HAMAX Siesta Gyerekülés-20%

HAMAX Siesta Gyerekülés

Értékelés: 5
31 990 Ft

25 590 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A kiváló rugózású Hamax Siesta gyerekülés háttámlája 20°-ban dönthető, így kényelmes pihenést nyújt gyermeke számára. Az egy kézzel becsatolható, állítható biztonsági öv lehetővé teszi, hogy rögzítés közben másik kezével stabilan tartsa a kerékpárt. Állítható lábtartóval rendelkezik.


HAMAX Caress Grey/Dark Grey/Purple
48 990 Ft

44 490 Ft
+ ingyen szállítás

Hamax Caress egy High-End önhordó állítható ülőke a tartórudak zárható lakatjával (a rudakat a lakat kinyitása nélkül nem lehet kivenni). Ülőke hátsó szerelése a csomagtartó használata nélkül.


HAMAX Caress Plus Grey/White/Black
49 990 Ft

45 890 Ft
+ ingyen szállítás

Hamax Caress Plus Gyermekülés egy High-End öntartó állítható ülőke csomagtartóra való rögzítési adapterrel és 3-pontos rögzítő rendszerrel. Az ülés 9 hónapos kortól alkalmas.


POLISPORT Bilby vázra szerelhető gyerekülés
18 790 Ft
+ ingyen szállítás

Polisport Bilby 5 pontos biztonsági övvel ellátott vázra szerelhető gyerekülés, mely kerek és ovális vázcsövekre egyaránt felszerelhető 28 – 40 mm csőátmérőig. Teherbírása 22 kg.


HAMAX Sleepy Gyerekülés

HAMAX Sleepy Gyerekülés

Értékelés: 5
30 990 Ft

28 290 Ft
+ ingyen szállítás

Hamax Sleepy gyerekülés természetes rugózásának köszönhetően óvja gyeremeke gerincét. Háttámlája 12.5°-ban dönthető, állítható biztonsági övvel és lábtartóval rendelkezik. Könnyen felszerelhető.


HAMAX Siesta Premium Gyerekülés
43 990 Ft

37 990 Ft
+ ingyen szállítás

Hamax Siesta Premium gyerekülés tökéletes kényelmet biztosít gyermeke számára kerékpáros utazások során. Az ülés felfújható béléssel párnázott, mely nem csak kiválóan szellőzik, de hatékony ütéscsillapító funkcióval is szolgál. Háttámlája 20 °-ban dönthető, az **állítható lábtartóval és biztonsági övvel rendelkezik.


HAMAX Smiley Gyermek bicikliülés
24 990 Ft

22 890 Ft
+ ingyen szállítás

Hamax Smiley Gyermek bicikliülés modernebb, minimalistább formát képivsel, a kerékpárra szerelve harmonikusabb és diszkrétebb a megjelenése. Újfajta biztonsági övet alkalmaztak az ülés megalkotásakor, mely egy kézzel be/kikapcsolható, így másik kézzel tarthatja a kerékpárt. Az ülés háttámlájának felső része hátrahúzható, így hely marad a sisaknak és megakadályozza a gyerek fejének menetirányba történő nyomását.


HAMAX Ülésrögzítő

HAMAX Ülésrögzítő

Értékelés: 5
9 990 Ft

9 490 Ft

Ülésrögzítő Hamax Kiss, Smiley, Sleepy és Siesta kerékpáros gyermekülésekhez. Amennyiben több biciklivel használjuk a gyermekülést, csak egyszerűen átrakhatjuk a másikra.


HAMAX Extra rúd alacsony keret- Zenith
8 390 Ft

Pót öntartó rudak Extra rúd alacsony keret-Zenith, amely megoldja az alacsony keret problémáját az átlagtól nagyobb kerekeknél- 29" és 27,5".


HAMAX Tartókonzol gyermeküléshez
8 990 Ft

8 190 Ft

Hamax Tartókonzol gyermekülés kerékpárra való felszerelését és rögzítését biztosítja. Az acél ötvözetből készült, műanyag borítású bilincs megfelelő stabilitást biztosít. A zárszerkezet rugófeszítésű, kattanás jelzi a megfelelő, biztonságos rögzítést. Felszerelése gyors és egyszerű, 28–40 mm-es vázméretekhez használható.


HAMAX Kiss black/red

HAMAX Kiss black/red

Értékelés: 5
19 990 Ft

18 590 Ft
+ ingyen szállítás

Hamax Kiss egy öntartó nem állítható jó ár/teljesítményű ülőke, amelyet a nyereg után lehet rögzíteni a csomagtartó használata nélkül.