Etape Venus Női bukósisak-61%
8 990 Ft

3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Etape Venus női bukósisak hegyi és országóti kerékpározáshoz is kiváló választás, 25 szellőzőnyílását rovarháló védi. Fényvisszaverő elemekkel gazdagított, levehető napellenzővel renelkezik.


Uvex Stivo CC Kerékpáros sisak
30 690 Ft

Sisak Uvex Stivo CC ihletve egy nyomvonal paradicsommal a Garda-tó környékén. A legújabb tagja az Uvex mountain bike sisak portfoliójában. Védelem Made in Germany.


Uvex I-VO Bukósisak
15 790 Ft

Az Uvex I-VO Bukósisak igazi védelmet és kényelmet biztosít a kerékpárosok számára. A FAS pántok könnyen adaptálhatóak a fül körül és az áll alatt, a fejkörméretet is könnyen állíthatjuk az IAS rendszerrel. A Sportos megjelenésű bukósisak tetején lévő 24 darab nyílás garantálja a megfelelő szellőzést! A szellőzőnyílás rovarhálóval van ellátva.


Uvex Stivo C
24 609 Ft

20 990 Ft

Kerékpáros sisak UVEX Stivo C eltávolítható címkével és antibakteriális szalaggal. Megfelel a biztonsági követelményeknek. Uvex Stivo C nagy teljesítményű hegyi kerékpározáshoz. Németországban készült.


Tempish Marilla sisak
8 990 Ft

8 190 Ft

Tempish Marilla sisak a forradalmian új design-jának, alakjának és formájának köszönhetően a fej védelmére van szánva olyan sportoknál, mint in-line, gördeszkázás, longboarding, de kerékpározásnál is alkalmas.


Etape Genius Bukósisak, Szürke
11 990 Ft

9 490 Ft

Az Etape Genius Bukósisak, Szürke garantáltan maximális biztonságot nyújt Önnek biciklizés közben. A 27 szellőzőnyílásnak köszönhetően a sisak biztosítja a megfelelő levegő áramlást. A sisak elején található napellenző szükség esetén levehető.


Uvex I-Vo Bukósisak, Metál Piros (2017)
17 060 Ft

13 090 Ft

Az UVEX I-VO Kerékpáros sisak egy nagyszerű kialakítású kerékpáros sisak, mely minden helyzetben alkalmas, akár a hegyek között hajt, akár csak az utcán. Ütésálló polikarbonát váza, melynek a belseje EPS habbal bélelt létrehoz egy könnyű és stabil kialakítást. IAS rendszere lehetővé teszi, hogy a legtöbb fejformához illeszkedjen. A sisak pántja anatómiailag jó rögzítést biztosít, továbbá könnyen, akár fél kézzel is ki- és bekapcsolható.


Uvex Supersonic CC Kerékpáros sisak-42%
31 975 Ft

18 290 Ft

Akció

Sisak Uvex Supersonic CC alkalmas hegyi kerékpározásra és túrázásra. Élvezd a kényelmet köszönhetően a kiváló szellőzésnek. A 3D IAS rendszer biztosítja, hogy a sisak rögzítője a fejhez igazodik.


Stiga Play + MIPS bukósisak, Fekete
43 990 Ft

29 990 Ft

Stiga play + mips bukósisak tökéletes választás mindenki számára! Finom vonalvezetésének hála alakja bármilyen terepre jó. A Form Fit rendszernek köszönhetően kényelmes viselet. Megnyerő külseje mellett számos más tulajdonság teszi az egyik legjobb sisakká. Rendelkezik In-Mold technológiával, könnyen illeszkedik viselője méreteihez, és Super Cool szellőzőrendszere biztosítja a megfelelő légáramlást.


Uvex Ultrasonic Race sisak
24 990 Ft

UVEX ULTRASONIC RACE rendkívül könnyű sisakmodell, amelyet kifejezetten közúti kerékpárosoknak és hegyi kerékpárosoknak terveztek. Kiváló minőségű sisak Németországban készítve.


Uvex Ultra Snc sisak
27 490 Ft

UVEX Ultra Snc egy szuperfényes sisak nagy szellőzéssel. Felépítése Double Inmold héj garantálja a biztonságot. Kiváló minőség Németországban készült


Etape Sisak Supersprint
11 790 Ft

Az Etape Supersprint sisak alkalmas hegyi és klasszikus ciklisztikához. A sisak 13 szellőzőnyílással rendelkezik, melyek hálóval fedettek, a váz könnyített polisztirollból készült. Az első sild levehető.


