Fieldmann FZG 1010 Tűzrakóhely
22 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fieldmann FZG 1010 kültéri grill egy igényes megjelenésű, stabil lábakkal rendelkező tűrakóhely, mely tökéletes választás a családi sütésekhez. Átmérője 75 cm, hőálló acéllemezei 0,8 mm-es vastagok. A Fieldmann termékek kifejlesztése és tervezése során fokozott hangsúlyt helyeztek arra, hogy maradéktalanul megfeleljenek az igényes felhasználók elvárásainak, így garantáltan számíthat a minőségre és időtállóságra.

Rojaplast SEMERU tűzhely

Rojaplast SEMERU tűzhely

Értékelés: 4,5
16 490 Ft

2 év garancia

Hordozható tűzhely hajlított belső résszel különböző élelmiszerek sütésére, kezdve a szafaládétól egészen a kukoricáig, de alkalmas a nyugtató tűzhely melletti kellemes légkör kialakítására is. Rojaplast SEMERU hagyományos alakú tűzhely három lábbal alátámasztva, ami megakadályozza a füves területek, illetve az erkélyen vagy balkonon történő használat esetén egyéb más felületek megégetését.

Rojaplast LAKI tűzhely

Rojaplast LAKI tűzhely

Értékelés: 4,1
15 990 Ft

Hordozható tűzhely tágas belső résszel különböző élelmiszerek sütésére, kezdve a szafaládétól egészen a zöldségekig, de alkalmas a tűzhely melletti kellemes légkör kialakítására is. Rojaplast LAKI hagyományos alakú tűzhely három lábbal alátámasztva, ami megakadályozza a füves területek, illetve az erkélyen vagy balkonon történő használat esetén egyéb más felületek megégetését.

Happy Green Hordozható tűztér PLATE 55 cm
14 490 Ft

Hordozható kerti lapos típusú tűztér, beépített grillrostéllyal. Happy Green PLATE átmérője 56 cm, hálós fedővel a repülő parázsdarabkák ellen. Nem hiányozhat az összecsukható láb a helytakarékosságért.

Activa Madrid hordozható tűzhely
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hordozható tűzhely Activa Madrid rozsdamentes acélból készült. Átmérője 75,5 cm.

Happy Green Hordozható tűztér GOBLET 49 × 38 cm
11 490 Ft

A hordozható tűzteret 16 fém rúd alkotja, méretei 31 × 2 cm. A Happy Green GOBLET magassága 49 cm, kónikus alakú, felső / alsó átmérője 38 / 22 cm. Nem hiányzik a 36 cm átmérőjű és 2 cm vastagságú alaplap sem a lehulló szén és hamu felfogására sem.