MAKERS TRIO Basic - napelemes zuhany, 18 l
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kerti zuhany Makers TRIO Basic célja, hogy folyamatosan biztositva legyen a meleg viz. Akár 18 liter vizet. A vizet napenergia melegíti. A zuhany teste napkollektorként is szolgál. Zuhanyt szükséges a a vizvezetékre csatlakoztatni.

Gardena Trio Kerti tusoló állvánnyal
18 990 Ft

Gardena Trio Kerti tusoló állvánnyal biztosítja a forró nyári napokon a felfrissülést. Zuhanyzóként és locsolóként is használható, épp olyan kényelmes, mint a fürdőszobában. Az állvány bárhová könnyedén felállítható. A zuhanyrózsa rugalmas és levehető. Tömlője 1,3 m hosszú.

Marimex UNO 35 Solar zuhany

Marimex UNO 35 Solar zuhany

Értékelés: 4,5
52 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Marimex UNO 35 Solar zuhany kültéri használatra alkalmas. A melegvizet napaergiából állítja elő a napkollektorai segítségével, így energiatakarékos megoldás a kinti zuhanyzásra. 60 ° C-ra is felmelegítheti a vizet a készülék. Szeleppel van ellátva, így lehetővé teszi a kilépő víz hőmérséklet beállítását. Akár 35 liter víz is tárolható benne. Külön csap térdmagasságban, lábmosás vagy kisebb gyerekek számára. A zuhanyt 4 csavarral (nem tartozék) lehet a talajra rögzíteni, ezzel is biztosítva a megfelelő stabilitást.

MAKERS TRIO Trendy - napelemes zuhany, 25 l
31 490 Ft 29 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kerti zuhany Makers TRIO Trendy célja, hogy folyamatosan biztositva legyen a meleg viz. Akár 25 liter vizet. A vizet napenergia melegíti. A zuhany teste napkollektorként is szolgál. Zuhanyt szükséges a a vizvezetékre csatlakoztatni.

Marimex UNO 20 Solar zuhany

Marimex UNO 20 Solar zuhany

Értékelés: 4,5
31 990 Ft

Marimex UNO 20 Solar zuhany kifejezetten kültéri használatra készült. A melegvizet napenergiából állítja elő a napkollektorai segítségével, így energiatakarékos megoldás a kinti zuhanyzásra. Az akár 60 ° C-ra is felmelegített vizet a készülék a 22 literes tárolóban raktározza. A zuhany szeleppel van ellátva, így lehetővé teszi a kilépő víz hőmérséklet beállítását. **Környezetbarát megoldás nyárra!

Gardena Duo kerti zuhany (0959-20)
9 190 Ft

kerti zuhany egyszerűen beszúrható a pázsitba vagy a napernyőállványba a teraszon. A magassága tetszés szerint állítható. A szelep szabályozza a vízáramlást és pontosan a kívánt vízmennyiséget ereszti át.

Marimex Solar Sunny Kerti zuhany
31 690 Ft 26 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Zuhanyzó a kertben? A Marimex Solar Sunny Kerti zuhanyzó most teljesíti régi vágyát. Belső térfogata révén 8 liter meleg víz tárolására alkalmas. Csatlakoztassa készülékét kerti tusolóhoz és élvezheti a kerti fürdőzés élményét. TOVÁBB OLVASOM->