Northfinder Northcover férfi nadrág
9 990 Ft 9 190 Ft

Kiárusítás

Férfi egyszerű, könnyű és összecsukható (vészhelyzeti) nadrág Northfinder Northcover bármilyen időjáráshoz az aktív sportolók számára. Vízálló anyaga ragasztott varratokkal megbízhatóan véd az eső és a szél ellen. Vedd fel futás közbe, kerékpározás közbe vagy akár túrázni. A nadrágnak előlapi zsebei és hátsó cipzáras zsebe van.

Northfinder Northkit Férfi nadrág
12 490 Ft 11 490 Ft

Akció

Férfi egyszerű, könnyű és összecsukható (készenléti) nadrág Northfinder Northkit minden időjárásra. Ragasztott varrások megbízhatóan védenek az eső és a szél ellen. Viseld magadon futás, kerékpározás vagy turisztikai utaid során A nadrág elülső és hátsó cipzáras zsebbel is rendelkezik.

Northfinder Northkit Női nadrág
12 490 Ft 11 490 Ft

Akció

Egyszerű, könnyű, összehajtható (készenléti) Northfinder Northkit nadrág minden időjárás esetében. Aláragasztott varratai megbízhatóan védenek az eső és a szél elől. Legyen kéznél futás, kerékpározás vagy könnyű turisztika közben. A nadrágzsebekkel és hátsó cipzáros zsebbel rendelkezik.

Craft Ideal Wind kerékpáros nadrág
32 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hosszú bélelt férfi kerékpáros nadrág Craft Ideal Wind VentAir Wind membránnal, nadrágtartóval és Infinity C3 betéttel. Meleg nadrág, meleg anyag kombinálásával, víz és szélálló panelekkel.

Craft Ideal Thermal (C3) kerékpáros nadrág
27 090 Ft 22 990 Ft

Férfi hosszú bélelt kerékpáros nadrág Ideal, Craft Thermal (C3) nadrágtartóval és Infinity C3 betéttel, amely minden irányban elasztikus, varratmentes, antibakteriális felületkezelt,

Craft Ideal Wind kerékpáros nadrág
32 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Craft Ideal Wind hosszú bélelt női kerékpáros nadrág VentAir Wind membránnal, nadrágtartóval és Infinity C3 betéttel. Meleg nadrág, meleg anyag kombinálásával, víz és szélálló panelekkel.