Olpran Gyerek kerékpáros sisak
4 090 Ft

Az Olpran Gyerek kerékpáros sisak gondoskodik a gyermekek biztonságáról kerékpározás közben. Állítható pántjának és csatjának köszönhetően megfelelően rögzíthető az áll alatt, a sisak a koponya felső részét teljesen takarja. A kényelmet és légáteresztést szellőzőnyílások biztosítják. Az élénk színeknek és mintáknak köszönhetően szívesen viselik a sisakot a gyermekek.

Uvex Kid 1
18 990 Ft

17 szellőzőnyílással ellátott gyermek kerékpáros sisak. In Mould szerkezetű, amelynek hála a sisak nagyon biztonságos és tartós az ütésekkel szemben. Rögzítése egyszerűen a gomb megnyomásával kezelhető. Uvex Kid 1 szúnyoghálóval és antibakteriális, mosható béléssel.

Uvex Onyx kerékpáros sisak
22 290 Ft 18 990 Ft

17 szellőzőnyílással ellátott kerékpáros sisak. In Mould szerkezetű, így nagyon biztonságos és ellenáll az ütéseknek. Rögzítése egyszerűen a gomb megnyomásával kezelhető. Az Uvex Onyx antibakteriális béléssel ellátott, amely elvezeti a verejtéket és mosható.

Uvex Supersonic CC Kerékpáros sisak
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Sisak Uvex Supersonic CC alkalmas hegyi kerékpározásra és túrázásra. Élvezd a kényelmet köszönhetően a kiváló szellőzésnek. A 3D IAS rendszer biztosítja, hogy a sisak rögzítője a fejhez igazodik.

Uvex Race 1 Black Mat/Shiny (50-55 cm)
33 990 Ft

Az Uvex Race 1 egy nagyon könnyű kerékpáros sisak az igényes kerékpárosoknak. Ez a Németországban gyártott profi sisak kiváló szellőzést és védelmet nyújt a maximális teljesítmény érdekében.

TEMPISH Marilla sisak
8 190 Ft 7 890 Ft

Tempish Marilla sisak a forradalmian új design-jának, alakjának és formájának köszönhetően a fej védelmére van szánva olyan sportoknál, mint in-line, gördeszkázás, longboarding, de kerékpározásnál is alkalmas.

Uvex Active CC kerékpáros sisak
32 790 Ft 27 490 Ft
+ ingyen szállítás

19 szellőzőnyílással ellátott kerékpáros sisak 2 réteggel ellátva, így nagyon biztonságos és ellenáll az ütéseknek. Rögzítése egyszerűen a gomb megnyomásával kezelhető. Az Uvex Active CC antibakteriális béléssel rendelkezik, amely gyorsan szárad és mosható.

Uvex Quatro
37 990 Ft

17 szellőzőnyílással ellátott kerékpáros sisak. 2 rétegű, így nagyon biztonságos és ellenáll az ütéseknek. Rögzítése egyszerűen a gomb megnyomásával kezelhető. Az Uvex Quatro antibakteriális béléssel rendelkezik, amely gyorsan szárad és mosható.

Uvex Active kerékpáros sisak
24 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

19 szellőzőnyílással ellátott kerékpáros sisak. 2 rétegű, így nagyon biztonságos és ellenáll az ütéseknek. Rögzítése egyszerűen a gomb megnyomásával kezelhető. Az Uvex Active antibakteriális béléssel ellátott, amely elvezeti a verejtéket és mosható.

Uvex Finale Junior LED kerékpáros sisak
17 690 Ft 17 490 Ft

11 szellőzőnyílással ellátott gyermek kerékpáros sisak. In Mould szerkezetű, amelynek hála a sisak nagyon biztonságos és tartós az ütésekkel szemben. Rögzítése egyszerűen a gomb megnyomásával kezelhető. Az Uvex Finale Junior LED rovarok elleni hálót és beépített hátsó lámpát tartalmaz.

