TENAX SPA SOLEADO DUO árnyékoló háló 100% 2m magas

Márka: TENAX SPA Katalógus száma: 100003772348

Közvetlenül partnerünktől

TENAX SPA SOLEADO DUO árnyékoló háló 100% 2m magas

Kétoldalas szövött háló, kiváló minőségű polimer HDPE laposszálból készül. 100% árnyékolást nyújt, rendkívül tartós. Két színárnyalat (fehér és szürke Glam) teszi a SOLEADO DUO-t az ideál További információ

3100

3 100 Ft

Katalógus száma: 100003772348

Leírás

Termékleírás

Divatos, kétszínű szőtt háló.

Kétoldalas szövött háló, kiváló minőségű polimer HDPE laposszálból készül. 100% árnyékolást nyújt, rendkívül tartós. Két színárnyalat (fehér és szürke Glam) teszi a SOLEADO DUO-t az ideális terméknek, amely hosszú ideig védi a magánéletét, és stílusos és könnyű megjelenést biztosít.

A kettős kötés elegáns melanz effektust, nagy szakítószilárdságot és nagyobb árnyékolást eredményez. Kétoldalas, az első világosabb, a hátsó oldal sötétebb.

UV-stabil, ellenáll a vegyi anyagoknak és az időjárási viszonyoknak, és sok éven át változatlanul tartja a színt és a szerkezetet. Ellenáll a szakadásnak és hosszú ideig kitart.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Láthatóság 100%
Szín fehér/szürke
Magasság 200
Hosszúság 100
Csomagolás 1 fm
Árnyékoló típusa árnyékolás

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.