HAMAX Kiss black/red-39%
19 990 Ft

12 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hamax Kiss egy öntartó nem állítható jó ár/teljesítményű ülőke, amelyet a nyereg után lehet rögzíteni a csomagtartó használata nélkül.


POLISPORT Bilby vázra szerelhető gyerekülés szürke/narancssárga outlet-29%
16 990 Ft

11 990 Ft

Outlet

A termék csomagolása a szállítás során sérült,de a termék ép és sértetlen.A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!

Polisport Bilby 5 pontos biztonsági övvel ellátott vázra szerelhető gyerekülés, mely kerek és ovális vázcsövekre egyaránt felszerelhető 28 – 40 mm csőátmérőig. Teherbírása 22 kg.


HAMAX Siesta Gyerekülés
31 990 Ft

28 990 Ft
+ ingyen szállítás

A kiváló rugózású Hamax Siesta gyerekülés háttámlája 20°-ban dönthető, így kényelmes pihenést nyújt gyermeke számára. Az egy kézzel becsatolható, állítható biztonsági öv lehetővé teszi, hogy rögzítés közben másik kezével stabilan tartsa a kerékpárt. Állítható lábtartóval rendelkezik.


POLISPORT Boodie gyerek bicikliülés
12 490 Ft

3-pontos biztonsági övvel ellátott Polisport Boodie gyerek bicikliülés. Kerek és ovális nyeregcsőre egyaránt felszerelhető, 28 – 40 mm átmérőig. Maximális teherbírás 22 kg.


HAMAX Siesta Premium Gyerekülés
43 990 Ft

37 990 Ft
+ ingyen szállítás

Hamax Siesta Premium gyerekülés tökéletes kényelmet biztosít gyermeke számára kerékpáros utazások során. Az ülés felfújható béléssel párnázott, mely nem csak kiválóan szellőzik, de hatékony ütéscsillapító funkcióval is szolgál. Háttámlája 20 °-ban dönthető, az **állítható lábtartóval és biztonsági övvel rendelkezik.


HAMAX Sleepy Gyerekülés
30 890 Ft
+ ingyen szállítás

Hamax Sleepy gyerekülés természetes rugózásának köszönhetően óvja gyeremeke gerincét. Háttámlája 12.5°-ban dönthető, állítható biztonsági övvel és lábtartóval rendelkezik. Könnyen felszerelhető.


HAMAX Smiley Gyermek bicikliülés
24 990 Ft

21 790 Ft
+ ingyen szállítás

Hamax Smiley Gyermek bicikliülés modernebb, minimalistább formát képivsel, a kerékpárra szerelve harmonikusabb és diszkrétebb a megjelenése. Újfajta biztonsági övet alkalmaztak az ülés megalkotásakor, mely egy kézzel be/kikapcsolható, így másik kézzel tarthatja a kerékpárt. Az ülés háttámlájának felső része hátrahúzható, így hely marad a sisaknak és megakadályozza a gyerek fejének menetirányba történő nyomását.


HAMAX Extra rúd alacsony keret- Zenith
7 190 Ft

Pót öntartó rudak Extra rúd alacsony keret-Zenith, amely megoldja az alacsony keret problémáját az átlagtól nagyobb kerekeknél- 29" és 27,5".


HAMAX Tartókonzol gyermeküléshez
8 990 Ft

7 290 Ft

Hamax Tartókonzol gyermekülés kerékpárra való felszerelését és rögzítését biztosítja. Az acél ötvözetből készült, műanyag borítású bilincs megfelelő stabilitást biztosít. A zárszerkezet rugófeszítésű, kattanás jelzi a megfelelő, biztonságos rögzítést. Felszerelése gyors és egyszerű, 28–40 mm-es vázméretekhez használható.


HAMAX Ülésrögzítő
9 990 Ft

8 990 Ft

Ülésrögzítő Hamax Kiss, Smiley, Sleepy és Siesta kerékpáros gyermekülésekhez. Amennyiben több biciklivel használjuk a gyermekülést, csak egyszerűen átrakhatjuk a másikra.


Thule Kerékpáros üléstartó
9 990 Ft

8 790 Ft

Thule kerékpáros üléstartó a kissebb karakterszitikájú biciklikhez ajánlatos ugyanis is ezeknél szüksége lehet az alacsonyabb ülés adapterre. Kiváló rögzítést biztosít a gyereküléshez, és biztonságosan tartja azt.


HAMAX Zenith Relax Plus Kerékpáros Gyerekülés
36 990 Ft

32 590 Ft
+ ingyen szállítás

Hamax Zenith Relax Plus Kerékpáros Gyerekülés az állítható magasságú háttámlának köszönhetően együtt növekszik gyermekével. Innovatív 3-pontos biztonsági övrendszer. 12,5°-os szögben dönthető háttámla a kényelmes elhelyezkedés érdekében. 9 hónapos kortól legfeljebb 22 kg-ig.


HAMAX Caress Grey/Dark Grey/Purple
48 990 Ft

42 490 Ft
+ ingyen szállítás

Hamax Caress egy High-End önhordó állítható ülőke a tartórudak zárható lakatjával (a rudakat a lakat kinyitása nélkül nem lehet kivenni). Ülőke hátsó szerelése a csomagtartó használata nélkül.


HAMAX Caress Plus Grey/White/Black
49 990 Ft

41 990 Ft
+ ingyen szállítás

Hamax Caress Plus Gyermekülés egy High-End öntartó állítható ülőke csomagtartóra való rögzítési adapterrel és 3-pontos rögzítő rendszerrel. Az ülés 9 hónapos kortól alkalmas.