J.A.D. TOOLS Műanyag tartály 20l

Értékelés: 5 1 értékelés Márka: J.A.D. TOOLS Katalógus száma: 1069320
J.A.D. TOOLS Műanyag tartály 20l

J.A.D. TOOLS Műanyag tartály 20l

Műanyag tartály 20 l ivóvíz és egyéb folyadékok számára (az üzemanyag kivételével). A tartály széles nyílással rendelkezik az egyszerű öntéshez. Tartalmaz egy szelepet és egy csavarós tölcsért, amely elősegíti a folyadékok öntését. További információ

2790
5 1

2 790 Ft ÁFA-val

Leírás

Termékleírás

Műanyag tartály 20 l ivóvíz és egyéb folyadékok számára (az üzemanyag kivételével). A tartály széles nyílással rendelkezik az egyszerű öntéshez. Tartalmaz egy szelepet és egy csavarós tölcsért, amely elősegíti a folyadékok öntését.


Paraméterek

%2% paraméterei


Hasonló termékek

Gardena Hosszabító szár permetezőhöz
3 190 Ft

Gardena Hosszabító Szár valamennyi Gardena által forgalmazott 3 és 5 literes nyomáspermetezővel kompatibilis. Az 50 centiméteres hosszabítócső megkönnyíti a fák és a talajközeli növények görnyedésmentes permetezését. Egyszerű le- és felszerelés.


J.A.D. TOOLS Műanyag tartály 10l
1 990 Ft

Műanyag tartály 10 l ivóvíz és egyéb folyadékok számára (az üzemanyag kivételével). A tartály széles nyílással rendelkezik az egyszerű öntéshez.


Kwazar Tömlőcső permethez ORION/NEPTUN hossz 4,5 m
2 090 Ft

Tömlő 4,5 méter hosszal, magas minőségű nejlonnal megerősített műanyagból készült, végein csavaros befejeződés. ORION Super és NEPTUN Super permetezőhöz ajánlott.


Kwazar Védőernyős permetező fúvóka
2 280 Ft

ernyő lehetővé teszi a növényirtó pontos permetezését és emellett védi a többi növényt a nem kívánatos permetezéstől.


Hecht 000416 Permetező szár hosszabbító, 150cm
2 390 Ft

Hecht Permetező szár hosszabbító segítségével minden terület elérhetővé válik. A 150 cm-es hosszabbítónak köszönhetően nem fogja letaposni növényeit permetezés közben, és elkerülheti a közvetlen érintkezést a vegyszerekkel. A szár Hecht 425 és Hecht 4120 permetezőkkel kompatibilis.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.