Minimonkey Twin iker kenguru

Márka: Minimonkey Katalógus száma: 1120577001

Minimonkey Twin iker kenguru

Twin iker kenguru egy újdonság az ikrek hordozásában. Ergonomikus, kényelmes és főként biztonságos módszer arra, hogy a gyermekeid mindig veled legyenek, de mégis maradjon szabad kezed. Egyaránt alkalmas újszülöttek és idősebb gyermekek számára (max. 12kg gyermekenként). További információ

49990

49 990 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1120577001

Leírás

Termékleírás

Újdonság az ikrek hordozásában

  • Ergonomikus, kényelmes és főként biztonságos módszer arra, hogy a gyermekeid mindig veled legyenek, de mégis maradjon szabad kezed.
  • széles és kényelmes vállszíjak és az öv kombinációja a felsőtest egészén osztja el a súlyt.
  • Egyaránt alkalmas újszülöttek és idősebb gyermekek számára (max. 12kg gyermekenként).
  • Ergonomikus – a gyerekek „béka pozícióban” hordozhatók, ami segít a csípőízület fejlődésében, a nyak és a hát megfelelően megvannak támasztva.
  • Egyszerű használat – intuitív használat felesleges útmutatók nélkül. A gyerekeknek megfelelő méret beállításához helyezd őket a kenguruba és húzz meg egy kis csatot. Ezt bárki egyedül is képes megcsinálni.
  • Biztonságos – öv védi a gyermeket a kenguruból való kieséstől.

Paraméterek

%2% paraméterei

Típus hordozó
Max.súly 24 kg
Szín

Szín

sötét szürke
Méret egyetemes

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.