Uvex Race 7
44 490 Ft

kerékpár sisak 24 szellőzőnyílással és Roll Over Bar technológiával rendelkezik, amely ütközés esetén a nyomást szétoszlatja a sisak egész felületén Rögzítése egyszerűen a gomb megnyomásával kezelhető. Az Uvex Race 7 antibakteriális bélést tartalmaz, amely gyorsan szárad és mosható.

Uvex Finale 2.0

Uvex Finale 2.0

Értékelés: 4,5
37 190 Ft 30 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

17 szellőzőnyílással ellátott kerékpáros sisak. 2 rétegű, így nagyon biztonságos és ellenáll az ütéseknek. Rögzítése egyszerűen a gomb megnyomásával kezelhető. Az Finale 2.0 antibakteriális bélést tartalmaz, amely gyorsan szárad és mosható.

Stiga Play + MIPS Bukósisak, Pink
29 990 Ft 26 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stiga play + mips Bukósisak tökéletes választás mindenki számára! Finom vonalvezetésének hála alakja bármilyen terepre jó. A Form Fit rendszernek köszönhetően kényelmes viselet Megnyerő külseje mellett számos más tulajdonság teszi az egyik legjobb sisakká. Rendelkezik In-Mold technológiával, könnyen illeszkedik viselője méreteihez, és Super Cool szellőzőrendszere biztosítja a megfelelő légáramlást.

TEMPISH Skillet Air

TEMPISH Skillet Air

Értékelés: 5
12 890 Ft 12 490 Ft

Sportsisak alkalmas nemcsak kerékpározásnál, hanem in-line korcsolyázásnál, görkorcsolyázásnál, longboardozásnál és rollerezésnél. Belső EPS réteggel, amely hatékonyan csökkenti az esetleges ütéseket, a réteg hatékonyan csökkenti az esetleges ütéseket és maximálisan védi a fejet. Tempish Skillet Air a jó szellőzés érdekében szellőzőnyílással rendelkezik.

Uvex Boss Race

Uvex Boss Race

Értékelés: 5
26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

19 szellőzőnyílással ellátott kerékpáros sisak 2 réteggel ellátva, így nagyon biztonságos és ellenáll az ütéseknek. Rögzítése egyszerűen a gomb megnyomásával kezelhető. Az Uvex Boss Race egy antibakteriális béléssel rendelkezik, amely mosható és modern dizájnja van.

Uvex City S
25 690 Ft 24 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kerékpáros sisak UVEX City S nagyszerű természetbe vagy városba. Az elegendő szellőzőnyílás és a kis súly biztosítja a tökéletes vezetési kényelmet. Változtatható állítható rögzítő rendszer.

Uvex Race 5 Kerékpár sisak (2017), Fekete
45 490 Ft 42 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Uvex Race 5 Kerékpár sisak (2017), Fekete egy profi versenyzők által tesztelt sisak, mely kiváló szellőzést és védelmet biztosít. Könnyen igazítható a fej méretéhez a pántok segítségével. Aerodinamikailag kiegyensúlyozott, dinamikus forma jellemzi.

Uvex Ultra Snc sisak
29 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

UVEX Ultra Snc egy szuperfényes sisak nagy szellőzéssel. Felépítése Double Inmold héj garantálja a biztonságot. Kiváló minőség Németországban készült

Uvex Boss Race
19 690 Ft 18 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Könnyű kerékpáros sisak Uvex Boss Race verseny formában alkalmas közúti és hegyi kerékpározásra. A sisak alatt lévő szellőzőnyílásoknak köszönhetően a levegő tökéletesen kering, és a háló véd a rovaroktól.

Stamp StarWars - Kerékpáros sisak
9 090 Ft

A Csillagok háborúja motívumával ellátott kerékpáros sisak gyerekeknek mindennel fel van szerelve, amire egy kiváló minőségű gyermeksisaknak szüksége van. A biztonsági tanúsítvány, a szellőzőnyílásokban lévő rovarháló és a figyelemre méltó grafika révén gyermeked bárhol kitűnik a tömegből.