shumee fa éjjeliszekrény

Márka: shumee Katalógus száma: 100043338128

Közvetlenül partnerünktőlIngyen szállítás

shumee fa éjjeliszekrény

Csenjen rusztikus bájt otthonába ennek az egyszerű, mégis stílusos éjjeliszekrénynek a segítségével! Ez 2 fiókos szekrény elegendő helyet biztosít apróbb holmijai számára, melyeket így elérhető közelségben, rendezetten tárolhat. A kötélből készített fiókfogantyúk még jobban kihangsúlyozzák az éjjeli További információ

20773

20 773 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 100043338128

Leírás

Termékleírás

Csenjen rusztikus bájt otthonába ennek az egyszerű, mégis stílusos éjjeliszekrénynek a segítségével! Ez 2 fiókos szekrény elegendő helyet biztosít apróbb holmijai számára, melyeket így elérhető közelségben, rendezetten tárolhat. A kötélből készített fiókfogantyúk még jobban kihangsúlyozzák az éjjeliszekrény vidékies stílusát. Az éjjelkiszekrény telefonasztalként, kisasztalként, faliszekrényként, fiókos szekrényként, tárolószekrényként, éjjeliszekrényként, ágyvégként, kisasztalként… stb. is kiválóan használható.Anyaga: császárfa + MDFTeljes méret: 35 × 27 × 48 cm (Sz x Mé x Ma)Fiók mérete: 27 × 21 × 16 cm (Sz x Mé x Ma)2 db kötél fogantyúval ellátott fiókÁgy melletti kisszekrényként, telefonasztalként, kisasztalként, faliszekrényként, fiókos szekrényként, tárolószekrényként, éjjeliszekrényként, ágyvégként, kisasztalként… stb. is kiválóan használható.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.