Rojaplast BRUCE H pergola

Rojaplast BRUCE H pergola

Értékelés: 4,4
357 990 Ft

Kerti pergola alumínium-konstrukcióval és polikarbonáttal. Hatékony védelmet nyújt a hirtelen zivatarral, jégesővel vagy a káros UV sugárzással szemben. A tologatható oszlopoknak köszönhetően a tetőszög állítható. A Rojaplast BRUCE H pergola az erkély nélkülözhetetlen kiegészítője, amely véd az időjárás szeszélyeivel szemben.

Rojaplast BRUCE D pergola

Rojaplast BRUCE D pergola

Értékelés: 4,5
215 990 Ft

Kerti pergola alumínium-konstrukcióval és polikarbonáttal. Megfelelő védelmet nyújt a viharral, jégesővel vagy a káros UV sugárzással szemben. A tologatható oszlopoknak köszönhetően a tetőszög állítható. A Rojaplast BRUCE D pergola az erkély nélkülözhetetlen kiegészítője, amely véd az időjárás szeszélyeivel szemben.

Rojaplast BRUCE J pergola

Rojaplast BRUCE J pergola

Értékelés: 4,6
402 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kerti lugas alumínium szerkezettel és 6 mm vastag polikarbonát fedő elemekkel. Tetőterhelés határértéke 120 kg/m2. Legfeljebb 90km/h erő szélnek képes ellenállni. UV sugárzás elleni védelem. 240 és 285 cm tartományban állítható magasság. A pergola felülete 618 × 305 cm. Súlya 87 kg.

Rojaplast BRUCE F pergola

Rojaplast BRUCE F pergola

Értékelés: 4,8
305 990 Ft
Ingyen szállítás

2 év garancia

Kerti pergola alumínium-konstrukcióval és polikarbonáttal. Megfelelő védelmet nyújt a viharral, jégesővel vagy a káros UV sugárzással szemben. A tologatható oszlopoknak köszönhetően a tetőszög állítható. A Rojaplast BRUCE F pergola az erkély nélkülözhetetlen kiegészítője, amely véd az időjárás szeszélyeivel szemben.