Netscroll Kézi szivattyú üzemanyag, olaj és egyéb folyadékok szifonozásához, FuelSucker

Netscroll Kézi szivattyú üzemanyag, olaj és egyéb folyadékok szifonozásához, FuelSucker

Száma: 100057403884
Közvetlenül partnerünktől
A folyadékok szivattyúzására szolgáló kézipumpa minden otthon számára rendkívül hasznos kiegészítő. A szivattyú segítségével könnyen szifonozhat különféle folyadékokat, például benzint, olajat, vizet, sört … Segíthet a nagyobb akváriumok vízszivattyúzásában vagy cseréjében is. További információ
Partnerünktől: Maneks HU
10 455 Ft
Piaci ár ÁFA-val
6 500 Ft
-37%

Partnerünk által szállítva

2022.2.07 - 2022.2.09 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Maneks HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100057403884

Leírás

HASZNOS TARTOZÉK MINDEN HÁZTARTÁSHOZ

A folyadékok szivattyúzására szolgáló kéziszivattyú minden otthon számára rendkívül hasznos kiegészítő. A szivattyú segítségével könnyen szifonozhat különféle folyadékokat, például benzint, olajat, vizet, sört … Segíthet a nagyobb akváriumok vízszivattyúzásában vagy cseréjében is.

Minden típusú folyadékhoz alkalmas

A könnyű és hordozható kézi szifonpumpa mindenféle folyadékot, például üzemanyagot, olajat, vizet, sört stb. képes kiszivattyúzni

Könnyen kezelhető

A készlet egy rugalmas és tartós PVC átlátszó csövet tartalmaz, amely ellenáll a korróziónak és könnyű hozzáférést biztosít a tartályokhoz. A csövet a mellékelt tömlőbilincsekkel rögzítik a szivattyúhoz.


Specifikációk:

A csomag tartalma: 1× kézi szivattyú folyadékok szifonozásához, 2 tömlő bilincsekkel

Anyaga: PVC

Méretek: 25 × 15 × 8 cm

Megjegyzés: A szivattyú nem alkalmas sós vízhez vagy egyébb maró folyadékokhoz. A tömlőt a folyadék belsejébe kell helyezni, nem csupán a nyíláshoz. A szivattyú olyan járművekhez alkalmas, amelyek nem rendelkeznek üzemanyag-lopás elleni védelemmel.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.