-20%
Etape Elite Fekete/Antracit, XL
3x

Etape Elite

12 790 Ft
10 190 Ft
Ingyen szállítás
Akció

Ez a férfi kerékpáros rövidnadrág anatómiai kialakítású Soft Man betéttel van ellátva, amely illeszkedik a kerékpáros testéhez és kényelmes kerékpározást garantál. Gyorsan száradó Lycra Sport Energy anyagból készült. Az Etape Elite csúszásgátló nadrágszárakkal rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
Etape Freedom, L, fekete
3x

Etape Freedom

17 390 Ft
Ingyen szállítás

férfi kerékpáros nadrág légáteresztő és gyorsan száradó X2 anyagból készült. Egy kivehető belső rugalmas nadrággal rendelkezik Soft Man béléssel, 3 cipzáras zsebbel és zsinórral a derék kényelmes összehúzásához. Az Etape Freedom alkalmas mindennapi használathoz.

Forgalmazó: MALL
-19%
Etape Laura Fekete/Rózsaszín, S
9x

Etape Laura

16 890 Ft
13 590 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Ez a kerékpáros szoknya anatómiai kialakítású Stretch Woman betéttel van ellátva, amely illeszkedik a kerékpározó hölgy testéhez és kényelmes kerékpározást garantál. Légáteresztő és elasztikus SuperDryntex anyagból készül. Az Etape Laura biztonsági fényvisszaverő elemekkel rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
Etape Livia 3/4, S, fekete
1x

Etape Livia 3/4

14 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

női kerékpáros nadrág rugalmas Stretch Woman talpbetéttel rendelkezik. Fényvisszaverő biztonsági elemeket és Fit + csúszásmentes szilikon nadrágszárat tartalmazza. Funkcionális rugalmas AirMesh háló a térd alatt. Az Etape Livia 3/4 alkalmas mindennapi bicikizésre.

Forgalmazó: MALL