Uvex Race 1 Black Mat/Shiny (50-55 cm)
33 790 Ft
+ ingyen szállítás

Az Uvex Race 1 egy nagyon könnyű kerékpáros sisak az igényes kerékpárosoknak. Ez a Németországban gyártott profi sisak kiváló szellőzést és védelmet nyújt a maximális teljesítmény érdekében.


Tempish Marilla sisak
8 990 Ft

7 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tempish Marilla sisak a forradalmian új design-jának, alakjának és formájának köszönhetően a fej védelmére van szánva olyan sportoknál, mint in-line, gördeszkázás, longboarding, de kerékpározásnál is alkalmas.


Etape Biker Bukósisak

Etape Biker Bukósisak

Értékelés: 5
6 290 Ft

Az Etape Biker Bukósisak egyaránt alkalmas hegyi és országúti kerékpározáshoz. 25 hálóval ellátott szellőzőnyílása és levehető napellenzője teszi kiváló kiegészítővé.


Etape Genius Bukósisak, Sárga
11 990 Ft

9 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Etape Genius Bukósisak, Sárga garantáltan maximális biztonságot nyújt Önnek biciklizés közben. A 27 szellőzőnyílásnak köszönhetően a sisak biztosítja a megfelelő levegő áramlást. A sisak elején található napellenző szükség esetén levehető.


Etape Joker Gyerek Bukósisak, Zöld/Kék
9 990 Ft

8 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Etape Joker Gyerek Bukósisak garantáltan maximális biztonságot nyújt gyermekének biciklizés közben. A 17 szellőzőnyílásnak köszönhetően a sisak biztosítja a szükséges levegőáramlást, gyors és egyszerű áll alatt kapcsolható EFS rögzítőrendszerrel ellátott. Fényvisszaverő elemei éjszaka is biztosítják a biztonságos kerékpározást.


Uvex Quatro
37 890 Ft
+ ingyen szállítás

17 szellőzőnyílással ellátott kerékpáros sisak. 2 rétegű, így nagyon biztonságos és ellenáll az ütéseknek. Rögzítése egyszerűen a gomb megnyomásával kezelhető. Az Uvex Quatro antibakteriális béléssel rendelkezik, amely gyorsan szárad és mosható.


Uvex Active CC kerékpáros sisak
30 890 Ft

27 090 Ft
+ ingyen szállítás

Active CC od kerékpáros sisak az UVEX márkától. Véd az úttesten, a kerékpáros utakon és a túrákon is. Double inmould könnyű szerkezete és a kiváló szellőző rendszer biztosítják, hogy tökéletesen fog illeszkedni a fejedre, így kerékpározás közben észre sem fogod venni, hogy a fejeden van.


Uvex Kid 1 Monkey Gyerek Bukósisak
13 990 Ft

10 790 Ft

Az Uvex Kid 1 Monkey Gyerek Bukósisak igazi védelmet nyújt gyermekének. A tetején lévő 17 darab nyílás garantálja a megfelelő szellőzést. A pántok segítségével könnyen* a fej méretéhez **állíthatjuk a sisakot a kényelmesebb viselet érdkében.


Uvex Active kerékpáros sisak
24 390 Ft
+ ingyen szállítás

19 szellőzőnyílással ellátott kerékpáros sisak. 2 rétegű, így nagyon biztonságos és ellenáll az ütéseknek. Rögzítése egyszerűen a gomb megnyomásával kezelhető. Az Uvex Active antibakteriális béléssel ellátott, amely elvezeti a verejtéket és mosható.


Uvex Finale Junior LED kerékpáros sisak
17 690 Ft

11 szellőzőnyílással ellátott gyermek kerékpáros sisak. In Mould szerkezetű, amelynek hála a sisak nagyon biztonságos és tartós az ütésekkel szemben. Rögzítése egyszerűen a gomb megnyomásával kezelhető. Az Uvex Finale Junior LED rovarok elleni hálót és beépített hátsó lámpát tartalmaz.


Uvex I-Vo CC Gold/Rose Mat kerékpáros sisak
27 090 Ft
+ ingyen szállítás

24 szellőzőnyílással ellátott kerékpáros sisak. In Mould szerkezetű, így nagyon biztonságos és ellenáll az ütéseknek. Rögzítése egyszerűen a gomb megnyomásával kezelhető. Az Uvex I-Vo CC antibakteriális béléssel rendelkezik, amely gyorsan szárad és mosható.


