Talált termékek száma: 14

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Arsenal (art. 450) Kerékpártáska
6 490 Ft

5 990 Ft

Az Arsenal (Art. 450) egy többcélú utazótáska. Megfelelő társ utazásnál, kirándulásnál. Oldalán párnázott, nagy belső zsebbel és négy külső oldalzsebbel rendelkezik. A táskához tartozó esővédővel teljesen vízálló, ezért rossz időjárás esetén is használhatjuk.


Arsenal (Art 460) Kerékpártáska
7 290 Ft

Az Arsenal (Art 460) Kerékpártáska cipzáras oldalsó zsebekkel ellátott, fényvisszaverő , belső gumírozott anyagának köszönhetően pedig véd a beázástól. Egyszerűen rögzíthető bármilyen típusú kerékpárhoz. Hátsó részén külön vízes palackok számára kialakított zsebekkel rendelkezik.


Arsenal Art. 313 Vízálló hátizsák
8 390 Ft

Az Arsenal Art.313 egy magas minőségű vízálló hátizsák. Kiválóan alkalmas extrém túrákhoz. A párnázott vállpántnak és háttámlának köszönhetően hosszútávon is kényelmes. A nagyfrekvenciájú hegesztett varratoknak és a tekercs záró rendszernek köszönhetően 100%-osan vízálló, így egyik csomagja sem fog elázni még zuhogó esőben sem. Az Ön biztonsága érdekében fényvisszaverő biztonsági nyomattal van ellátva. Az Arsenal Art.314-es vízálló oldaltáskával kombinálva még tökéletesebben meg tudja óvni a túrához magával vitt csomagokat.


BLACKBURN Barrier Kerékpártáska
39 990 Ft

31 990 Ft

Blackburn Barrier Kerékpártáska kompatibilis az összes hátsó csomagtartóval. 9,5 literes térfogatának és vízállóságának köszönhetően minden túrára megfelelő választás.


BLACKBURN Local Pannier - hátsó
18 990 Ft

14 990 Ft

Hátsó táska Blackburn Local Pannier – hátsó variábilis felhasználású. Beleférnek a szerszámok, segédeszközök vagy a napi bevásárlás. Ezenkívül kompatibilis az összes hátsó csomagtartóval! Térfogat 13L.


Zéfal Z-Traveler 80 Kerékpártáska
24 990 Ft

15 990 Ft

Vízálló Zéfal Z-Traveler 80 táska kinyitható megerősített oldalsó zsebekkel. Az összes típusú csomagtartóhoz. Tépőzárakkal való rögzítés. Térfogat 32l. Eső elleni huzattal.


BLACKBURN Local Dupla Kerékpártáska
24 990 Ft

17 990 Ft

Blackburn Local Dupla Kerékpártáska könnyű és egyszerűen használható kivitelezés, mely maximális térfogatot nyújt. Minden sztenderd hatsó csomagtartóval kompatibilis. Fényvisszaverő elemekkel elátott a biztonságos közlekedés érdekében.


Thule Adventure Touring Kerékpár táska
31 990 Ft

26 690 Ft

Thule Adventure Touring Kerékpár táska könnyű, vízálló és tartós anyagból készült, így tökéletes választás lehet mindenki számára. Mágneses rögzítésének köszönhetően könnyedén kezelhető, valamint biztonságos és rezgésmentes. A táska oldalán elhelyezkedő átlátszó zseb lehetővé teszi a biztonsági fény kényelmes helyen való tárolását is!


Thule Esővédő kerékpártáskához, Sárga
4 990 Ft

4 390 Ft

Thule esővédő a nagyméretű Thule Pack 'n Pedal Adventure kerékpártáskához készült. A kiegészítő megvédi táskáját a nedvességtől és a kosztól egyaránt, élénk színe pedig jó láthatóságot is biztosít. A védőhuzat könnyedén felhelyezhető, az út során pedig biztosan tart, s mindig a helyén marad.


Thule Esővédő kerékpártáskához, Sárga
6 990 Ft

5 890 Ft

Thule esővédő legújabb, 2017-es kiadása a nagyméretű Thule Pack 'n Pedal Adventure kerékpártáskához készült. A kiegészítő megvédi táskáját a nedvességtől és a kosztól egyaránt, élénk színe pedig jó láthatóságot is biztosít. A védőhuzat könnyedén felhelyezhető, az út során pedig biztosan tart, s mindig a helyén marad.


TOPEAK Esővédő MTX EXP kerékpártáskához
5 990 Ft

Topeak esővédő a Topeak MTX EXP kerékpártáskához készült. A praktikus ezüst színű kiegészítő biztosítja, hogy esős időben is száraz maradjon minden felszerelése. Az esővédő felhelyezése egyszerű, kialakításának köszönhetően pedig biztosan a helyén marad, nem csúszik el a táskán menet közben sem.


Arsenal (Art 465) Kerékpártáska
10 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Két különálló, de összecipzározható táska a hosszabb túrákhoz. Külön palacktartó résszel és több cipzáros zsebbel rendelkezik. Előnye még, hogy bármilyen típusú kerékpárra könnyedén felszerelhető, így kisebb csomagjainkat, felszerelésünket egyszerűen szállíthatjuk.