Kerékpáros ruházat kiegészítő

-19%
Etape Kerékpáros lábmelegítő, Fekete, M
21x

Etape Kerékpáros lábmelegítő, Fekete

10 490 Ft
8 490 Ft

Az Etape Kerékpáros lábmelegítő minőségi ThermoFit anyagból készült, mely tökéletes hőszigeteléssel bír. Anatómiai kialakításának köszönhetően könnyed mozgást biztosít viselőjének. Cipzárakkal ellátott a lábszárnál a könnyebb le-és felvétel érdekében, valamint fényvisszaverő elemekkel felszerelt a biztonságos használatért.

Forgalmazó: MALL
-15%
Etape Karmelegítő Fekete S
22x

Etape Karmelegítő

5 790 Ft
4 890 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Kerékpáros karmelegítő szilikon végződéssel, amelynek köszönhetően nem fognak lecsúszni. Szigetelt Thermoflex anyagból készültek. Castelli Karmelegítő megbízhatóan véd a szél, az eső és más kedvezőtlen hatásokkal szemben.

Forgalmazó: MALL
-16%
Etape Térdmelegítő, Fekete, M
11x

Etape Fekete térdmelegítő

7 290 Ft
6 090 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

A kékpározáshoz alkalmas Etape fekete térmelegítő megvéd a hideggel és a széllel szemben. A ThermoFit bélelt anyag, az anatómiai szabás, és a csúszásmentes kialakítás maximális kényelmet biztosítanak használata során.

Forgalmazó: MALL
Etape Térdmelegítő, S, fekete

Etape Térdmelegítő

7 490 Ft
7 390 Ft

Az Etape márka bélelt térdmelegítője anatómiai szabással és szilikon szalaggal ellátott csúszásmentes végződéssel rendelkezik, ami megakadályozza a nem kívánt csúszást. A kézmelegítő okos kiegészítő a ruházathoz váratlan időjárásváltozás esetén, vagy kiegészítő rétegként hideg időben.

Forgalmazó: MALL
Etape Lábmelegítő, S, fekete

Etape Lábmelegítő

8 890 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Az Etape márka bélelt lábmelegítője anatómiai szabással és szilikon szalaggal ellátott csúszásmentes végződéssel rendelkezik, ami megakadályozza a nem kívánt csúszást. A kézmelegítő okos kiegészítő a ruházathoz váratlan időjárásváltozás esetén, vagy kiegészítő rétegként hideg időben.

Forgalmazó: MALL
Etape Kézmelegítő, S, fekete

Etape Kézmelegítő

5 990 Ft
5 890 Ft

Az Etape márka bélelt kézmelegítője anatómiai szabással és szilikon szalaggal ellátott csúszásmentes végződéssel rendelkezik, ami megakadályozza a nem kívánt csúszást. A kézmelegítő okos kiegészítő a ruházathoz váratlan időjárásváltozás esetén, vagy kiegészítő rétegként hideg időben.

Forgalmazó: MALL