shumee tömör akácfa fürdőszoba piperepolc 80 x 55 x 2,5 cm

shumee tömör akácfa fürdőszoba piperepolc 80 x 55 x 2,5 cm

Száma: 100043353045
Közvetlenül partnerünktől
Tömör fa piperepolcunk pénztárcakímélő módon képes rusztikus bájt csempészni fürdőszobájába. A fa polc remekül kiegészítheti a már meglévő piperebútorait, vagy akár szópultot és formálhat. A fürdőszoba pult tömör akácfából, egy trópusi keményfából készült, mely tömör, robusztus és strapabíró. A tömö További információ
Partnerünktől: Shumee
36 730 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Ingyen szállítás

Elfogyott

Termékek partnerünktől: Shumee

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100043353045

Leírás

Tömör fa piperepolcunk pénztárcakímélő módon képes rusztikus bájt csempészni fürdőszobájába. A fa polc remekül kiegészítheti a már meglévő piperebútorait, vagy akár szópultot és formálhat.

A fürdőszoba pult tömör akácfából, egy trópusi keményfából készült, mely tömör, robusztus és strapabíró. A tömör akácfa polírozást, festést és lakkozást kapott a rétegzárás és a nedvesség elleni védelem érdekében. A fürdőszoba polc a fa törzséből készült, valamint élőfa élt kapott, mely megőrzi a fa szépségét.

Mindegyik piperepolcunk egyedi. A fa erezete és éle kissé eltérhet.

  • Anyaga: tömör akácfa
  • Méret: 80 × 55 cm (Ho x Szé)
  • Vastagsága: 25 mm
  • Csiszolt, festett és lakkozott
  • Élő faéllel
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.