Talált termékek száma: 17

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Olpran Mini kerékpár pumpa, Piros
2 990 Ft

2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Olpran Mini kerékpár pumpa rendkívül praktikus, kis méretű, teleszkópos pumpa. A kompakt méretének köszönhetően egyszerűen hordozható, így mindig rendelkezésre áll szükség esetén. Anyaga megbízható, hosszú élettartamú fém és műanyag.


Koliken Teleszkópos Biciklipumpa
1 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Koliken Teleszkópos Biciklipumpa minden bringás túrázó számára elengedhetetlen kiegészítő. A kopásálló műanyagból készült pumpa extra könnyű és helytakarékos. A kerképárvázra szerelhető gyorscsatlakozós tartóval rendelkező eszköz csatlakoztatható a motor (AV), a normál (DV) és a singo (FV) szelepekhez.


Zéfal Air Profil FC 01 Univerzális minipumpa
5 990 Ft

5 240 Ft

Zefal Air Profil FC 01 univerzális minipumpa flexibilis csatlakozásának köszönhetően jó hozzáférést biztosít a szelephez, míg a műanyag pumpacső rendkívül praktikus. Gyors és egyszerű átalakítás, Z-Flex szelepcsatlakozóval. 6 bar kapacitással és mindössze 116 g súllyal.


Just One Air 5.0 Pumpa

Just One Air 5.0 Pumpa

Értékelés: 5
4 990 Ft

4 690 Ft

A tartós és stabil szerkezetű, ergonomikus kialakítású Just One Air 5.0 minden szeleptípushoz alkalmas. A csomag egy kerékpárra szerelhető tartót is tartalmaz, hogy a pumpa mindig kéznél legyen.


Zéfal Mini Kerékpár pumpa, Fekete
1 990 Ft

1 290 Ft

A Zefal Mini Kerékpár pumpa tartós és stabil szerkezetű, ergonomikus kialakítású. Autó és presta szeleptípushoz alkalmas. Kompakt méreteinek köszönhetően, bárhová magunkal vihetjük.


Just One Air 6.0

Just One Air 6.0

Értékelés: 5
6 290 Ft

Just One Air 6.0 kis tömegű pumpa . A csomagolás része egy vázra szerelhető tartó.


Lezyne Carbon Road Drive Biciklipumpa, S
30 990 Ft

Minőségi Lezyne Carbon Road Drive Carbon S kis pumpa, amelynek a szerkezete 100% karbon rost. Extrémen ** könnyű és szilárd, ügyes kétoldalas tömlővel és karbon vázra szerelhető tartóval felszerelve.**


Lezyne Lite Drive Black M
11 290 Ft

Nagy teljesítményű Lezyne Lite Drive Black M pumpa precíz kidolgozással és maximális teljesítménnyel. Használható presta és önműködő szelepnél i


Lezyne Sport Drive HP Black S
6 090 Ft

Lezyne Sport Drive HP Black S – az egyik leginkább árusított Lezyne pumpa – ha alap változatról van szó, akkor maximális teljesítmény és megbízhatóság. Presta és önműködő szelephe


TOPEAK Mountain DA, Dual Action MTB
7 390 Ft

Kis Topeak Mountain DA pumpa Dual Action technológiával MTB kerékpárok számára. A vázhoz rögzíthető, könnyűségének és kis méretének köszönhetően szinte észre sem veszi a jelenlétét. Maximális nyomás 4 bar.


TOPEAK Pumpa Peak DX II ezüst
6 090 Ft

Kicsi és összerakható Peak DX II fekete pumpa, amely dupla fejjel rendelkezik a presta és önműködő szelephez. Csak 155g súlyú és elegáns ezüst kivitelezésű, alumínium testtel és 90psi/6bar kapacitással.


TOPEAK Pumpa Peak DX II fekete
8 690 Ft

Kicsi és összerakható Peak DX II fekete pumpa, amely dupla fejjel rendelkezik presta és önműködő szelephez. Csak 155g súlyú és elegáns fekete kivitelezésű, alumínium testtel és 90psi/6bar kapacitással.


TOPEAK Roadie DA Dual Action pumpa
6 690 Ft

Könnyű pumpa Topeak Roadie DA Dual Action, mely a legkompaktabb és legkönnyebb a Dual Action pumpák közül. DA megduplázza a térfogatot minden pumpálásnál. A maximális nyomás 8 bar.


Zéfal Air Profil FC 03 fekete
10 990 Ft

7 890 Ft

Pumpa Zéfal Air Profil FC 03 fekete. Integrált fúvókával, Z-Flex végződéssel és alumínium szerkezettel, CNC technológiával gyártva. ** Váztartó+ gumi védő a szennyeződések ellen.**” Nagynyomású pumpa- 9 bar.


Lezyne Digital Pressure Drive Black
23 790 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Minőségi manométerrel ellátott Lezyne Digital Pressure Drive Black pumpa. Precíz kidolgozás, bevált ABS rendszer és új digitális manométer a nagyobb pontosság érdekében.


Lezyne Tech Drive HP Black M
9 590 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Kicsi és könnyű pumpa Lezyne Tech Drive HP Black M. A kompakt formatervezés 30%-val nagyobb hatékonyságot** kínál az azonos méretekkel ellentétben. Presta és önműködő szelepekhez is.**


TOPEAK Mountain TT Twin Turbo pumpa
11 113 Ft
10 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Kis pumpa Topeak Mountain TT, Twin Turbo nagy teljesítménnyel, mely megbírkózik a MTB és a Fat bike felfújásával is magasabb nyomás használatával. Kétirányú dugattyú mozgást használ a felfújáshoz, így időt és energiát takarít meg.