shumee tömör újrahasznosított fa dohányzóasztal 100 x 50 x 40 cm

shumee tömör újrahasznosított fa dohányzóasztal 100 x 50 x 40 cm

Száma: 100043359017
Közvetlenül partnerünktől
Ez az ipari stílusú, fából készült dohányzóasztal vintage bájt sugároz, és kortalan kiegészítője lesz enteriőrjének. Ez a dohányzóasztal tömör újrahasznosított fából készült, amit a régi lebontott épületek gerendáiból, padlóiból és tartógerendáiból állítottak össze. Ezenkívül mintájában különféle fa További információ
98 150 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Shumee

Partnerünk által szállítva

2023.4.06 - 2023.4.11 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Shumee

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100043359017

Leírás

Ez az ipari stílusú, fából készült dohányzóasztal vintage bájt sugároz, és kortalan kiegészítője lesz enteriőrjének.

Ez a dohányzóasztal tömör újrahasznosított fából készült, amit a régi lebontott épületek gerendáiból, padlóiból és tartógerendáiból állítottak össze. Ezenkívül mintájában különféle fafajták jellemzői fedezhetőek fel, megtartva ezen fafajok, pl.: a fenyőfa, tíkfa, keményfa, trópusi fa, mangófa stb. sajátosságait. Az újrahasznosított fa már elöregedett, viharvert és száraz, emiatt nem zsugorodik vagy hajlik. Az elülső fiókok természetes nádból készültek. Ezt a kanapé asztal teljes mértékben kézzel készítették, és a fa gyönyörű erezete minden egyes bútordarabot egyedi megjelenéssel ruház fel. A megmunkálás minden egyes lépése a legnagyobb odafigyeléssel volt végrehajtva, legyen szó a csiszolásról, a festésről vagy a lakkozásról. A dohányzóasztal kisasztalként, éjjeliszekrényként, növénytartó állványként vagy telefonállványként is használható. A nappali asztal könnyen összeszerelhető.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a bútorok színe eltérő lehet, emiatt pedig minden dohányzóasztalunk egyedi; a szállítás véletlenszerűen történik.

  • Anyaga: tömör újrahasznosított fa, nád
  • Mérete: 100 × 50 × 40 (Ho x Szé x Ma)
  • Felületkezelés: csiszolt, festett és lakkozott
  • 3 fiókkal
  • Összeszerelést igényel: igen
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.