gyermek méretéhez.

Ergobaby Adapt babahordozó

Ergobaby Adapt babahordozó

Értékelés: 5
52 490 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a praktikus babahordozó ideális újszülött kortól egészen kisgyermek korig. Ergonomikus, kényelmes és növekvő babahordozó, amely kényelmet biztosít babádnak a séták és a hosszabb utak folyamán.

Hauck 3 Way Carrier 2020 Kenguru, Fekete
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Hauck 3 Way Carrier 2019 Kenguru egy több funkciós hordozó. Akár háton akár hason előrefelé vagy hátrafelé betéve a babát hordható benne. Anatómiailag helyes testtartást biztosít a gyermek számára. Kényelmes párnázása jó illeszkedést biztosít, levehető előkéje mosható. Könnyen felköthető, méretre állítható. 3.5 kg-tól 12 kg-ig használható.

Manduca Ergonomikus babahordozó Vivid
50 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az eredeti Manduca Duo babahordozó egy kendő és egy hordozó kombinációját mutatja be. Az egyszerű Duo clip rendszer megkönnyíti a vállszíjak bekapcsolását. Szőtt, erős anyagból készült fő rész. A kendő karikák lehetővé teszik a hordozó anyagának milliméter pontos meghúzását.

Manduca FumBee

Manduca FumBee

Értékelés: 4,2
4 690 Ft

A babahordozóra alkalmas dupla pántvédő védi a babahordozót a nyáltól, ezzel egyidejűleg kellemesebb felületet kínál, amelyre gyermeked rádöntheti a fejét.

Manduca ZipIn Elipse

Manduca ZipIn Elipse

Értékelés: 4,8
4 690 Ft

Manduca ZipIn Elipse egy pamut kiegészítés a Manduca hordozókhoz. A hordozó elején lévő cipzárak közé illeszkedik. A legkisebb gyerekek hordozásához a háttámlát formázd meg, és ezzel egyidejűleg segítesz a Manduca új és új modelljeinek kialakításában.

Tula Babahordozó Toddler Canvas
53 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tula Toddler babahordozó, ami könnyen használható és alkalmas a városban és a parkban való mindennapos kocsi nélküli kiruccanásokra is. Kényelmes és biztonságok 11 kg-os súlytól egészen 27 kg-os súlyig. A kicsi súlya a két vállszíjon keresztül egyenletesen nehezedik a szülő vállaira. Nem terheli le sem a szülő, sem a kicsi hátgerincét.

Tula EXPLORE

Tula EXPLORE

Értékelés: 5
61 490 Ft
+ ingyen szállítás

sokoldalú, könnyen használható Explore ergonomikus hordozó a Tuly első olyan hordozója, amely lehetővé teszi, hogy ergonomikusan hordozd a babádat arccal előre felé lévő pozícióban (csak 6 hónapos kortól ajánlott). Fedezd fel a világot a hordozás új módjának köszönhetően – a baba arccal előre néz. Az Explore a legújabb babahordozó, amely a legjobb tulajdonságokkal rendelkezik: a gyermek lábai közt beállítható a tér optimális szélessége, állítható fejtámla, valamint több hordozási pozíció. Ez mind a Tula Explore.

Babybjörn BB előke babahordozóra One Tencel
6 190 Ft

Vízálló előke a BabyBjörn babahordozókra, ami segít a babahordozó felszínét megvédeni az étel darabkáktól és a folyadékoktól. Az alsó rétege tencel és modal kombinációjából, a felső része tencelből készült. A BB előke babahordozóra One Tencel 60 °C -on mosható és könnyen karbantartható.

Babybjörn ONE Cotton 2018 kenguru
51 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

BabyBjörn ONE Cotton puha és kényelmes Ergonomikus kenguru. Gyermekeddel együtt nő. Gyermekeknek születéstől egészen 3 éves korig ajánlott. 4 hordozási pozíciót kínál, amelyeket egyszerűen és biztonságosan változtathatsz.

ByKay 4WAY CLICK CARRIER kenguru
42 315 Ft 37 990 Ft

ByKay kenguru CLICK CARRIER Classic egy ergonomikus, kényelmes kenguru csattal. Úgy tervezték, hogy akár háton, akár oldalt, akár mellkason a szülőre-, és el- nézve is kényelmesen hordozható legyen. Ideális mindenki számára, aki azt szeretné, hogy gyorsan bekapcsolhassa és már mehessen is.

ByKay AQUASLING Black kendő
10 990 Ft

A ByKay AQUASLING Black kendő nagyon könnyen használható, félvállra akasztható, a kicsivel oldalt. 98%-ban védi a kicsit az UV sugárzástól. 100% poliészterből készült, gyorsan száradó puha anyagból.

ByKay CLICK CARRIER kenguru baba méret
28 990 Ft

ByKay kenguru CLICK CARRIER Classic egy ergonomikus, kényelmes kenguru csattal. Úgy tervezték, hogy akár háton, akár mellkason, akár oldalt is kényelmesen hordozható. Már újszülött kortól használható.