Arsenal (art. 450) Kerékpártáska
6 490 Ft

5 990 Ft

Az Arsenal (Art. 450) egy többcélú utazótáska. Megfelelő társ utazásnál, kirándulásnál. Oldalán párnázott, nagy belső zsebbel és négy külső oldalzsebbel rendelkezik. A táskához tartozó esővédővel teljesen vízálló, ezért rossz időjárás esetén is használhatjuk.


Arsenal Art. 313 Vízálló hátizsák
8 590 Ft

Az Arsenal Art.313 egy magas minőségű vízálló hátizsák. Kiválóan alkalmas extrém túrákhoz. A párnázott vállpántnak és háttámlának köszönhetően hosszútávon is kényelmes. A nagyfrekvenciájú hegesztett varratoknak és a tekercs záró rendszernek köszönhetően 100%-osan vízálló, így egyik csomagja sem fog elázni még zuhogó esőben sem. Az Ön biztonsága érdekében fényvisszaverő biztonsági nyomattal van ellátva. Az Arsenal Art.314-es vízálló oldaltáskával kombinálva még tökéletesebben meg tudja óvni a túrához magával vitt csomagokat.


BLACKBURN Barrier Kerékpártáska
43 990 Ft
+ ingyen szállítás

Blackburn Barrier Kerékpártáska kompatibilis az összes hátsó csomagtartóval. 9,5 literes térfogatának és vízállóságának köszönhetően minden túrára megfelelő választás.


BLACKBURN Local Pannier - hátsó
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

Hátsó táska Blackburn Local Pannier – hátsó variábilis felhasználású. Beleférnek a szerszámok, segédeszközök vagy a napi bevásárlás. Ezenkívül kompatibilis az összes hátsó csomagtartóval! Térfogat 13L.


Zéfal Z-Traveler 80 Kerékpártáska
27 490 Ft
+ ingyen szállítás

Vízálló Zéfal Z-Traveler 80 táska kinyitható megerősített oldalsó zsebekkel. Az összes típusú csomagtartóhoz. Tépőzárakkal való rögzítés. Térfogat 32l. Eső elleni huzattal.


BLACKBURN Local Dupla Kerékpártáska
27 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Blackburn Local Dupla Kerékpártáska könnyű és egyszerűen használható kivitelezés, mely maximális térfogatot nyújt. Minden sztenderd hatsó csomagtartóval kompatibilis. Fényvisszaverő elemekkel elátott a biztonságos közlekedés érdekében.


Thule Adventure Touring Kerékpár táska
31 990 Ft

26 990 Ft

Thule Adventure Touring Kerékpár táska könnyű, vízálló és tartós anyagból készült, így tökéletes választás lehet mindenki számára. Mágneses rögzítésének köszönhetően könnyedén kezelhető, valamint biztonságos és rezgésmentes. A táska oldalán elhelyezkedő átlátszó zseb lehetővé teszi a biztonsági fény kényelmes helyen való tárolását is!


Thule Esővédő kerékpártáskához, Sárga
4 990 Ft

4 190 Ft

Thule esővédő a nagyméretű Thule Pack 'n Pedal Adventure kerékpártáskához készült. A kiegészítő megvédi táskáját a nedvességtől és a kosztól egyaránt, élénk színe pedig jó láthatóságot is biztosít. A védőhuzat könnyedén felhelyezhető, az út során pedig biztosan tart, s mindig a helyén marad.


Thule Esővédő kerékpártáskához, Sárga
6 990 Ft

5 490 Ft

Thule esővédő legújabb, 2017-es kiadása a nagyméretű Thule Pack 'n Pedal Adventure kerékpártáskához készült. A kiegészítő megvédi táskáját a nedvességtől és a kosztól egyaránt, élénk színe pedig jó láthatóságot is biztosít. A védőhuzat könnyedén felhelyezhető, az út során pedig biztosan tart, s mindig a helyén marad.


TOPEAK Esővédő MTX EXP kerékpártáskához
8 290 Ft

Topeak esővédő a Topeak MTX EXP kerékpártáskához készült. A praktikus ezüst színű kiegészítő biztosítja, hogy esős időben is száraz maradjon minden felszerelése. Az esővédő felhelyezése egyszerű, kialakításának köszönhetően pedig biztosan a helyén marad, nem csúszik el a táskán menet közben sem.


Arsenal (Art 460) Kerékpártáska
8 190 Ft

Az Arsenal (Art 460) Kerékpártáska cipzáras oldalsó zsebekkel ellátott, fényvisszaverő , belső gumírozott anyagának köszönhetően pedig véd a beázástól. Egyszerűen rögzíthető bármilyen típusú kerékpárhoz. Hátsó részén külön vízes palackok számára kialakított zsebekkel rendelkezik.