Uvex I-VO Kerékpáros sisak, Fekete
10 090 Ft

Akció

Az Uvex I-VO Kerékpáros sisakot rendkívül kis súly és klasszikus design jellemzi. A sisak még igen intenzív mozgás esetén is tökéletesen szellőzik, köszönhetően légcsatornájának, ami a fej körül vezeti a friss és hűvös levegőt használat közben. Szerkezete rendkívül stabil. Beállítása nagyon egyszerű, egy kézzel könnyedén végrehajtható.


Uvex Quatro Kerékpáros sisak
34 390 Ft

All-mountain modell Uvex Quatro nagyszerű biztonságérzetet ad a tulajdonságainak köszönhetően. A héj szerkezete Double Inmould kiegészítő védelmet biztosít a sisak alsó és hátsó részében.


Uvex Onyx CC Lady Kerékpáros sisak
23 390 Ft

Univerzális sisak Uvex Onyx alkalmas minden típusú kerékpározáshoz. Kiváló minőségű matt felület. Alacsony súly a legnagyobb kényelemért. Kiválóan illeszkedik. Kiváló nők és ifjúság számára.


Uvex Onyx Bukósisak
14 990 Ft

Az Uvex Onyx bukósisak kiváló választás hölgyek számára, bármilyen típusú kerékpáros tevékenységhez. Kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a fejre. Az in-mold technológiával a microshell külső héjat egy speciális hőkezelési eljárással sajtolják/olvasztják egybe az EPS habszerkezettel, amely a sisak bázisa. Ennek köszönhetően a fuzionált héj és a hab lényegesen merevebbé és stabilabbá válik. A külső behatásokkal szemben lényegesen ellenállóbb mind a szellőzőnyílások körül, mind a bordázatok tekintetében. Könnyebb, jobb az aerodinamikája, jobban szellőzik és szívósabb.


Uvex Stiva CC Lady Kerékpár sisak, Fekete-Kék
23 990 Ft

2 év garancia

Az Uvex Stiva CC Lady Kerékpár sisak egy kifejezetten hegyi kerékpárosoknak tervezett sisak, mely kiváló szellőzést és védelmet biztosít viselőjének. A szellőzőnyílásokat rovarhálóval látták el. Jól illeszkedik a fej formájához, kényelmes viselet. A sisak hátulján található nyílásnak köszönhetően lófarokkal is egyszerűen hordható. Állítható kialakítású, rögzítésére MONOMATIC csattal és pántokkal van lehetőség az áll alatt. Stílusos, modern formaterv és kompakt kialakítás jellemzi.


Etape Kitty Gyermek bukósisak
7 290 Ft

Gyermek kerékpáros sisak Etape Kitty a legkisebb kerékpárosok biztonságát szolgálja. A sisak 3D rögzítő CFS rendszerrel rögzül, amely lehetővé teszi fej körméret pontos beállítását, valamint a helyes magasság beállítását.


Etape Escape
14 990 Ft

11 190 Ft

Biciklis sisak Etape Escape tartós és maximálisan biztonságos. In-mold technológia a kiváló minőségű és megbízható fej védelemére. Az áramvonalas forma és 23 db szellőzőnyílás, hideg fejet biztosít bárhol is legyél.


K2 Varsity sisak
14 990 Ft

13 327 Ft

K2 Varsity egy stílusos hardshell sisak, amely a biztonságos korcsolyázás elengedhetetlen felszereltségéhez tartozik.


Stiga Play bukósisak, Fekete
20 990 Ft

11 990 Ft

Stiga play bukósisak igazi védelmet és kényelmet biztosít a junior korosztály részére. A pántok könnyen adaptálhatóak a fül körül és az áll alatt, a fejkörméretet is könnyen állíthatjuk az IAS rendszerrel. A sisak színe garantálja, hogy a forgalomban könnyen észrevehető legyen viselője. A tetején lévő 14 darab nyílás garantálja a megfelelő szellőzést!


Stiga Play bukósisak, Pink
20 990 Ft

11 990 Ft

Stiga play bukósisak igazi védelmet és kényelmet biztosít a junior korosztály részére. A pántok könnyen adaptálhatóak a fül körül és az áll alatt, a fejkörméretet is könnyen állíthatjuk az IAS rendszerrel. A sisak színe garantálja, hogy a forgalomban könnyen észrevehető legyen viselője. A tetején lévő 14 darab nyílás garantálja a megfelelő szellőzést!


