Fieldmann FZO 4001 Kerti hulladékgyűjtő
8 990 Ft

7 290 Ft

2 év garancia

Fieldmann kerti hulladékgyűjtő, melynek gyűjtő zsák kapacitása 80 liter. Kiválóan alkalmas a kerti hulladékok (levelek, fű, gyomnövény) összegyűjtésére. TOVÁBB OLVASOM->


Hecht 52184 Kerti kocsi

Hecht 52184 Kerti kocsi

Értékelés: 4
30 990 Ft
+ ingyen szállítás

Hect 52184 egy nagyon jó minőségű fémvázas húzható és tolható, elforgatható száras kerti kocsi. Gumiabroncsos kerekei vannak és dönthető platója. A plató a fém vázhoz van rögzítve, melynek a zárja egy mozdulattal oldható. Maximum 300 kg – t képes elbírni, 215 liter terjedelemben. Garantált minőségben erős fém kerete és műanyag platója szinte mindennek ellen áll.


M.A.T Group Billenős kézikocsi, 125 l
43 090 Ft

39 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A MAT Group billenős kézikocsiba 125 l térfogatú kerti holmit, eszközöket vagy hulladékot pakolhat. Nagy kerekeinek köszönhetően könnyen gurul. Praktikus fogantyújával mindig oda tudja húzni, ahol épp szüksége van rá.


Happy Green Összecsukható kerti kosár 120 l, zöld
1 290 Ft

1 190 Ft

Happy Green összecsukható kerti kosár 120 l űrtartalommal és 60 kg teherbírással felhasználhatod a kerti szemétre, mint például a fű, levelek és az apró ágakra. Kemény anyagból készült és 4 fogóval rendelkezik a könnyű hordozhatóság és kiszórhatóság érdekében. A kosár állását a beépített rugós keret biztosítja.


Happy Green Összecsukható kerti kosár 270 l, zöld
2 590 Ft

Happy Green összecsukható kerti kosár 270 l űrtartalommal és 100 kg teherbírással felhasználhatod a kerti szemétre, mint például a fű, levelek és az apró ágakra. Kemény anyagból készült és 4 fogóval rendelkezik a könnyű hordozhatóság és kiszórhatóság érdekében. A kosár állását a beépített rugós keret biztosítja.


Hecht 53080 Utánfutó kertitraktorhoz
49 990 Ft

Hecht 53080 Utánfutó kertitraktorhoz nagy teherbírással rendelkezik. Akár 300 kg-ig vontathat vele. Fém váza kifejezetten strapabíróvá teszi.


J.A.D. TOOLS Műanyag építkezési vödör 10 l-es
1 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Erős műanyag vödör 10 l térfogattal használható az építkezésen, a kertben vagy a háztartásodban is. Tartós polipropilénből készült.


J.A.D. TOOLS Kültéri szemetes, 240 l, Sárga
15 990 Ft

J.A.D. TOOLS Kültéri szemetes tökéletes választás mindenki számára. Az erős műanyagból készült szemetes teteje felfelé nyitható, a görgők és a fogantyú segítségével egyszerűen mozgatható. Amellett, hogy praktikus, esztétikus megjelenésének köszönhetően bármelyik háztartásba ideális kültéri használatra.


KETER Kerti talicsak EASY GO 55l - fekete
5 190 Ft

Talicska, mely úgy működik, mint egy funkcionális görgő. A KETER EASY GO BREEZE fekete színben egy jól átgondolt konstrukciót és ergonomikus markolatot kínál, ami a szállítást lényegesen könnyebbé teszi. 55 l űrtartalom és az időjárás hatásainak ellenálló anyag jellemzi. Ideális a kertbe.


KETER Műanyag kerti talicska EASY GO BREEZE 50L barna
4 390 Ft

Talicska, mely úgy működik, mint egy funkcionális görgő. A KETER EASY GO BREEZE barna színben egy jól átgondolt konstrukciót és ergonomikus markolatot kínál, ami a szállítást lényegesen könnyebbé teszi. 50 l űrtartalom, 50 kg terhelhetőség és az időjárás hatásainak ellenálló anyag jellemzi. Ideális a kertbe.


KETER Realbarrow Talicska, 100 l
23 990 Ft

A Keter Realbarrow Talicska, 100 l ergonómikus markolatának köszönhetően, rendkívül kényelmes és egyszerű a használata. Gumírozott kerekei megkönnyítik használatát. 80 kg terhelhetőségének köszönhetően szinte bármilyen anyagot szállíthat benne.


KETER ROCKFORD szemetes 125L
16 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus és szépen megtervezett szemetes. KETER BALTIMORE fekete 125 l térfogatú, időjárásellenálló és UV ellenálló műanyagból készült. A dupla fedél lehetővé teszi a szemeteszsák szoros lezárását és az applikálást. A speciálisan kialakított visszahúzható tálca megkönnyíti a tisztítást.


M.A.T Group Kerti kocsi 70 l

M.A.T Group Kerti kocsi 70 l

Értékelés: 3,5
24 990 Ft

Dupla tengelyes kerti kocsi, kisebb-nagyobb kerti munkákhoz. Kormányozható első tengellyel. Segít a föld, vagy a komposzt(stb) mozgatását a kerten belül. TOVÁBB OLVASOM->


KETER Kerti talicska EASY GO XL 65 L - fekete
7 190 Ft

Talicska, mely úgy működik, mint egy funkcionális görgő. A KETER EASY GO XL fekete színben egy jól átgondolt konstrukciót és ergonomikus markolatot kínál, ami a szállítást lényegesen könnyebbé teszi. 62 l űrtartalom és az időjárás hatásainak ellenálló anyag jellemzi. Ideális a kertbe.


KETER Talicska EASY GO XL 62 L antracit+szürke
7 190 Ft

Talicska, mely úgy működik, mint egy funkcionális görgő. A KETER EASY GO XL antracit / szürke színben egy jól átgondolt konstrukciót és ergonomikus markolatot kínál, ami a szállítást lényegesen könnyebbé teszi. 62 l űrtartalom és az időjárás hatásainak ellenálló anyag jellemzi. Ideális a kertbe.