TENAX SPA Műnád NILO 1,5m x 5m, zöld

Márka: TENAX SPA Katalógus száma: 100003772165

Közvetlenül partnerünktőlIngyen szállítás

TENAX SPA Műnád NILO 1,5m x 5m, zöld

Műnádkerítés fél küllőkkel. Teljes árnyékolásra és dekoratív használatra szolgál. Kiváló minőségű, fél bambuszból (20 mm)készül, amely nylonszálas kötéssel van összekötve,így megakadályozza a szétesést és a repedéseket. További információ

31488

31 488 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100003772165

Leírás

Termékleírás

Szintetikus nád (20 mm) lekerekített náddal a látható oldalon. Nagy szilárdságú nylon szálakkal vannak összekötve, és ragasztva vannak, így a nád nem repedezik. Tökéletes árnyékolásra és a kertben található privát terek határolására használható. Használható a kerti szerszámok és berendezések tárolóhelyének fedezésére is. Ellenáll minden időjárási viszonynak, tartós és sok éven át változatlan marad. Ez a természetes bambusztermék nagyszerű alternatívája, mert nem hoznak létre rothadást é snem vonzza a rovarokat. UV-stabil. Vízzel mosható.

  • A napnak és az időjárásnak ellenáll.
  • Könnyen rögzíthető kapcsokkal vagy dróttal.
  • Lerövidíthető a kívánt hosszra.
  • UV-stabil.

Paraméterek

%2% paraméterei

Láthatóság 100%
Szín zöld
Magasság 150
Hosszúság 500
Csomagolás tekercs
Árnyékoló típusa árnyékolás

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.