TENAX SPA Műnádkerítés RIO 1,5 m x 5 m - zöld

Márka: TENAX SPA Katalógus száma: 100003772140

Közvetlenül partnerünktőlIngyen szállítás

TENAX SPA Műnádkerítés RIO 1,5 m x 5 m - zöld

Természetes megjelenésű műnád. Ez egy fonon bambusz és fűzfa műnád utánzat. A műnádkerítés bambuszra és fűzfaágra emlékeztető vékony, szintetikus (19 mm) lécekből áll. Ellenáll az időjárásnak és az UV sugárzásnak, nem vonzza a rovarokat, és nem igényel karbantartást. További információ

19800

19 800 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100003772140

Leírás

Termékleírás

Megerősített szintetikus PVC nád, 15 mm-es ovális rudakkal, amelyek ragasztva vannak és nejlonszalaggal vannak összekötve, így nem repedeznek. Ideális magánterek árnyékolásához. Tartós, UV-stabil és ellenáll az időjárásnak. Nagyszerű alternatíva a természetes bambusz helyett.

Ez egy fonott bambusz és fűzfa műnád utánzat. A műnádkerítés bambuszra és fűzfaágra emlékeztető vékony, szintetikus (19 mm) lécekből áll. Ellenáll az időjárásnak és az UV sugárzásnak, nem vonzza a rovarokat, és nem igényel karbantartást.

  • Vékony, rugalmas
  • Nem vonzza a rovarokat
  • Nem igényel karbantartást
  • Léc szélessége: 15 mm.

Paraméterek

%2% paraméterei

Láthatóság 100%
Szín zöld
Magasság 150
Hosszúság 500
Csomagolás tekercs
Árnyékoló típusa árnyékolás

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.