Stiga Play + MIPS bukósisak, Fehér
43 990 Ft

29 990 Ft

Stiga Play+Mips bukósisak tökéletes választás mindenki számára! Finom vonalvezetésének hála alakja bármilyen terepre jó. A Form Fit rendszernek köszönhetően kényelmes viselet. Megnyerő külseje mellett számos más tulajdonság teszi az egyik legjobb sisakká. Rendelkezik In-Mold technológiával, könnyen illeszkedik viselője méreteihez, és Super Cool szellőzőrendszere biztosítja a megfelelő légáramlást.


Stiga Play + MIPS Bukósisak, Pink
43 990 Ft

29 990 Ft

Stiga play + mips Bukósisak tökéletes választás mindenki számára! Finom vonalvezetésének hála alakja bármilyen terepre jó. A Form Fit rendszernek köszönhetően kényelmes viselet Megnyerő külseje mellett számos más tulajdonság teszi az egyik legjobb sisakká. Rendelkezik In-Mold technológiával, könnyen illeszkedik viselője méreteihez, és Super Cool szellőzőrendszere biztosítja a megfelelő légáramlást.


Uvex Boss Race
24 500 Ft

19 690 Ft

Könnyű kerékpáros sisak Uvex Boss Race verseny formában alkalmas közúti és hegyi kerékpározásra. A sisak alatt lévő szellőzőnyílásoknak köszönhetően a levegő tökéletesen kering, és a háló véd a rovaroktól.


Uvex Boss Race Kerékpáros sisak
27 114 Ft

22 290 Ft

Rendkívül könnyű kerékpáros bukósisak Uvex Boss Race verseny formája alkalmas a közúti és a hegyi kerékpározáshoz. A sisak jól szellőző, a rovaroktól védve vagy a rovarhálóval, és a könnyedsége elvarázsol.


Uvex City S
25 690 Ft

Kerékpáros sisak UVEX City S nagyszerű természetbe vagy városba. Az elegendő szellőzőnyílás és a kis súly biztosítja a tökéletes vezetési kényelmet. Változtatható állítható rögzítő rendszer.


Uvex Kid 1 Sealife 47-52 cm Kerékpáros sisak
18 455 Ft

15 690 Ft

Gyermek sisak Uvex Kid 1 Sealife a legkisebb gyermekek számára alkotva. Nagyon könnyű és kiváló védelmet nyújt a triciklizésnél, futóbiciklizésnél, gyerekülésben, vagy rollerezésnél.


Uvex Quatro XC Kerékpáros sisak
31 990 Ft

Kerékpáros sisak Uvex Quatro XC bevált sisak Uvex Quatro a cross country részére. Kapott versenyzői fejlesztéseket, hogy könnyebb és használható legyen az XC versenyeken.


Etape Biker Bukósisak, Sárga
5 990 Ft

Az Etape Biker Bukósisak, Sárga garantáltan maximális biztonságot nyújt Önnek biciklizés közben. A 25 szellőzőnyílásnak köszönhetően a sisak biztosítja a megfelelő levegő áramlást. A sisak elején található napellenző szükség esetén levehető.


Etape Genius Bukósisak, Sárga-38%
11 990 Ft

7 390 Ft

Akció

Az Etape Genius Bukósisak, Sárga garantáltan maximális biztonságot nyújt Önnek biciklizés közben. A 27 szellőzőnyílásnak köszönhetően a sisak biztosítja a megfelelő levegő áramlást. A sisak elején található napellenző szükség esetén levehető.


Etape Joker Gyerek Bukósisak, Zöld/Kék
9 990 Ft

7 290 Ft

Az Etape Joker Gyerek Bukósisak garantáltan maximális biztonságot nyújt gyermekének biciklizés közben. A 17 szellőzőnyílásnak köszönhetően a sisak biztosítja a szükséges levegőáramlást, gyors és egyszerű áll alatt kapcsolható EFS rögzítőrendszerrel ellátott. Fényvisszaverő elemei éjszaka is biztosítják a biztonságos kerékpározást.


Etape Luisa Női bukósisak, Fehér
11 990 Ft

9 490 Ft

Az Etape Luisa Női bukósisak garantáltan maximális biztonságot nyújt Önnek biciklizés közben. A 27 szellőzőnyílásnak köszönhetően a sisak biztosítja a szükséges levegőáramlást, gyors és egyszerű áll alatt kapcsolható rögzítőrendszerrel ellátott. Fényvisszaverő elemei éjszaka is biztosítják a biztonságos kerékpározást.


