Fieldmann FZG 1010 Tűzrakóhely
22 490 Ft

18 990 Ft

Fieldmann FZG 1010 kültéri grill egy igényes megjelenésű, stabil lábakkal rendelkező tűrakóhely, mely tökéletes választás a családi sütésekhez. Átmérője 75 cm, hőálló acéllemezei 0,8 mm-es vastagok. A Fieldmann termékek kifejlesztése és tervezése során fokozott hangsúlyt helyeztek arra, hogy maradéktalanul megfeleljenek az igényes felhasználók elvárásainak, így garantáltan számíthat a minőségre és időtállóságra.


Activa Madrid hordozható tűzhely
26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Hordozható tűzhely Activa Madrid rozsdamentes acélból készült. Átmérője 75,5 cm.


Happy Green Hordozható tűztér GOBLET 49 × 38 cm
11 890 Ft

11 290 Ft

Újdonság

A hordozható tűzteret 16 fém rúd alkotja, méretei 31 × 2 cm. A Happy Green GOBLET magassága 49 cm, kónikus alakú, felső / alsó átmérője 38 / 22 cm. Nem hiányzik a 36 cm átmérőjű és 2 cm vastagságú alaplap sem a lehulló szén és hamu felfogására sem.


Rojaplast HEKLA tűzhely
16 090 Ft

Alacsony hordozható tűzhely a legkülönbözőbb ételek sütésére, kezdve a szafaládétól égészen a pirítósig, de a sistergő tűz által nyújtott kellemes légkör kialakításához is. Rojaplast HEKLA hagyományos alakú tűzhely három lábbal alátámasztva, ami megakadályozza a füves területek, illetve az erkélyen vagy balkonon történő használat esetén egyéb más felületek megégetését.


Rojaplast LAKI tűzhely
14 190 Ft

Hordozható tűzhely tágas belső résszel különböző élelmiszerek sütésére, kezdve a szafaládétól egészen a zöldségekig, de alkalmas a tűzhely melletti kellemes légkör kialakítására is. Rojaplast LAKI hagyományos alakú tűzhely három lábbal alátámasztva, ami megakadályozza a füves területek, illetve az erkélyen vagy balkonon történő használat esetén egyéb más felületek megégetését.


Rojaplast SEMERU tűzhely
14 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hordozható tűzhely hajlított belső résszel különböző élelmiszerek sütésére, kezdve a szafaládétól egészen a kukoricáig, de alkalmas a nyugtató tűzhely melletti kellemes légkör kialakítására is. Rojaplast SEMERU hagyományos alakú tűzhely három lábbal alátámasztva, ami megakadályozza a füves területek, illetve az erkélyen vagy balkonon történő használat esetén egyéb más felületek megégetését.