Zéfal Air Profil FC 01 Univerzális minipumpa
5 990 Ft

5 390 Ft

Zefal Air Profil FC 01 univerzális minipumpa flexibilis csatlakozásának köszönhetően jó hozzáférést biztosít a szelephez, míg a műanyag pumpacső rendkívül praktikus. Gyors és egyszerű átalakítás, Z-Flex szelepcsatlakozóval. 6 bar kapacitással és mindössze 116 g súllyal.


Zéfal Profil Max FP 30 lábpumpa
9 990 Ft

7 990 Ft

Profil Max FP30 lábpumpa egy minőségi pumpa 12bar/180 psi nyomással, polimer markolattal és acél testtel. A pumpa minden típusú szelephez alkalmas.


Just One Air 5.0 Pumpa

Just One Air 5.0 Pumpa

Értékelés: 5
5 290 Ft

A tartós és stabil szerkezetű, ergonomikus kialakítású Just One Air 5.0 minden szeleptípushoz alkalmas. A csomag egy kerékpárra szerelhető tartót is tartalmaz, hogy a pumpa mindig kéznél legyen.


Zéfal Tubeless Tank
27 390 Ft
+ ingyen szállítás

Zéfal Tubeless Tank – légtartály a belső nélküli gumik könnyű szereléséhez. Azonnal felfújja a gumit és helyesen elhelyezi az abroncsban.Az alumínium tartály megtartja a 16bar nyomást.


Zéfal Z Shock Pumpa

Zéfal Z Shock Pumpa

Értékelés: 3,5
8 990 Ft

7 790 Ft

Zefal Z Shock aliumínium pumpa, amit kényelmes használhatóság és pontosság jellemez. Markolatrésze és gyorsan csatlakoztatható fejrésze, a kis nyomásveszteség érdekében még könnyebb használhatóságot tesz lehetővé. 25bar a max nyomásérték.


Lezyne Over Drive Pumpa, Ezüst
23 799 Ft

22 290 Ft
+ ingyen szállítás

Csúcsminőségű Lezyne Alloy Over Drive Silver nagy térfogatú pumpa nagyobb abroncsokhoz. Minőségi kidolgozással, alumínium szerkezettel és valódi fa markolattal rendelkezik.


Zéfal Mini Kerékpár pumpa, Fekete
1 990 Ft

1 490 Ft

A Zefal Mini Kerékpár pumpa tartós és stabil szerkezetű, ergonomikus kialakítású. Autó és presta szeleptípushoz alkalmas. Kompakt méreteinek köszönhetően, bárhová magunkal vihetjük.


Just One Air Max 2.0 Kerékpár Pumpa
7 290 Ft

Az Air Max 2.0 Kerékpár Pumpa nyomásmérőjének köszönhetően pontos értékre fújható a gumi, bármilyen szeleppel kompatibilis.


Just One Air 6.0

Just One Air 6.0

Értékelés: 5
7 890 Ft

Just One Air 6.0 kis tömegű pumpa . A csomagolás része egy vázra szerelhető tartó.


Lezyne Carbon Road Drive Biciklipumpa, S
36 790 Ft
+ ingyen szállítás

Minőségi Lezyne Carbon Road Drive Carbon S kis pumpa, amelynek a szerkezete 100% karbon rost. Extrémen ** könnyű és szilárd, ügyes kétoldalas tömlővel és karbon vázra szerelhető tartóval felszerelve.**


Lezyne Classic Over Drive Biciklipumpa, Fényes fekete
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Csúcsminőségű Lezyne Alloy Over Drive Silver nagy térfogatú pumpa nagyobb abroncsokhoz. Minőségi kidolgozással, alumínium szerkezettel és valódi fa markolattal rendelkezik.


