Activa Cheops Piramis hőkandelláber (Teraszfűtő)
152 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Activa Cheops kültéri, gázüzemű, dizájnos hősugárzója, nemcsak, hogy gyönyörűen néz ki, hanem az átgondolt technológiai részleteknek köszönhetően, megfelelően funkcionális is. Hangulatos nemcsak a kertekben és az erkélyeken, hanem a vendéglátó egységek és hotelek teraszain is. A hőérzéket nemcsak a magas hő kibocsátó forrás növeli, hanem az „ élő tűz „ látványa is, amely tökéletes optikai effektekre képes. Az Activ cég hősugárzóját a felhasznált anyagok minősége és élettartama különbözteti meg a többitől. A hősugárzó lelke a kiváló, német SCHOTT cég által gyártott, hőálló üvegpiramis. A hősugárzó konstrukciójának többi része alumínium és rozsdamentes lemezből kézül, amely biztosítja a készülék hosszú élettartamát. A hősugárzó automatikus lekapcsoló mechanizmussal rendelkezik, a túlzott megdöntése esetén automatikusan kikapcsol. A görgők megkönnyítik a mozgatását.

VEGA 70-200 EKY Kerámia infravörös melegítő
51 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

V-Garden VeGA 70–200 EKY Kerámia infravörös melegítő bel- és kültéri területek melegítésére egyaránt alkalmas. Az infrasugarak a környező levegőt nem melegíti fel, csak a tárgyakat és személyeket, így a meleget a szél és légáramlatok nem befolyásolják. A hősugárzás iránya beállítható, bekapcsolás után néhány másodperccel már tapasztalható a hatás. Felszerelése és kezelése gyors és egyszerű, így könnyedén varázsolhat meleget bárhol.

Bimar SE1600.EU
70 490 Ft
+ ingyen szállítás

Kültéri álló karbon hősugárzó edzett üvegből készült asztalkával és kék világítással. A Bimar SE1600.EU 1600 W felvett teljesítménnyel, felborulás elleni biztosítékkal és 4 m hosszú tápkábellel rendelkezik. 2 nemesacél oszlopból áll alumínium felületkezeléssel. Védőrács cool touch felületkezeléssel.

Tristar KA-5286

Tristar KA-5286

Értékelés: 5
16 190 Ft 15 990 Ft

2 év garancia

Téglalap alakú elektromos fűtés, amely meghosszabbítja a nyári szezont. A Tristar KA-5286 Patio infravörös fűtése lehetővé teszi a kellemes kültéri hőmérsékletet a hidegebb hónapokban is. Bármely falra könnyen felszerelhető. IPX4 borítás a fröccsenő víz ellen. Három fűtési szint közül választhatsz- 650/1300/2000 W.

VEGA G2-200 Kerti melegítő
43 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

V-Garden VeGA G2–200 Kerti melegítő bel- és kültéri területek melegítésére egyaránt alkalmas. Az infrasugarak a környező levegőt nem melegíti fel, csak a tárgyakat és személyeket, így a meleget a szél és légáramlatok nem befolyásolják. A hősugárzás iránya beállítható, bekapcsolás után néhány másodperccel már tapasztalható a hatás. Felszerelése és kezelése gyors és egyszerű, így könnyedén varázsolhat meleget bárhol.

VEGA G-150B Kerti melegítő
36 490 Ft

V-Garden VeGa G-150B Kerti melegítő egy falra vagy mennyezetre telepíthető, infra fűtőberendezés, mely kültéri és beltéri használatra is egyaránt alkalmas. Ideális teraszokon, előkertekben, pincékben, öltözőkben, szinte bárhol. Egyszerűen kezelhető, gyorsan felszerelhető. Üzembehelyezés után néhány perccel azonnali és közvetlen hőt bocsát ki, melyet nem befolyásol a szél vagy légáramlat – mindezt az infravörös sugaraknak köszönhetően.

Tristar KA-5277
24 190 Ft

2 év garancia

Téglalap alakú elektromos fűtés, amely meghosszabbítja a nyári szezont. A Tristar KA-5277 Patio infravörös fűtése lehetővé teszi a kellemes kültéri hőmérsékletet a hidegebb hónapokban is. Bármely falra könnyen felszerelhető. IP65 borítás a fröccsenő víz ellen.

VEGA G2-200 KY Kerti melegítő
51 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

V-Garden VeGa G2–200 KY Kerti melegítő egy falra vagy mennyezetre telepíthető, infra fűtőberendezés, mely kültéri és beltéri használatra is egyaránt alkalmas. Ideális teraszokon, előkertekben, pincékben, öltözőkben, szinte bárhol. Egyszerűen kezelhető, gyorsan felszerelhető. Üzembehelyezés után néhány perccel azonnali és közvetlen hőt bocsát ki, melyet nem befolyásol a szél vagy légáramlat – mindezt az infravörös sugaraknak köszönhetően. Távirányítóval választhat 3 teljesítményszint között.

Tristar KA-5273

Tristar KA-5273

Értékelés: 5
25 590 Ft

2 év garancia

Felfüggeszthető elektromos fűtés, amely meghosszabbítja a nyári szezont. A Tristar KA-5273 infravörös fűtése lehetővé teszi a kellemes kültéri hőmérsékletet a hidegebb hónapokban is. Könnyen felszerelhető pl. egy asztal fölé. IP34 borítás a fröccsenő víz ellen. Különösen értékelni fogod a széles hőelvezetést.