TENAX SPA Műnád NILO PLUS 2 m x 5 m - zöld

Márka: TENAX SPA Katalógus száma: 100003772158

Közvetlenül partnerünktőlIngyen szállítás

TENAX SPA Műnád NILO PLUS 2 m x 5 m - zöld

Műnádkerítés nem felezett kétoldalas náddal. Teljes árnyékoláshoz és díszítéshez használatos. Kiváló minőségű, teljes hosszúságú (20 mm) rudakból készültek, amelyek nylonszálas kötéssel vannak összeragasztva és összekötve, hogy megakadályozzák a szétesést és a repedéseket. További információ

52188

52 188 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100003772158

Leírás

Termékleírás

Szintetikus nád lekerekített, vágatlan, kétoldalas nádszalagokkal (20mm). Nagy szilárdságú nylon szálakkal vannak összekötve, és ragasztva vannak, így a nád nem rázódik. Tökéletes árnyékolásra és a kertben található privát terek határolására. Használható a kerti szerszámok és berendezések tárolóhelyének fedezésére is. Ellenáll minden időjárási viszonynak, tartós és sok éven át változatlan marad. Ez a természetes bambusztermék nagyszerű alternatívája, mert rothad és nem vonzza rovarokat. UV-stabil. Vízzel mosható.

  • A napnak és az időjárásnak ellenáll.
  • Könnyen rögzíthető kapcsokkal vagy dróttal.
  • Lerövidíthető a kívánt hosszra.
  • UV-stabil.

Paraméterek

%2% paraméterei

Láthatóság 100%
Szín zöld
Magasság 200
Hosszúság 500
Csomagolás tekercs
Árnyékoló típusa árnyékolás

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.