Uvex I-VO Kerékpáros sisak, Fekete
13 490 Ft

Az Uvex I-VO Kerékpáros sisakot rendkívül kis súly és klasszikus design jellemzi. A sisak még igen intenzív mozgás esetén is tökéletesen szellőzik, köszönhetően légcsatornájának, ami a fej körül vezeti a friss és hűvös levegőt használat közben. Szerkezete rendkívül stabil. Beállítása nagyon egyszerű, egy kézzel könnyedén végrehajtható.


Uvex Kid 1
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

17 szellőzőnyílással ellátott gyermek kerékpáros sisak. In Mould szerkezetű, amelynek hála a sisak nagyon biztonságos és tartós az ütésekkel szemben. Rögzítése egyszerűen a gomb megnyomásával kezelhető. Uvex Kid 1 szúnyoghálóval és antibakteriális, mosható béléssel.


Etape Pony sisak

Etape Pony sisak

Értékelés: 5
5 390 Ft

Etape Pony egy gyermek kerékpár sisak rovar hálóval és fényvisszaverő elemekkel a biztonságos mozgásért a fiatal kerékpárosok.


Stiga Play + MIPS bukósisak, Fekete
43 990 Ft

21 490 Ft
+ ingyen szállítás

Stiga play + mips bukósisak tökéletes választás mindenki számára! Finom vonalvezetésének hála alakja bármilyen terepre jó. A Form Fit rendszernek köszönhetően kényelmes viselet. Megnyerő külseje mellett számos más tulajdonság teszi az egyik legjobb sisakká. Rendelkezik In-Mold technológiával, könnyen illeszkedik viselője méreteihez, és Super Cool szellőzőrendszere biztosítja a megfelelő légáramlást.


Uvex Kid 1 Cars Gyerek Bukósisak
13 590 Ft

10 790 Ft

Az Uvex Kid 1 Cars Gyerek Bukósisak igazi védelmet nyújt gyermekének. A tetején lévő 17 darab nyílás garantálja a megfelelő szellőzést. A pántok segítségével könnyen* a fej méretéhez **állíthatjuk a sisakot a kényelmesebb viselet érdekében.


Uvex Kid 2 Strawberry Uni sisak
12 190 Ft

Kid 2 Strawberry Uni gyerek sisak az Uvex márkától. Kialakításának hála kényelmes, ezen felül biztonságos játszadozást biztosít. Nagyon könnyű kiváló **védelmet* nyújt, tökéletesen illik a fejre az IAS és a Monomatic rendszereknek hála.


Uvex Onyx kerékpáros sisak
21 090 Ft

18 990 Ft
+ ingyen szállítás

17 szellőzőnyílással ellátott kerékpáros sisak. In Mould szerkezetű, így nagyon biztonságos és ellenáll az ütéseknek. Rögzítése egyszerűen a gomb megnyomásával kezelhető. Az Uvex Onyx antibakteriális béléssel ellátott, amely elvezeti a verejtéket és mosható.


Uvex Finale Junior
14 890 Ft

12 990 Ft

11 szellőzőnyílással ellátott gyermek kerékpáros sisak. In Mould szerkezetű, amelynek hála a sisak nagyon biztonságos és tartós az ütésekkel szemben. Rögzítése egyszerűen a gomb megnyomásával kezelhető. Az Uvex Finale Junior bogarak elleni hálóval rendelkezik,


Uvex Race 7
44 590 Ft
+ ingyen szállítás

kerékpár sisak 24 szellőzőnyílással és Roll Over Bar technológiával rendelkezik, amely ütközés esetén a nyomást szétoszlatja a sisak egész felületén Rögzítése egyszerűen a gomb megnyomásával kezelhető. Az Uvex Race 7 antibakteriális bélést tartalmaz, amely gyorsan szárad és mosható.


Uvex Supersonic CC Kerékpáros sisak
31 975 Ft

20 290 Ft
+ ingyen szállítás

Sisak Uvex Supersonic CC alkalmas hegyi kerékpározásra és túrázásra. Élvezd a kényelmet köszönhetően a kiváló szellőzésnek. A 3D IAS rendszer biztosítja, hogy a sisak rögzítője a fejhez igazodik.


Uvex Finale 2.0
37 190 Ft

30 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

20 szellőzőnyílással ellátott kerékpáros sisak. 2 rétegű, így nagyon biztonságos és ellenáll az ütéseknek. Rögzítése egyszerűen a gomb megnyomásával kezelhető. Az Finale 2.0 antibakteriális bélést tartalmaz, amely gyorsan szárad és mosható.


