Tristar KA-5277

Tristar KA-5277

Értékelés: 5
23 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Téglalap alakú elektromos fűtés, amely meghosszabbítja a nyári szezont. A Tristar KA-5277 Patio infravörös fűtése lehetővé teszi a kellemes kültéri hőmérsékletet a hidegebb hónapokban is. Bármely falra könnyen felszerelhető. IP65 borítás a fröccsenő víz ellen.

VEGA G-150B Kerti melegítő
42 490 Ft 39 990 Ft
+ ingyen szállítás

V-Garden VeGa G-150B Kerti melegítő egy falra vagy mennyezetre telepíthető, infra fűtőberendezés, mely kültéri és beltéri használatra is egyaránt alkalmas. Ideális teraszokon, előkertekben, pincékben, öltözőkben, szinte bárhol. Egyszerűen kezelhető, gyorsan felszerelhető. Üzembehelyezés után néhány perccel azonnali és közvetlen hőt bocsát ki, melyet nem befolyásol a szél vagy légáramlat – mindezt az infravörös sugaraknak köszönhetően.

VEGA G2-200 Kerti melegítő
46 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

V-Garden VeGA G2–200 Kerti melegítő bel- és kültéri területek melegítésére egyaránt alkalmas. Az infrasugarak a környező levegőt nem melegíti fel, csak a tárgyakat és személyeket, így a meleget a szél és légáramlatok nem befolyásolják. A hősugárzás iránya beállítható, bekapcsolás után néhány másodperccel már tapasztalható a hatás. Felszerelése és kezelése gyors és egyszerű, így könnyedén varázsolhat meleget bárhol.

VEGA 70-200 EKY Kerámia infravörös melegítő
54 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

V-Garden VeGA 70–200 EKY Kerámia infravörös melegítő bel- és kültéri területek melegítésére egyaránt alkalmas. Az infrasugarak a környező levegőt nem melegíti fel, csak a tárgyakat és személyeket, így a meleget a szél és légáramlatok nem befolyásolják. A hősugárzás iránya beállítható, bekapcsolás után néhány másodperccel már tapasztalható a hatás. Felszerelése és kezelése gyors és egyszerű, így könnyedén varázsolhat meleget bárhol.

Tristar KA-5273

Tristar KA-5273

Értékelés: 3,2
28 990 Ft

2 év garancia

Felfüggeszthető elektromos fűtés, amely meghosszabbítja a nyári szezont. A Tristar KA-5273 infravörös fűtése lehetővé teszi a kellemes kültéri hőmérsékletet a hidegebb hónapokban is. Könnyen felszerelhető pl. egy asztal fölé. IP34 borítás a fröccsenő víz ellen. Különösen értékelni fogod a széles hőelvezetést.