Etape Biker Bukósisak
5 990 Ft

Az Etape Biker Bukósisak egyaránt alkalmas hegyi és országúti kerékpározáshoz. 25 hálóval ellátott szellőzőnyílása és levehető napellenzője teszi kiváló kiegészítővé.


Uvex Ultra Snc sisak
25 290 Ft

UVEX Ultra Snc egy szuperfényes sisak nagy szellőzéssel. Felépítése Double Inmold héj garantálja a biztonságot. Kiváló minőség Németországban készült


Etape Pony sisak
3 590 Ft

Etape Pony egy gyermek kerékpár sisak rovar hálóval és fényvisszaverő elemekkel a biztonságos mozgásért a fiatal kerékpárosok.


Etape Kiki
4 990 Ft
4 890 Ft

Gyermek sisak Etape Kiki eredeti mintával fiatal kerékpárosok biztosnágos közlekedéséért. A sisak 12 szellőzőnyílást tartalmaz, amit háló borít. Elülső integrált silt és fényvisszaverő elemek.


K2 Jr. Varsity sisak
10 990 Ft

10 325 Ft

K2 Jr. Varsity egy egy stílusos hardshell sisak, amely a kis sportolók biztonságos korcsolyázásának elengedhetetlen felszereltségéhez tartozik**.


Stiga Play bukósisak, Kék
20 990 Ft

11 990 Ft

Stiga play bukósisak igazi védelmet és kényelmet biztosít a junior korosztály részére. A pántok könnyen adaptálhatóak a fül körül és az áll alatt, a fejkörméretet is könnyen állíthatjuk az IAS rendszerrel. A sisak színe garantálja, hogy a forgalomban könnyen észrevehető legyen viselője. A tetején lévő 14 darab nyílás garantálja a megfelelő szellőzést!


Stiga Play bukósisak, Narancs
20 990 Ft

11 990 Ft

Stiga play bukósisak igazi védelmet és kényelmet biztosít a junior korosztály részére. A pántok könnyen adaptálhatóak a fül körül és az áll alatt, a fejkörméretet is könnyen állíthatjuk az IAS rendszerrel. A sisak színe garantálja, hogy a forgalomban könnyen észrevehető legyen viselője. A tetején lévő 14 darab nyílás garantálja a megfelelő szellőzést!


Stiga Play bukósisak, Zöld
20 990 Ft

11 990 Ft

Stiga Play bukósisak igazi védelmet és kényelmet biztosít a junior korosztály részére. A pántok könnyen adaptálhatóak a fül körül és az áll alatt, a fejkörméretet is könnyen állíthatjuk az IAS rendszerrel. A sisak színe garantálja, hogy a forgalomban könnyen észrevehető legyen viselője. A tetején lévő 14 darab nyílás garantálja a megfelelő szellőzést!


Uvex Finale Junior Led (48-52) Kerékpáros sisak
17 233 Ft

11 790 Ft

Kiváló minőségű junior sisak UVEX Finale Junior LED kis kerékpárosoknak. Csúcs védelem a fejnek a gyermekeknek. A sisak sok felnőtt modell funkciójával rendelkezik. Németországban gyártva. Ellátva LED világítással.


Uvex Finale Junior Led (51-55) Kerékpáros sisak
17 211 Ft

11 790 Ft

Kiváló minőségű junior sisak UVEX Finale Junior LED kis kerékpárosoknak. Csúcs védelem a fejnek a gyermekeknek. A sisak sok felnőtt modell funkciójával rendelkezik. Németországban gyártva. Ellátva LED világítással.


Uvex I-Vo C
16 490 Ft

A sokoldalú kerékpáros bukósisak UVEX I-VO C nagyszerű, ha közúti kerékpáron vagy pályákon vezet. Praktikus beállítási rendszer a sisak belső peremén lehetővé teszi hogy minden fejhez illeszkedjen.


Uvex Stiva CC Lady Kerékpár sisak, Fek.-Ezüst
25 990 Ft
24 890 Ft

2 év garancia

Az Uvex Stiva CC Lady Kerékpár sisak egy kifejezetten hegyi kerékpárosoknak tervezett sisak, mely kiváló szellőzést és védelmet biztosít viselőjének. A szellőzőnyílásokat rovarhálóval látták el. Jól illeszkedik a fej formájához, kényelmes viselet. A sisak hátulján található nyílásnak köszönhetően lófarokkal is egyszerűen hordható. Állítható kialakítású, rögzítésére MONOMATIC csattal és pántokkal van lehetőség az áll alatt. Stílusos, modern formaterv és kompakt kialakítás jellemzi.