BLACKBURN Mammoth AnyValve

BLACKBURN Mammoth AnyValve

Értékelés: 3,8
8 090 Ft

Kiváló minőségű kompakt pumpa. A Blackburn Mammoth AnyValve rendkívüli teljesítményű. Ez a pumpa ideális kiegészítő MTB túrákhoz. Előnye az univerzális felhasználás mindkét típusú szelepnél és a pontos kivitelezés.

Zéfal Air Profil FC 01 Univerzális minipumpa
5 490 Ft

Zefal Air Profil FC 01 univerzális minipumpa flexibilis csatlakozásának köszönhetően jó hozzáférést biztosít a szelephez, míg a műanyag pumpacső rendkívül praktikus. Gyors és egyszerű átalakítás, Z-Flex szelepcsatlakozóval. 6 bar kapacitással és mindössze 116 g súllyal.

Zéfal Profil Max FP 30 lábpumpa
11 490 Ft

Profil Max FP30 lábpumpa egy minőségi pumpa 12bar/180 psi nyomással, polimer markolattal és acél testtel. A pumpa minden típusú szelephez alkalmas.

Zéfal Z Shock Pumpa

Zéfal Z Shock Pumpa

Értékelés: 3,9
13 490 Ft

Zefal Z Shock aliumínium pumpa, amit kényelmes használhatóság és pontosság jellemez. Markolatrésze és gyorsan csatlakoztatható fejrésze, a kis nyomásveszteség érdekében még könnyebb használhatóságot tesz lehetővé. 25bar a max nyomásérték.

Zéfal Mini Kerékpár pumpa, Fekete
1 490 Ft

A Zefal Mini Kerékpár pumpa tartós és stabil szerkezetű, ergonomikus kialakítású. Autó és presta szeleptípushoz alkalmas. Kompakt méreteinek köszönhetően, bárhová magunkal vihetjük.

Zéfal Air Profil FC 02 fekete

Zéfal Air Profil FC 02 fekete

Értékelés: 3,3
7 390 Ft

Pumpa Zéfal Air Profil FC 02 fekete. Integrált fúvókával, Z-Flex végződéssel és alumínium szerkezettel.** Váztartó+ gumi védő a szennyeződések ellen.**

Just One Air Max 2.0 Kerékpár Pumpa-33%
7 490 Ft 4 990 Ft

Akció

Az Air Max 2.0 Kerékpár Pumpa nyomásmérőjének köszönhetően pontos értékre fújható a gumi, bármilyen szeleppel kompatibilis.

Just One Air Max 1.1 Pumpa

Just One Air Max 1.1 Pumpa

Értékelés: 3,5
8 190 Ft

Just One Air Max 1.1 Pumpa kiváló minőségű kerékpár pumpa, amely ideális választás, ha egy megbízható terméket szeretne. Nyomásmérőjének köszönhetően a kívánt nyomás elérése nem okoz problémát. Fém vázzal és ergonomikusan kialakított markolattal rendelkezik, ami kényelmes használatot biztosít.

Just One Air Multi kézi pumpa

Just One Air Multi kézi pumpa

Értékelés: 4,4
4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Just One Air Multi pumpa többféleképpen is kihasználható. A csomagolás része egy tű labdák felfújásához és egy műanyag redukció. A kétoldalú fej alkalmas az összes szelephez.

Just One Air Shock 3.0 rúgóstag
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

One Air Shock 3.0 rúgóstag alkalmas minden típusú alárugózó villára és hátsó alárugózásra. Főként alumíniumtest. A nyomás a rendkívül pontos manométer segítségével állítható be.

Lezyne Sport Drive HP Black S

Lezyne Sport Drive HP Black S

Értékelés: 4,9
8 390 Ft 7 890 Ft

Lezyne Sport Drive HP Black S – az egyik leginkább árusított Lezyne pumpa – ha alap változatról van szó, akkor maximális teljesítmény és megbízhatóság. Presta és önműködő szelephe

TOPEAK JoeBlow Pro X
35 990 Ft
+ ingyen szállítás

Topeak JoeBlow Pro X nagy acél műhelypumpa, mely legfeljebb 14 bár nyomásig használható (200 psi). Stabil acél alap, nagy fogantyú és 3"-es analóg nyomásmérő a maximális kényelmes érdekében. Extra hosszú tömlő és SmartHead DX3 pumpafej, amely mint alakban, mint nyomásban alkalmazkodik az összes típusú szelephez. Ezentúl a kerék felfújása gyerekjáték lesz.

Zéfal Air Profil FC 03 fekete
8 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pumpa Zéfal Air Profil FC 03 fekete. Integrált fúvókával, Z-Flex végződéssel és alumínium szerkezettel, CNC technológiával gyártva. ** Váztartó+ gumi védő a szennyeződések ellen.**” Nagynyomású pumpa- 9 bar.

Just One Air 6.0

Just One Air 6.0

Értékelés: 5
8 790 Ft

Just One Air 6.0 kis tömegű pumpa . A csomagolás része egy vázra szerelhető tartó.

Lezyne Lite Drive Black M
12 490 Ft

Nagy teljesítményű Lezyne Lite Drive Black M pumpa precíz kidolgozással és maximális teljesítménnyel. Használható presta és önműködő szelepnél i