shumee magasfényű szürke forgácslap számítógépasztal 80 x 50 x 75 cm

shumee magasfényű szürke forgácslap számítógépasztal 80 x 50 x 75 cm

Száma: 100043374009
Közvetlenül partnerünktől
Ezzel a laptopok és asztali számítógépek számára tervezett kompakt számítógépes asztallal nem csak helyet takaríthat meg, de modern és stílusos megjelenésével rendkívül figyelemfelkeltő kiegészítője is lesz a szobának. A nagy munkafelületnek köszönhetően kényelmesen használható a számítógép és könny További információ
24 214 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Shumee

Partnerünk által szállítva

2021.8.02 - 2021.8.04 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100043374009

Leírás

Ezzel a laptopok és asztali számítógépek számára tervezett kompakt számítógépes asztallal nem csak helyet takaríthat meg, de modern és stílusos megjelenésével rendkívül figyelemfelkeltő kiegészítője is lesz a szobának.

A nagy munkafelületnek köszönhetően kényelmesen használható a számítógép és könnyedén lebonyolíthatóak különféle papírmunkák. Ez a számítógép asztal kihúzható billentyűzettálcával lett felszerelve, 1 speciális polccal a számítógép ház számára, valamint 2 polccal egyéb számítógépes tartozékok elhelyezésére. A lemezekből készült munkaállomás hosszú éveken át tartó szolgálatot biztosít. Emellett a beépített görgők hozzájárulnak az asztal kényelmes mozgatásához.

Az íróasztalt könnyű összeszerelni.

  • Színe: magasfényű szürke
  • Anyaga: forgácslap
  • Mérete: 80 × 50 × 75 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Összeszerelést igényel: igen
  • Kihúzható billentyűzettálcával
  • Görgőkkel
  • FIGYELEM: A dőlés megakadályozása érdekében a mellékelt tartóelem segítségével rögzíteni kell a falhoz.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.