Marimex Solar Sunny Kerti zuhany

Értékelés: 4,5 84 értékelés Márka: Marimex Katalógus száma: 445333

Ingyen szállítás

Marimex Solar Sunny Kerti zuhany

Zuhanyzó a kertben? A Marimex Solar Sunny Kerti zuhanyzó most teljesíti régi vágyát. Belső térfogata révén 8 liter meleg víz tárolására alkalmas. Csatlakoztassa készülékét kerti tusolóhoz és élvezheti a kerti fürdőzés élményét. TOVÁBB OLVASOM-> További információ

26490
4.5 84

26 490 Ft ÁFA-val Piaci ár: 30 190 Ft, Megtakarítás: 3 700 Ft (12 %)

Katalógus száma: 445333

Leírás

Termékleírás

Kiknek jó választás?

Azoknak, akik…

  • a tikkasztó hőségben hűsítő zuhanyra vágynak.
  • kerti zuhanyzó vásárlását tervezik.
  • formatervezett, minden kertbe illő zuhanyzót szeretnének.

Tele extrákkal:

  • Napenergia a meleg vízért!
    • kerti zuhanyzó nem az otthonában lévő meleg vizet használja el, a napból nyert hősugarakat alakítja át meleg vízzé, így válik e luxus lehetőség olcsó költséggé.
  • Felbecsülhetetlen élmény!
    • Biztos mindenki érezte már a nyári melegben milyen áldás lenne egy frissitő pohár víz vagy egy felüdülést jelentő zuhanyzó. Itt a lehetősé, hogy ne keljen elhagynia a zöld kertet csak áljon a zuhany alá és hőn áhított vágya teljesül.

Tegye a kosárba most!

Figyelmeztetés:

kerti zuhanyzó első hőmérséklete elérheti a 60 ° C, így első használat előtt ajánlott jobbra forgatni a szelepet, majd ez követően a kerti zuhanyzó bal stelepének forgatásával állíthatja be víz megfelelő hőmérsékletét.


Paraméterek

%2% paraméterei

Medence kellékek típusa napelemes zuhany

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.