Just One Touch 1.0 S Telefontok
4 990 Ft

4 590 Ft

Just One Touch 1.0 S Telefontok kialakítása lehetővé teszi, hogy telefonja elérhető közelségben legyen kerékpározás közben. Vízálló anyaga megvédi készülékét az esőtől és a kosztól, ugyanakkor engedi, hogy telefonját korlátozás nélkül használhassa a tokon keresztül is. A tartó könnyen felszerelhető a kormányra, cipzáros rekesze pedig még praktikusabbá teszi a kiegészítőt.


Just One Touch 3.0 L Telefontok
6 590 Ft

Just One Touch egy praktikus kerékpáros telefontartó, mely könnyedén a kormány szárához csatlakoztatható. Az érintőképernyős mobiltelefon az átlátszó borításon át is használható, így akár menet közben állítható.


Thule Táska a kormányra
31 990 Ft

25 790 Ft

Az egyedülálló aerodinamikus tervezésű Thule kormányra való táskát főleg tárgyak, pl. fényképezőgép vagy étrend kiegészítők elhelyezésekor fogja értékelni. Vízálló tokkal együtt szállítva.


Zéfal Smartphonu Z-console Dry L okostelefon-tartó
9 890 Ft

8 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus mobiltelefon-tartó kerékpárkormányra. A Zéfal Smartphonu Z-console Dry L tartó 170 × 84 × 10 mm méretű telefonok elhelyezésére alkalmas. Vízálló és a szennyeződésektől i megvédi okostelefonodat. Előnye a képernyő állandó elérhetősége és a felvételkészítés lehetősége.