shumee 4 db önbeálló görgő dupla fékkel 125 mm

shumee 4 db önbeálló görgő dupla fékkel 125 mm

Száma: 100043197448
Közvetlenül partnerünktől
Ez a 4 önbeálló, dupla fékes görgőkészlet tökéletes kiegészítője lesz az olyan kis berendezéseknek és bútoroknak, mint például a munkapad, szállítókocsi, dohányzóasztal, virágállvány, könyvespolc, bevásárlókocsi… stb. Ezek a görgők gumiból készültek, melyeket jó ütés- és rezgésállóság jellemez, le További információ
14 166 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Shumee

Partnerünk által szállítva

2021.9.30 - 2021.10.04 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100043197448

Leírás

Ez a 4 önbeálló, dupla fékes görgőkészlet tökéletes kiegészítője lesz az olyan kis berendezéseknek és bútoroknak, mint például a munkapad, szállítókocsi, dohányzóasztal, virágállvány, könyvespolc, bevásárlókocsi… stb.

Ezek a görgők gumiból készültek, melyeket jó ütés- és rezgésállóság jellemez, lehetővé téve ezeknek a görgőknek, hogy zökkenőmentesen és csendesen menjenek. Ráadásul a lágy felületük hatékonyan védi a padlóját a karcolódástól. Emellett a cink bevonatú vas váz rendkívül rozsdaálló, így növeli a görgő erősségét és tartósságát. Ezek az önbeálló görgők dupla fékkel vannak felszerelve a rugalmas irányításért. Mindegyik görgő maximum 100 kg-os teherbírással rendelkezik.

A küldemény 4 db dupla fékkel felszerelt önbeálló görgőt tartalmaz.

  • Színe: fekete
  • Anyaga: gumi és cink bevonatú vas
  • Görgő átmérője: 125 mm
  • Felfogólap mérete: 100 × 80 mm (Ho x Szé)
  • Maximális teherbírás: 100 kg (görgőnként)
  • A szállítmány 4 db dupla fékkel felszerelt önbeálló görgőt tartalmaz
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.