shumee szürke tömör kelet-indiai rózsafa dohányzóasztal 100 x 50 x 30 cm

shumee szürke tömör kelet-indiai rózsafa dohányzóasztal 100 x 50 x 30 cm

Száma: 100043347029
Közvetlenül partnerünktől
Ez a rusztikus bájjal rendelkező fa dohányzóasztal időtálló kiegészítője lesz otthona berendezésének. A tömör asztallap stabil és biztonságos helyet nyújt, amelyre italokat, vázákat, gyümölcstálakat vagy más dísztárgyakat helyezhet. Ez a praktikus dohányzóasztal tökéletesen megfelel multimédiás eszk További információ
94 394 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Shumee

Partnerünk által szállítva

2021.10.01 - 2021.10.05 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100043347029

Leírás

Ez a rusztikus bájjal rendelkező fa dohányzóasztal időtálló kiegészítője lesz otthona berendezésének. A tömör asztallap stabil és biztonságos helyet nyújt, amelyre italokat, vázákat, gyümölcstálakat vagy más dísztárgyakat helyezhet.

Ez a praktikus dohányzóasztal tökéletesen megfelel multimédiás eszközei, könyvei, magazinjai, vagy egyéb apróságai elhelyezésére. Stabil szerkezetének és kelet-indiai rózsafa anyagának köszönhetően ez az asztal rendkívül időtálló. A kelet-indiai rózsafa egy trópusi keményfa, mely gazdag erezetéről híres és sheesham vagy paliszander néven is ismeretes. A feldolgozás minden egyes lépése a legnagyobb gondossággal zajlik, legyen az akár a csiszolás, a festés vagy a lakkozás. 6 fiókkal lett felszerelve, ahol apróbb tárgyait tárolhatja, valamint egy nyitott tárolórésszel is rendelkezik multimédiás eszközei, játékkonzoljai és magazinjai számára.

Kapcsolódjon ki és élvezze a családjával és barátaival eltöltött időt az egyedi dohányzóasztal körül. Fontos megjegyzés: a szín minden darab esetében eltérő lehet, így ezek a bútorok mind egyediek; a szállítás véletlenszerűen történik.

  • Színe: szürke
  • Anyaga: szürke bevonatos tömör kelet-indiai rózsafa
  • Mérete: 100 × 50 × 30 cm (Ho x Szé x Ma)
  • 6 fiókkal
  • Csiszolt, festett és lakkozott
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.