HAMAX Smiley Gyermek bicikliülés
22 890 Ft

Hamax Smiley Gyermek bicikliülés modernebb, minimalistább formát képivsel, a kerékpárra szerelve harmonikusabb és diszkrétebb a megjelenése. Újfajta biztonsági övet alkalmaztak az ülés megalkotásakor, mely egy kézzel be/kikapcsolható, így másik kézzel tarthatja a kerékpárt. Az ülés háttámlájának felső része hátrahúzható, így hely marad a sisaknak és megakadályozza a gyerek fejének menetirányba történő nyomását.

HAMAX Sleepy Gyerekülés

HAMAX Sleepy Gyerekülés

Értékelés: 4,9
28 290 Ft
+ ingyen szállítás

Hamax Sleepy gyerekülés természetes rugózásának köszönhetően óvja gyeremeke gerincét. Háttámlája 12.5°-ban dönthető, állítható biztonsági övvel és lábtartóval rendelkezik. Könnyen felszerelhető.

HAMAX Siesta Gyerekülés

HAMAX Siesta Gyerekülés

Értékelés: 4,9
40 290 Ft 28 990 Ft

A kiváló rugózású Hamax Siesta gyerekülés háttámlája 20°-ban dönthető, így kényelmes pihenést nyújt gyermeke számára. Az egy kézzel becsatolható, állítható biztonsági öv lehetővé teszi, hogy rögzítés közben másik kezével stabilan tartsa a kerékpárt. Állítható lábtartóval rendelkezik.

HAMAX Ülőke vízálló borítása
7 990 Ft 6 690 Ft

Hamax kerékpáros ülőke borítója véd az eső és a por ellen**. Ideális szezonális raktározáskor is.

HAMAX Extra rúd alacsony keret- Caress/Siesta
8 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pót öntartó rudak Extra rúd alacsony keret-Caress/Siesta, amely megoldja az alacsony keret problémáját az átlagtól nagyobb kerekeknél- 29" és 27,5".

HAMAX Caress Grey/Dark Grey/Purple
54 990 Ft 44 490 Ft

Hamax Caress egy High-End önhordó állítható ülőke a tartórudak zárható lakatjával (a rudakat a lakat kinyitása nélkül nem lehet kivenni). Ülőke hátsó szerelése a csomagtartó használata nélkül.

HAMAX Ülésrögzítő

HAMAX Ülésrögzítő

Értékelés: 4,9
12 490 Ft

Ülésrögzítő Hamax Kiss, Smiley, Sleepy és Siesta kerékpáros gyermekülésekhez. Amennyiben több biciklivel használjuk a gyermekülést, csak egyszerűen átrakhatjuk a másikra.