Lezyne Lite Drive Black M
11 790 Ft

Nagy teljesítményű Lezyne Lite Drive Black M pumpa precíz kidolgozással és maximális teljesítménnyel. Használható presta és önműködő szelepnél i


Lezyne Sport Drive HP Black S
6 990 Ft

Lezyne Sport Drive HP Black S – az egyik leginkább árusított Lezyne pumpa – ha alap változatról van szó, akkor maximális teljesítmény és megbízhatóság. Presta és önműködő szelephe


Lezyne Tech Drive HP Black M
11 690 Ft

Kicsi és könnyű pumpa Lezyne Tech Drive HP Black M. A kompakt formatervezés 30%-val nagyobb hatékonyságot** kínál az azonos méretekkel ellentétben. Presta és önműködő szelepekhez is.**


TOPEAK CO2 töltőanyag 2db
3 990 Ft

Topeak CO2 töltőanyag 2db készlet pumpába való pótpatronok készlete, amely CO2-t használ. Konkrétan a HybridRocket, CO2-Bra és AirBooster CO2 modellekről van szó.


TOPEAK JoeBlow Max HP 11 bar fehér
13 390 Ft
+ ingyen szállítás

Pumpa Topeak JoeBlow Max HP 11 bar fehér kitűnő ár/teljesítmény arányban. Univerzális TwinHead™ fej, hatalmas erő és minőségi megmunkálás.


TOPEAK JoeBlow Pro X
37 039 Ft

34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Topeak JoeBlow Pro X nagy acél műhelypumpa, mely legfeljebb 14 bár nyomásig használható (200 psi). Stabil acél alap, nagy fogantyú és 3"-es analóg nyomásmérő a maximális kényelmes érdekében. Extra hosszú tömlő és SmartHead DX3 pumpafej, amely mint alakban, mint nyomásban alkalmazkodik az összes típusú szelephez. Ezentúl a kerék felfújása gyerekjáték lesz.


TOPEAK Mountain DA, Dual Action MTB
7 397 Ft

6 990 Ft

Kis Topeak Mountain DA pumpa Dual Action technológiával MTB kerékpárok számára. A vázhoz rögzíthető, könnyűségének és kis méretének köszönhetően szinte észre sem veszi a jelenlétét. Maximális nyomás 4 bar.


TOPEAK Mountain TT Twin Turbo pumpa
11 790 Ft

Kis pumpa Topeak Mountain TT, Twin Turbo nagy teljesítménnyel, mely megbírkózik a MTB és a Fat bike felfújásával is magasabb nyomás használatával. Kétirányú dugattyú mozgást használ a felfújáshoz, így időt és energiát takarít meg.


TOPEAK Pumpa Peak DX II ezüst
8 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kicsi és összerakható Peak DX II fekete pumpa, amely dupla fejjel rendelkezik a presta és önműködő szelephez. Csak 155g súlyú és elegáns ezüst kivitelezésű, alumínium testtel és 90psi/6bar kapacitással.


TOPEAK Pumpa Peak DX II fekete
8 090 Ft

Kicsi és összerakható Peak DX II fekete pumpa, amely dupla fejjel rendelkezik presta és önműködő szelephez. Csak 155g súlyú és elegáns fekete kivitelezésű, alumínium testtel és 90psi/6bar kapacitással.


Zéfal Air Profil FC 03 fekete
10 990 Ft

9 490 Ft

Pumpa Zéfal Air Profil FC 03 fekete. Integrált fúvókával, Z-Flex végződéssel és alumínium szerkezettel, CNC technológiával gyártva. ** Váztartó+ gumi védő a szennyeződések ellen.**” Nagynyomású pumpa- 9 bar.


Just One Air Max 1.1 Pumpa
8 990 Ft

Just One Air Max 1.1 Pumpa kiváló minőségű kerékpár pumpa, amely ideális választás, ha egy megbízható terméket szeretne. Nyomásmérőjének köszönhetően a kívánt nyomás elérése nem okoz problémát. Fém vázzal és ergonomikusan kialakított markolattal rendelkezik, ami kényelmes használatot biztosít.