Castelli Thermoflex Térdmelegítő
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Biciklis Castelli Thermoflex Kneewarmer térdvédő, amely megbízhatóan véd a rossz időjárástól, széltől és hidegtől. A térdvédő Thermoflex anyagból és belülről filcből készült.


Castelli Thermoflex Karmelegítő
9 990 Ft

9 490 Ft

Castelli Thermoflex Armwarmer kerékpáros karmelegítő megbízhatóan véd a kellemetlen időjárás, szél és hideg ellen. A melegítő Thermoflex anyagból készült belső fleece anyaggal.


Castelli Thermoflex Lábmelegítő
14 990 Ft
14 490 Ft

Castelli Thermoflex Legwarmer kerékpáros lábmelegítő megbízhatóan véd a kellemetlen időjárás, szél és hideg ellen. A melegítő Thermoflex anyagból készült belső fleece anyaggal.


BBB Heavy Duty Cipővédő

BBB Heavy Duty Cipővédő

Értékelés: 5
6 990 Ft
6 890 Ft

BBB Heavy Duty egy rendkívül erős, neoprén anyagból készült kamásli, amelyet úgy terveztek, hogy maximális védelmet nyújtson a hideg és egyéb zord időjárási körülmények ellen. A minőségi kivitel tartóssá, a nejlon megerősítés még biztonságosabbá teszi. A kerékpározás szerelmeseinek elengedhetetlen kellék versenyekre, vagy hosszabb túrákra.


Etape Fekete/Sárga Fluo karmelegitő
4 990 Ft

4 590 Ft

fekete/sárga színű Fluo Etape béléssel ellátott karmelegítő a legjobb választás, amennyiben kényelmes védelmet keresel az esővel és a széllel szemben. A csúszásmentes kialakításnak köszönhetően a karmelegítő ott marad, ahol kell.


Etape Fekete/Sárga Fluo térdmelegítő
5 990 Ft

5 690 Ft

A kékpározáshoz alkalmas Etape Fluo fekete/sárga térmelegítő megvéd a hideggel és a széllel szemben. A ThermoFit bélelt anyag, az anatómiai szabás, és a csúszásmentes kialakítás maximális kényelmet biztosítanak használata során.


BBB BWS-03 Waterflex Cipővédő
9 990 Ft
9 590 Ft

Kerékpáros cipővédő BBB BWS-3 Waterflex kerékpáros cipőre kifejlesztve az esős időbe. Modern WaterFlex anyaga belső gumibéleléssel a még magasabb vízállóság érdekében.


BBB BWS-04 Hardwear Cipővédő
10 990 Ft

Kerékpáros cipővédő BBB Hardwear kerékpáros cipőre, mely ideális zord időben. A cipővédők NeoSkin anyagból készültek 3 mm neoprén alappal, melynek köszönhetően a legjobb védelmet nyújtja eső és hideg ellen.


Etape Fekete karmelegítő

Etape Fekete karmelegítő

Értékelés: 4
4 990 Ft

4 590 Ft

fekete színű Etape béléssel ellátott karmelegítő a legjobb választás, amennyiben kényelmes védelmet keresel az esővel és a széllel szemben. A csúszásmentes kialakításnak köszönhetően a karmelegítő ott marad, ahol kell.


Etape Fekete térdmelegítő
5 990 Ft

5 690 Ft

A kékpározáshoz alkalmas Etape fekete térmelegítő megvéd a hideggel és a széllel szemben. A ThermoFit bélelt anyag, az anatómiai szabás, és a csúszásmentes kialakítás maximális kényelmet biztosítanak használata során.


Etape Fluo Kerékpáros lábmelegítő, Fekete/Sárga
8 990 Ft

6 590 Ft

Az Etape Fluo Kerékpáros lábmelegítő minőségi ThermoFit anyagból készült, mely tökéletes hőszigeteléssel bír. Anatómiai kialakításának köszönhetően könnyed mozgást biztosít viselőjének. Cipzárakkal ellátott a lábszárnál a könnyebb le-és felvétel érdekében, valamint fényvisszaverő elemekkel felszerelt a biztonságos használatért.


Etape Kerékpáros lábmelegítő, Fekete
8 990 Ft

6 590 Ft

Az Etape Kerékpáros lábmelegítő minőségi ThermoFit anyagból készült, mely tökéletes hőszigeteléssel bír. Anatómiai kialakításának köszönhetően könnyed mozgást biztosít viselőjének. Cipzárakkal ellátott a lábszárnál a könnyebb le-és felvétel érdekében, valamint fényvisszaverő elemekkel felszerelt a biztonságos használatért.


Etape NEO fekete
10 990 Ft

Minőségi kamásli A fekete Etap NEO neoprén anyagból készült és megerősített lábujjrésszel rendelkezik. A biztonságról a fényvisszaverő elemek gondoskodnak. A cipővédő vastag varrással rendelkezik, ami ellenállóvá teszi a vízzel szemben.


Mizuno Compression Support
5 490 Ft

Kompresní návleky Mizuno Compression Support jsou určené k regeneraci či podpoře lýtkových svalů. Navíc podporují krevní oběh, snižují svalovou únavu a urychlují rekonvalescenci po zátěži.


Silvini Tubo UA500 Kerékpáros lábmelegítő, Fekete
10 990 Ft

7 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Silvini Tubo UA500 Kerékpáros lábmelegítő tökéletesen illeszkedik a lábhoz és védi azt a hőmérséklet változtatásaitól és megakadályozza az alsó végtagok túlmelegedését. Kiválóan véd a hideg ellen is. Ergonómiailag kialakított formájának köszönhetően kényelmes és komfortos viselet.


Under Armour Coolswitch AV Karmelegítő
11 990 Ft

11 290 Ft

Az Under Armour Coolswitch AV karmelegítő speciális anyaga elszívja az izzadtságot és extra gyorsan szárad. Antimikrobiális technológiája révén hatékonyan akadályozza meg a kellemetlen szagokat eredményező gombák és baktériumok fejlődését, levegőszellőztető rendszere pedig segít a kellemes szellőzésben. A 4 irányú sztreccs kialakításnak köszönhetően a melegítő minden irányban rugalmasan nyúlik.