Uvex Stivo C
24 609 Ft

20 290 Ft
+ ingyen szállítás

Kerékpáros sisak UVEX Stivo C eltávolítható címkével és antibakteriális szalaggal. Megfelel a biztonsági követelményeknek. Uvex Stivo C nagy teljesítményű hegyi kerékpározáshoz. Németországban készült.


Uvex Stiva CC Lady Kerékpár sisak, Fekete-Kék
23 990 Ft
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Uvex Stiva CC Lady Kerékpár sisak egy kifejezetten hegyi kerékpárosoknak tervezett sisak, mely kiváló szellőzést és védelmet biztosít viselőjének. A szellőzőnyílásokat rovarhálóval látták el. Jól illeszkedik a fej formájához, kényelmes viselet. A sisak hátulján található nyílásnak köszönhetően lófarokkal is egyszerűen hordható. Állítható kialakítású, rögzítésére MONOMATIC csattal és pántokkal van lehetőség az áll alatt. Stílusos, modern formaterv és kompakt kialakítás jellemzi.


Etape Kitty Gyermek bukósisak
8 090 Ft

Gyermek kerékpáros sisak Etape Kitty a legkisebb kerékpárosok biztonságát szolgálja. A sisak 3D rögzítő CFS rendszerrel rögzül, amely lehetővé teszi fej körméret pontos beállítását, valamint a helyes magasság beállítását.


Bliz Alpha
33 990 Ft

31 090 Ft
+ ingyen szállítás

kerékpáros sisak 20 szellőzőnyílással és egy légáramlással ellátott Air Flow rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja a remek légáramlást. Így megakadályozza a fejbőr nagymértékű izzadását. A polikarbonát és az EPS kombinációja biztosítja a maximális biztonságot. A Bliz Alpha belső párnázattal rendelkezik.


Bliz Omega
42 790 Ft

40 590 Ft
+ ingyen szállítás

kerékpáros sisak 19 szellőzőnyílással és egy légáramlással ellátott Air Flow rendszerrel rendelkezik a nagy légáramlás érdekében. Így megakadályozza a fejbőr nagymértékű izzadását. A polikarbonát és az EPS kombinációja biztosítja a maximális biztonságot. A Bliz Omega belső párnázattal rendelkezik.


Bollé EXO
43 990 Ft

40 590 Ft
+ ingyen szállítás

kerékpáros sisak 16 szellőzőnyílással és egy légáramlással ellátott rendszerrel rendelkezik a nagy légáramlás érdekében. 360° Fit System a teljes fej kerülete méretének beállítására szolgál Az Opti Dock lehetővé teszi a szemüveg felszerelését a sisakra. A Bollé EXO tartalmazza a Kamm Tail funkciót az ellenállás csökkentése érdekében.


Bollé EXO Mips
59 090 Ft

54 090 Ft
+ ingyen szállítás

kerékpáros sisak 16 szellőzőnyílással és egy légáramlással ellátott rendszerrel rendelkezik a nagy légáramlás érdekében. Mips párnával ellátott, amely megvédi az agyrázkódástól és ütközésektől. Az Opti Dock lehetővé teszi a szemüveg felszerelését a sisakra. A Bollé EXO Mips tartalmazza a Kamm Tail funkciót az ellenállás csökkentése érdekében.


Etape Escape
14 990 Ft

10 790 Ft

Biciklis sisak Etape Escape tartós és maximálisan biztonságos. In-mold technológia a kiváló minőségű és megbízható fej védelemére. Az áramvonalas forma és 23 db szellőzőnyílás, hideg fejet biztosít bárhol is legyél.


Etape Kiki
4 990 Ft

4 090 Ft

Gyermek sisak Etape Kiki eredeti mintával fiatal kerékpárosok biztosnágos közlekedéséért. A sisak 12 szellőzőnyílást tartalmaz, amit háló borít. Elülső integrált silt és fényvisszaverő elemek.


Stiga Play bukósisak, Fekete
20 990 Ft

13 490 Ft

Stiga play bukósisak igazi védelmet és kényelmet biztosít a junior korosztály részére. A pántok könnyen adaptálhatóak a fül körül és az áll alatt, a fejkörméretet is könnyen állíthatjuk az IAS rendszerrel. A sisak színe garantálja, hogy a forgalomban könnyen észrevehető legyen viselője. A tetején lévő 14 darab nyílás garantálja a megfelelő szellőzést!


