Fieldmann FZG 1010 Tűzrakóhely
22 490 Ft
21 990 Ft

Fieldmann FZG 1010 kültéri grill egy igényes megjelenésű, stabil lábakkal rendelkező tűrakóhely, mely tökéletes választás a családi sütésekhez. Átmérője 75 cm, hőálló acéllemezei 0,8 mm-es vastagok. A Fieldmann termékek kifejlesztése és tervezése során fokozott hangsúlyt helyeztek arra, hogy maradéktalanul megfeleljenek az igényes felhasználók elvárásainak, így garantáltan számíthat a minőségre és időtállóságra.


Activa Madrid hordozható tűzhely
26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Hordozható tűzhely Activa Madrid rozsdamentes acélból készült. Átmérője 75,5 cm.


Rojaplast HEKLA tűzhely
16 090 Ft

Alacsony hordozható tűzhely a legkülönbözőbb ételek sütésére, kezdve a szafaládétól égészen a pirítósig, de a sistergő tűz által nyújtott kellemes légkör kialakításához is. Rojaplast HEKLA hagyományos alakú tűzhely három lábbal alátámasztva, ami megakadályozza a füves területek, illetve az erkélyen vagy balkonon történő használat esetén egyéb más felületek megégetését.


Rojaplast LAKI tűzhely
14 190 Ft

Hordozható tűzhely tágas belső résszel különböző élelmiszerek sütésére, kezdve a szafaládétól egészen a zöldségekig, de alkalmas a tűzhely melletti kellemes légkör kialakítására is. Rojaplast LAKI hagyományos alakú tűzhely három lábbal alátámasztva, ami megakadályozza a füves területek, illetve az erkélyen vagy balkonon történő használat esetén egyéb más felületek megégetését.


Rojaplast SEMERU tűzhely
14 290 Ft

Hordozható tűzhely hajlított belső résszel különböző élelmiszerek sütésére, kezdve a szafaládétól egészen a kukoricáig, de alkalmas a nyugtató tűzhely melletti kellemes légkör kialakítására is. Rojaplast SEMERU hagyományos alakú tűzhely három lábbal alátámasztva, ami megakadályozza a füves területek, illetve az erkélyen vagy balkonon történő használat esetén egyéb más felületek megégetését.