Stiga Play + MIPS bukósisak, Fehér
43 990 Ft

21 490 Ft
+ ingyen szállítás

Stiga Play+Mips bukósisak tökéletes választás mindenki számára! Finom vonalvezetésének hála alakja bármilyen terepre jó. A Form Fit rendszernek köszönhetően kényelmes viselet. Megnyerő külseje mellett számos más tulajdonság teszi az egyik legjobb sisakká. Rendelkezik In-Mold technológiával, könnyen illeszkedik viselője méreteihez, és Super Cool szellőzőrendszere biztosítja a megfelelő légáramlást.


Stiga Play + MIPS Bukósisak, Pink
43 990 Ft

23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Stiga play + mips Bukósisak tökéletes választás mindenki számára! Finom vonalvezetésének hála alakja bármilyen terepre jó. A Form Fit rendszernek köszönhetően kényelmes viselet Megnyerő külseje mellett számos más tulajdonság teszi az egyik legjobb sisakká. Rendelkezik In-Mold technológiával, könnyen illeszkedik viselője méreteihez, és Super Cool szellőzőrendszere biztosítja a megfelelő légáramlást.


Tempish Skillet Air
13 790 Ft

12 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sportsisak alkalmas nemcsak kerékpározásnál, hanem in-line korcsolyázásnál, görkorcsolyázásnál, longboardozásnál és rollerezésnél. Belső EPS réteggel, amely hatékonyan csökkenti az esetleges ütéseket, a réteg hatékonyan csökkenti az esetleges ütéseket és maximálisan védi a fejet. Tempish Skillet Air a jó szellőzés érdekében szellőzőnyílással rendelkezik.


Uvex Boss Race Kerékpáros sisak
27 090 Ft
+ ingyen szállítás

Rendkívül könnyű kerékpáros bukósisak Uvex Boss Race verseny formája alkalmas a közúti és a hegyi kerékpározáshoz. A sisak jól szellőző, a rovaroktól védve vagy a rovarhálóval, és a könnyedsége elvarázsol.


Uvex City S
25 725 Ft

24 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kerékpáros sisak UVEX City S nagyszerű természetbe vagy városba. Az elegendő szellőzőnyílás és a kis súly biztosítja a tökéletes vezetési kényelmet. Változtatható állítható rögzítő rendszer.


Uvex I-Vo 3D Kerékpáros sisak
22 090 Ft
+ ingyen szállítás

Egy mindenki számára. Kerékpáros sisak Uvex i-vo 3D univerzálisan tehetséges és mindenhol használhatod. A lenyűgözően állítható és sportos megjelenésének köszönhetően minden terepre készen áll, legyen az akár hegyi kerékpárral, akár közúti kerékpárral.


Uvex Kid 1 Sealife 47-52 cm Kerékpáros sisak
18 455 Ft

13 490 Ft

Gyermek sisak Uvex Kid 1 Sealife a legkisebb gyermekek számára alkotva. Nagyon könnyű és kiváló védelmet nyújt a triciklizésnél, futóbiciklizésnél, gyerekülésben, vagy rollerezésnél.


Uvex Quatro XC Kerékpáros sisak
31 975 Ft

27 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kerékpáros sisak Uvex Quatro XC bevált sisak Uvex Quatro a cross country részére. Kapott versenyzői fejlesztéseket, hogy könnyebb és használható legyen az XC versenyeken.


Uvex Ultra Snc sisak
27 090 Ft
+ ingyen szállítás

UVEX Ultra Snc egy szuperfényes sisak nagy szellőzéssel. Felépítése Double Inmold héj garantálja a biztonságot. Kiváló minőség Németországban készült


Stamp StarWars - Kerékpáros sisak
9 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Csillagok háborúja motívumával ellátott kerékpáros sisak gyerekeknek mindennel fel van szerelve, amire egy kiváló minőségű gyermeksisaknak szüksége van. A biztonsági tanúsítvány, a szellőzőnyílásokban lévő rovarháló és a figyelemre méltó grafika révén gyermeked bárhol kitűnik a tömegből.


Uvex Boss Race
24 500 Ft

16 290 Ft

Könnyű kerékpáros sisak Uvex Boss Race verseny formában alkalmas közúti és hegyi kerékpározásra. A sisak alatt lévő szellőzőnyílásoknak köszönhetően a levegő tökéletesen kering, és a háló véd a rovaroktól.